IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

акцията като стигна 1,08 тържествено обяви, че е накупил ................... сега като падне пак на левче ще обяви, че пак чака да купува на 80 стинки

не го слуша главата и тича като обезумял след акцията
    Ти си с амнезия.Иди и се лекувай.Още от лятото съм казал че съм накупил.Сега съм се наредил на Хима където ти се нахака на 1.60 и с комисионите ти стъпа на 1.65 лв артията.Я кажи колко си увътрен вече?Май ги докара до 15 к загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

акцията като стигна 1,08 тържествено обяви, че е накупил ................... сега като падне пак на левче ще обяви, че пак чака да купува на 80 стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
        Нещо си променил мнението за банката май - досега нали вещаеше суркане на акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Добре е банката.
          Нещо си променил мнението за банката май - досега нали вещаеше суркане на акцията.

Коментар

Добре е банката.
            Да

Коментар

• Добре е банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Печалбата от оперативна дейност си върви в синхрон с предходните тримесечия, но пък преоценките на инвестициите добавят едни 4 мил. само това тримесечие
                Добър си е отчета. Разглеждах и данните на БНБ също стоят добре на като пазарни позиции на пазара и имаха ръст при кредитите, което означава допълнителни приходи и бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  - Може и да не е грешка , че не съм си възстановил участието тук.
                  Печалбата от оперативна дейност си върви в синхрон с предходните тримесечия, но пък преоценките на инвестициите добавят едни 4 мил. само това тримесечие

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    А може и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                      И аз все така се зареждам по позициите от повече от 2 години и все ни на пред ни на зад. Ти кога очакваш да имаме ръст. Не тук, а попринцип. ЦКБ е една от позициите, при които ръста означава и ръст за цялата борса.
                      Очаквам някакъв ръст преди пролетта на 2016 но ако тогава не стане предполагам ще ни изненада лятото колкото и странно да се вижда на някой това.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Отчет

цък

Коментар

• Отчет

цък

Коментар

• Mammita твоята стратегия не е подходяща за тази акция.

Коментар

Ок.Това е добре.Аз съм зередил здраво тук и сега съм се наредил на една много приятна компания която ще ме зарадва отново както преди го е правила.
                              И аз все така се зареждам по позициите от повече от 2 години и все ни на пред ни на зад. Ти кога очакваш да имаме ръст. Не тук, а попринцип. ЦКБ е една от позициите, при които ръста означава и ръст за цялата борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                имам си.
                                Ок.Това е добре.Аз съм зередил здраво тук и сега съм се наредил на една много приятна компания която ще ме зарадва отново както преди го е правила.

Коментар

Working...
                                X