IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Мецаните май се пробват на тази позиция, ама май няма да им се получи работата щото акциите им вече са кът
    Вярваш ли в това което си написал?

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
      Мецаните май се пробват на тази позиция, ама май няма да им се получи работата щото акциите им вече са кът
      Братле яко си се нацамбуркал тук явно, щом в Атерата плюеш яко а тук очакваш да излита. Както бях писал отново се опитват да потопят с едни 5-6% до левчето. Да, бая се натяга пружината с накупили на по 6-10% нагоре от левчето и има надежди. Мръдне едни 5% и всички айде пак да купуваме ниско ги вземаме тоя път излитаме и после пак до левчето. До сега винаги съм ги държал независимо от цената. Тоя път ги мушнах на 1,065 и си мисля, че пак ще слезе до 100 стотинки. Но ако Хима не мръдне преди това нагоре да взема нещо от там и да си купя пак ЦКБ няма да стане работата. Така че само се надсвирваме тук, ще ходи нагоре, ще слиза надолу и то накрая все някой ще познае

Коментар

• Мецаните май се пробват на тази позиция, ама май няма да им се получи работата щото акциите им вече са кът
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Тезе 13К стоят от миналия петък....сега като ги почти купиха да видим дали ще извади нови за купуване.....
          Срещу него на 1,06 стояха над 17 К за продаване....
          Ще видим какво ще стане.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Струва ми се някой пазарува на 1.05 с айсберг.
            Тезе 13К стоят от миналия петък....сега като ги почти купиха да видим дали ще извади нови за купуване.....
            Срещу него на 1,06 стояха над 17 К за продаване....

Коментар

• Струва ми се някой пазарува на 1.05 с айсберг.

Коментар

Искаш да кажеш повече....ако е така , имам днес три сделки и очаквам четвърта в гагарин.... купува....
                Бравос! Като гледам търговията как е била първият час, явно имаш 3 "сполучливи" сделки в Петрол.

Коментар

Искаш да кажеш повече....ако е така , имам днес три сделки и очаквам четвърта в гагарин.... купува....
                  Ами... благодаря ти..

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Ок, вземам си забележка ..
                    Един приятелски съвет - търгувай по-малко и ...пиши по-малко
                    Така ще имаш по-големи шансове да си на печалба .

Коментар

не знам защо възпитанието ви е като дете в детската градина....което е лишено от кукли..
                      Говорим за компютри а вие нападате компотите че били с праскови .....малко етика..
                      Знам че ви е тежко с тези спадове ,но когато двама ,трима ги предрекохме пролетте на 2014 г....скачахте като пилета без глави .....
                      Сега виждате че има мечи маркет и не се знае докога....понеже няма никакви предвестници за обръщане на борсата.....
                      Ок, вземам си забележка ..
                      Един приятелски съвет - търгувай по-малко и ...пиши по-малко
                      Така ще имаш по-големи шансове да си на печалба .
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Това не трябва ли да е в темата за петроля ...щото за оловото е късно да се пише

не знам защо възпитанието ви е като дете в детската градина....което е лишено от кукли..
                        Говорим за компютри а вие нападате компотите че били с праскови .....малко етика..
                        Знам че ви е тежко с тези спадове ,но когато двама ,трима ги предрекохме пролетте на 2014 г....скачахте като пилета без глави .....
                        Сега виждате че има мечи маркет и не се знае докога....понеже няма никакви предвестници за обръщане на борсата.....

Коментар

Другото е по интересно ..има вече гръмнали репа...... ако продължава в този дух.... ....
                          Това не трябва ли да е в темата за петроля ...щото за оловото е късно да се пише
                          Last edited by X_Y; 14.10.2015, 12:32.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

От познати....

Даже вчера на вторичния маркет има ЗХБГ на стотинка....не знам случая но ....
                            а какво значи вторичен пазар? Извънборсов ли имаш предвид, или този, който не е първичен?

Коментар

От познати....

То същото

И що сега им гръмнаха репата, след като сме цена се отблъсна от дъното - то ако са щели да гърмят трябваше при спада да се случи и на храните и на ЦКБ-то?
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                Това от агенция ЕЖК ли го знаеш?
                                От познати....

Коментар

Working...
                                X