Днес купих артийки на 0.94 лв от тая забравена ликвидна банка .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВожде, тук нямаш ли някакви притеснения свързани със стрес теста?
Защо си толкова негативно настроен към Хим-а, мажото е един?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩе върже.Тук има много голям потенциал да направи 100% доходност и освен това се държи стабилно артията за последните 2,5 години.Имам доста от тая мазна артия .
Защо си толкова негативно настроен към Хим-а, мажото е един?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениенека падне, за да купиш още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТая заспала ракета няма ли да пали двигателя скоро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТая заспала ракета няма ли да пали двигателя скоро?
Кво ти пука - парите ти се множат по другите позиции - тук ги внасяш само
Коментар
-
ееейййййййййййййййй
каза и отсяка
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБанката увелича капитала заради ликвидни проблеми или заради увеличение на резервите по някое законодателство а даването на дивидент е намаляване на ликвидността...
Имам ...
==============================
казвай за референдума какво мислиш ............... има още време да изкарам някой лев от твоите прозрения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеСФИ?
първо увеличава капитала и със събраните пари им раздава дивидент
питах мисирките в темата там, ако не успее увеличението и не са съберат пари то тогава от къде ще дойдат парите за дивидента .................... никой не можа да отговори
единственото решение тогава остава да се тегли заем за да се изплати дивидент на мисирките
в тази компания интересното тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСпоменах че очаквам банката да разпредели дивидент..... не съм споменавал за увеличение на капитала... но той ще се случи след дивидента, което е добре за ръста
това малко ми напомня за преди няколко години когато мисирката измисли първия си банков закон:
Първоначално изпратено от Монтиняма как ЦКБ акцията на която като струва 1 лв да купи БАКБ чиято акция струва 10 лв.
Коментар
Коментар