Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМецаните май се пробват на тази позиция, ама май няма да им се получи работата щото акциите им вече са кът
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТезе 13К стоят от миналия петък....сега като ги почти купиха да видим дали ще извади нови за купуване.....
Срещу него на 1,06 стояха над 17 К за продаване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСтрува ми се някой пазарува на 1.05 с айсберг.
Срещу него на 1,06 стояха над 17 К за продаване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИскаш да кажеш повече....ако е така , имам днес три сделки и очаквам четвърта в гагарин.... купува....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИскаш да кажеш повече....ако е така , имам днес три сделки и очаквам четвърта в гагарин.... купува....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОк, вземам си забележка ..
Един приятелски съвет - търгувай по-малко и ...пиши по-малко
Така ще имаш по-големи шансове да си на печалба .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
не знам защо възпитанието ви е като дете в детската градина....което е лишено от кукли..
Говорим за компютри а вие нападате компотите че били с праскови .....малко етика..
Знам че ви е тежко с тези спадове ,но когато двама ,трима ги предрекохме пролетте на 2014 г....скачахте като пилета без глави .....
Сега виждате че има мечи маркет и не се знае докога....понеже няма никакви предвестници за обръщане на борсата.....
Един приятелски съвет - търгувай по-малко и ...пиши по-малко
Така ще имаш по-големи шансове да си на печалба .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова не трябва ли да е в темата за петроля ...щото за оловото е късно да се пише
не знам защо възпитанието ви е като дете в детската градина....което е лишено от кукли..
Говорим за компютри а вие нападате компотите че били с праскови .....малко етика..
Знам че ви е тежко с тези спадове ,но когато двама ,трима ги предрекохме пролетте на 2014 г....скачахте като пилета без глави .....
Сега виждате че има мечи маркет и не се знае докога....понеже няма никакви предвестници за обръщане на борсата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДругото е по интересно ..има вече гръмнали репа...... ако продължава в този дух.... ....Last edited by X_Y; 14.10.2015, 12:32.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт познати....
Даже вчера на вторичния маркет има ЗХБГ на стотинка....не знам случая но ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт познати....
И що сега им гръмнаха репата, след като сме цена се отблъсна от дъното - то ако са щели да гърмят трябваше при спада да се случи и на храните и на ЦКБ-то?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеТова от агенция ЕЖК ли го знаеш?
Коментар
Коментар