Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениепоне 1 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМи още може, иначе не ми пречиш, но много си черноглед, от както съм във форума ти все чакаш да пада все по-ниско
Не се засягай,
успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОбаче ако ти се махнеш само ще спечели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ колко искаш да почина?Оставих те 20 дена без мое присъствие във форума.
Не се засягай,
успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе съм забелязал форума да е загубил нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
за последните 3 месеца купиха 1 000 000 акции
съмнявам се точно ти да можеш да ги купиш
обраха всичко на пода на 1 лев и сега ще ви продават пак на 1,50 както преди година и половина когато мисирката и циганина се надпреварваха кой първи да купи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ колко искаш да почина?Оставих те 20 дена без мое присъствие във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
-------------------------------------
нищо ново под слънцето
като не искат да купуват на левче, а мангалите чакат 95 стинки ................ сега отново ще грабят на 1,20
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеабе Ташунко не можеш ли поне една седмица да не а*аш в темата. Дори и тези дето не влизат във форума разбраха, че чакаш да ходи на доло акцията. Спри се малко, почини си, виж на къде ще ходи акцията пък пак почни да нареждаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеAко може дa се рaзясни зaщо сегa е време дa кaтери? Зaщото е 8ми Окт?
Мaлко бързaме с еуфориятa зaщото тукa гледaхме 3-4 филмa бичи кaпaн . До 128 стинки после до 105, после пaк до 121 после пaк до 105 и тaкa още 2 пъти с по-ниски върхове тa чaк до 98 стотинки. Не искaм дa си го меря с никой..... мнението, просто бъдете предпaзливи и леко с еуфориятa. Кaзвaм го кaто държaщ черен петър
отчита ръстот 2,5% ,а не икономически спад или стагнация и това би трябвало
да се отрази от пазара на акции.Накрая предстоят и избори на 25 октомри,а на
изборите се знае как е бира,кебапчета,парички за всички и всички са щасливи
да гласуват за светлото си бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКОЙТО Е ТЪП ДА ПРОДАВА на 1.05
Мaлко бързaме с еуфориятa зaщото тукa гледaхме 3-4 филмa бичи кaпaн . До 128 стинки после до 105, после пaк до 121 после пaк до 105 и тaкa още 2 пъти с по-ниски върхове тa чaк до 98 стотинки. Не искaм дa си го меря с никой..... мнението, просто бъдете предпaзливи и леко с еуфориятa. Кaзвaм го кaто държaщ черен петър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПитай тоя дето ги пазари с голямата кошница ... скоро не бях виждал търсене в пъти по голямо от предлагането ...
- Под условие да попитам ? - Твои ли бяха разбивките в съотношенията м/у Хима и СССР -СКБето
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКОЙТО Е ТЪП ДА ПРОДАВА на 1.05За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар