If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Банката увелича капитала заради ликвидни проблеми или заради увеличение на резервите по някое законодателство а даването на дивидент е намаляване на ликвидността...
Имам ...
Споменах че очаквам банката да разпредели дивидент..... не съм споменавал за увеличение на капитала... но той ще се случи след дивидента, което е добре за ръста
Двете неща са несъвместими....дивидент и увеличение на капитала...
Споменах че очаквам банката да разпредели дивидент..... не съм споменавал за увеличение на капитала... но той ще се случи след дивидента, което е добре за ръста
мисля, че резултатите от стрес тестовете на банковата ни система ще бъдат оповестени на 13.08.2016 година ................. после трябва да се изчака едномесечно обявление за ОСА и решението за раздаване на дивидент ще е през септември
мислиш ли, че някоя банка ще реши да раздаде дивидент преди да са свършили стрес тестовете?
Джадай трябвало е повече книжки да прочетеш преди да влезеш на борсата.Ти си пример как се губят пари.По-добре млъкни да не се излагаш.За съжаление си мен.
виждам, че ме слушаш и си започнал да даваш прогнози за спад в темата на ХИм-а ................ давай все така, но недей забравяй да не казваш как отиграваш очакванията си
ползвай другото си силно качество като се качи акцията да заявиш постфактум, че си купил в ниското .............. и когато някоя цена падне казвай, че си продал на високо
Джадай трябвало е повече книжки да прочетеш преди да влезеш на борсата.Ти си пример как се губят пари.По-добре млъкни да не се излагаш.За съжаление си мен.
Не ставай смешен бе мъжки.Ти си с толкова загуби на тая борса че сърчицето ти трепери при всеки спад.Не знам колко трябва да е наивен човек че да вярва точно на теб за псевдо успехите ти като голям играчор. Не виждам какво странно има да имаш акции и кеш.
щом не виждаш нищо странно да стискаш повече от 2 години ЦКБ и да се пъчиш, че си с много кеш --- о.к., нямаш дерт
но твоята сила е другаде ................. ти си сила във форума и най-вече при мечи пазар да пишеш как при цена от 1,30 при ЦКБ прогнозираш цена от 1,20 ............. после при цена от 1,20 прогнозираш цената 1,10 .................. после при цена от 1,10 прогнозираш левче .................. при цена от 1 лев прогнозираш 90 стинки и дори обявяваш, че следващите ти покупки ще са на 80 стинки , а накрая купуваш 1000 акции на 1,025 и през цялото това време стискаш купеното на 1,45-1,50
по-добре не пиши като търгуваш, а само давай прогнози във форума и се прави на играч .................... така момченцата от сливенско се връзват на писанията ти без да разсъждават върху играта ти...
ясно, повече от 2 години стискаш пакета купен на 1,45-1,50
и вчера купи с 10% по-високо от цените миналата седмица, и миналата година купуваше на 1,10 и на 1,20 като тръгваше да се покачва, а аз ти продавах тогава
винаги вървиш след събитията
уж искаш да се правиш на голям играч, а постоянно разсмиваш форума - що така?
1-во се хвалиш, че си с кеша, а аз нямам .................. сега не е момента да се хвалиш с кеша си
2-ро се валиш, че нищо не си продал, а стискаш акциите от 1,50 повече от 2 години
3-то сега искаш да покажеш колко много ЦКБ си стискал повече от 2 години
ами аз почти не си оставих ЦКБ в портфейла .................... така както и всички останали тарикати си продадохме ЦКБ-то за да вземем други акции на атрактивни цени
ликвидирах други 3 акции в портфейла си и разпродадох почти цялото си ЦКБ за да напълня ХИМ
имам 2 акции --- едва 7-8% е в ЦКБ и 92-93% е в ХИМ като не ми достигна малко време за да продам всичкото си ЦКБ и да имам 100% химимпорт
чисто спекулативна игра
смених 1,1-1,15 ЦКБ за 1 ХИМ , а днес вече мога да сменя 1 ХИМ за 1,35-1,4 ЦКБ-та
сещаш ли се, че от тази врътка мога да имам с 25% повече ЦКБ-та , а ти си стискай хартийките колкото години искаш и не продавай
аз докато купувах ХИМ ти денонощно пишеше във форума, че акцията била Потъник и се радваше като малко дете, че си измислил това име .................. да беше отделил и малко време за да помислиш как да изкараш пари вместо да се напъваш за имена и писане във форума
голям си играч, но поне си мълчи, че пак се излагаш както и през последните 7-8 години, де
Не ставай смешен бе мъжки.Ти си с толкова загуби на тая борса че сърчицето ти трепери при всеки спад.Не знам колко трябва да е наивен човек че да вярва точно на теб за псевдо успехите ти като голям играчор.Не виждам какво странно има да имаш акции и кеш.
и вчера купи с 10% по-високо от цените миналата седмица, и миналата година купуваше на 1,10 и на 1,20 като тръгваше да се покачва, а аз ти продавах тогава
Акде да видим колко цкб имаш. Слагаме оферти продава и ги местим през 30сек да речем на друга цена да видим кой какво има и кой само приказва .
уж искаш да се правиш на голям играч, а постоянно разсмиваш форума - що така?
1-во се хвалиш, че си с кеша, а аз нямам .................. сега не е момента да се хвалиш с кеша си
2-ро се валиш, че нищо не си продал, а стискаш акциите от 1,50 повече от 2 години
3-то сега искаш да покажеш колко много ЦКБ си стискал повече от 2 години
ами аз почти не си оставих ЦКБ в портфейла .................... така както и всички останали тарикати си продадохме ЦКБ-то за да вземем други акции на атрактивни цени
ликвидирах други 3 акции в портфейла си и разпродадох почти цялото си ЦКБ за да напълня ХИМ
имам 2 акции --- едва 7-8% е в ЦКБ и 92-93% е в ХИМ като не ми достигна малко време за да продам всичкото си ЦКБ и да имам 100% химимпорт
чисто спекулативна игра
смених 1,1-1,15 ЦКБ за 1 ХИМ , а днес вече мога да сменя 1 ХИМ за 1,35-1,4 ЦКБ-та
сещаш ли се, че от тази врътка мога да имам с 25% повече ЦКБ-та , а ти си стискай хартийките колкото години искаш и не продавай
аз докато купувах ХИМ ти денонощно пишеше във форума, че акцията била Потъник и се радваше като малко дете, че си измислил това име .................. да беше отделил и малко време за да помислиш как да изкараш пари вместо да се напъваш за имена и писане във форума
голям си играч, но поне си мълчи, че пак се излагаш както и през последните 7-8 години, де
Коментар