Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи тук някои хора ще се хванат за палците на краката
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАко не за палците , за осемдесетте стотинки .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи тук някои хора ще се хванат за палците на краката
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАз мисля, че подкрепата ще бъде на 1.2 лв. Ако тръгне ще стигне много бързо до там и тези, които са купували на левче ще кешират с 20% печалба. На 1.1 ми се вижда много близичко
а според мен осезаема съпротива няма да има поне до 1,50 ..................... а може и след 1,80 да е истинската съпротива...
няма да се обосновавам защо така мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЕ според мен първо ще минем през 1,10, като ниво на подкрепа и ако и там свършат продавачите отиваме нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеВожде, заредил си BG сметките ми се струва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЗащо? Има продавачи, а цената дъжи над левче. Според мен скоро могат и до 1.2 лв. да ги добутат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВярваш ли в това което си написал?
Коментар
Коментар