Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДругото е по интересно ..има вече гръмнали репа...... ако продължава в този дух.... ....Last edited by X_Y; 14.10.2015, 12:31.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеСделки извън регулиран пазар:
ТБ Централна кооперативна банка АД-София - 471,107 на цена 1.000
http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtradesLast edited by X_Y; 14.10.2015, 12:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЩе задмине ли ПИБ ?
Щото они към 1.5 са се насочили...
скоро и това ще стане
имаше един "форуърд специалист" който обясняваше в тази тема преди година и половина колко много ФИБ била по-перспективна пред ЦКБ
няма да му вадя цитата на този "форуърд специалист" само ще му напомня, че тогава ЦКБ струваше около 1,50 а ФИБ се тръгуваше на над 4,50
де е киро на кирия ........................ 120% поскъпване са необходими на ПИБ само за да си стигне тогавашната ценаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Сделки извън регулиран пазар:
ТБ Централна кооперативна банка АД-София - 471,107 на цена 1.000
http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГотови ли сте за скок ...
Щото они към 1.5 са се насочили...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНямам отношение нито към ХИМ нито към СССР
Само здраво в ЦКБ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепалячо си беше едно време и палячо си остана Не искам да се занимавам повече с теб. Мога да говоря с теб, когато стигнеш на моето ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕй по гръб не падаш
няма лошо да пада, но мисля ще се съгласиш, че се крепи на левче и повече мисля няма да падне преди да скочи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениепоне 1 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Под условие да попитам ? - Твои ли бяха разбивките в съотношенията м/у Хима и СССР -СКБето
Само здраво в ЦКБ ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеаз няма за какво да спирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво лошо има в това.Нека си пада тъкмо може да си купиш по ефтинко.
няма лошо да пада, но мисля ще се съгласиш, че се крепи на левче и повече мисля няма да падне преди да скочи
Коментар
Коментар