Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
акцията като стигна 1,08 тържествено обяви, че е накупил ................... сега като падне пак на левче ще обяви, че пак чака да купува на 80 стинки
не го слуша главата и тича като обезумял след акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНещо си променил мнението за банката май - досега нали вещаеше суркане на акцията.
акцията като стигна 1,08 тържествено обяви, че е накупил ................... сега като падне пак на левче ще обяви, че пак чака да купува на 80 стинки
не го слуша главата и тича като обезумял след акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДобре е банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПечалбата от оперативна дейност си върви в синхрон с предходните тримесечия, но пък преоценките на инвестициите добавят едни 4 мил. само това тримесечие
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Може и да не е грешка , че не съм си възстановил участието тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Може и да не е грешка , че не съм си възстановил участието тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИ аз все така се зареждам по позициите от повече от 2 години и все ни на пред ни на зад. Ти кога очакваш да имаме ръст. Не тук, а попринцип. ЦКБ е една от позициите, при които ръста означава и ръст за цялата борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
- Може и да не е грешка , че не съм си възстановил участието тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОк.Това е добре.Аз съм зередил здраво тук и сега съм се наредил на една много приятна компания която ще ме зарадва отново както преди го е правила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеимам си.
Коментар
Коментар