IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Навит ли си и двамата да спрем да пишем за срок от една година?
    аз няма за какво да спирам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      поне 1 година
      Навит ли си и двамата да спрем да пишем за срок от една година?

Коментар

За колко време да спра да пиша?
        поне 1 година

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Ми още може, иначе не ми пречиш, но много си черноглед, от както съм във форума ти все чакаш да пада все по-ниско
          Не се засягай,
          успех!
          Какво лошо има в това.Нека си пада тъкмо може да си купиш по ефтинко.

Коментар

Обаче ако ти се махнеш само ще спечели.
            За колко време да спра да пиша?

Коментар

Е колко искаш да почина?Оставих те 20 дена без мое присъствие във форума.
              Ми още може, иначе не ми пречиш, но много си черноглед, от както съм във форума ти все чакаш да пада все по-ниско
              Не се засягай,
              успех!

Коментар

Не съм забелязал форума да е загубил нещо.
                Обаче ако ти се махнеш само ще спечели.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

за последните 3 месеца купиха 1 000 000 акции

съмнявам се точно ти да можеш да ги купиш

обраха всичко на пода на 1 лев и сега ще ви продават пак на 1,50 както преди година и половина когато мисирката и циганина се надпреварваха кой първи да купи...
                  Ти пък какво имаш по тази позиция че изказваш мнение.Нахака се в Хима сега ближеш рани.

Коментар

Не съм забелязал форума да е загубил нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

-------------------------------------

нищо ново под слънцето

като не искат да купуват на левче, а мангалите чакат 95 стинки ................ сега отново ще грабят на 1,20
                      Вземаш ли си успокоителните?Пак си в криза след падане на цната на Хима.Колко си надоли 13-15 к ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        абе Ташунко не можеш ли поне една седмица да не а*аш в темата. Дори и тези дето не влизат във форума разбраха, че чакаш да ходи на доло акцията. Спри се малко, почини си, виж на къде ще ходи акцията пък пак почни да нареждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                          Aко може дa се рaзясни зaщо сегa е време дa кaтери? Зaщото е 8ми Окт?
                          Мaлко бързaме с еуфориятa зaщото тукa гледaхме 3-4 филмa бичи кaпaн . До 128 стинки после до 105, после пaк до 121 после пaк до 105 и тaкa още 2 пъти с по-ниски върхове тa чaк до 98 стотинки. Не искaм дa си го меря с никой..... мнението, просто бъдете предпaзливи и леко с еуфориятa. Кaзвaм го кaто държaщ черен петър
                          Защото до края на годината не остана време,има няма 3 месеца.Икономиката
                          отчита ръстот 2,5% ,а не икономически спад или стагнация и това би трябвало
                          да се отрази от пазара на акции.Накрая предстоят и избори на 25 октомри,а на
                          изборите се знае как е бира,кебапчета,парички за всички и всички са щасливи
                          да гласуват за светлото си бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            КОЙТО Е ТЪП ДА ПРОДАВА на 1.05
                            Aко може дa се рaзясни зaщо сегa е време дa кaтери? Зaщото е 8ми Окт?
                            Мaлко бързaме с еуфориятa зaщото тукa гледaхме 3-4 филмa бичи кaпaн . До 128 стинки после до 105, после пaк до 121 после пaк до 105 и тaкa още 2 пъти с по-ниски върхове тa чaк до 98 стотинки. Не искaм дa си го меря с никой..... мнението, просто бъдете предпaзливи и леко с еуфориятa. Кaзвaм го кaто държaщ черен петър

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Питай тоя дето ги пазари с голямата кошница ... скоро не бях виждал търсене в пъти по голямо от предлагането ...

- Под условие да попитам ? - Твои ли бяха разбивките в съотношенията м/у Хима и СССР -СКБето

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                                КОЙТО Е ТЪП ДА ПРОДАВА на 1.05
                                Питай тоя дето ги пазари с голямата кошница ... скоро не бях виждал търсене в пъти по голямо от предлагането ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X