IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    ти си ми супер странен, след като хима и банката са като скачни съдове плюеш по хима и купуваш банката...
    остави го да се фантазира ................. виж, че друго не му остава...
    Last edited by X_Y; 19.08.2016, 16:57.
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• ти си ми супер странен, след като хима и банката са като скачни съдове плюеш по хима и купуваш банката...
      Last edited by X_Y; 19.08.2016, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
        Започва да се натяга пружинката тук. Инатят се за няма и половин стотинка ама да стане на тяхното. Да видим кога ще изригне.
        Чудесно се получава.Само за днес съм 500 кинта нагоре по тази позиция

Коментар

• Започва да се натяга пружинката тук. Инатят се за няма и половин стотинка ама да стане на тяхното. Да видим кога ще изригне.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
            [/B]

И ти си мислиш че си от тях, нали!
            Не си мисля.Убеден съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Преци забравих да кажа че да можеш да продаваш когато трябва си е усет и опит.На пръсти се броят тези които усещат нашия пазар.

И ти си мислиш че си от тях, нали!

Коментар

• Преци забравих да кажа че да можеш да продаваш когато трябва си е усет и опит.На пръсти се броят тези които усещат нашия пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Вожде, виж оборота 130 хил.лв. и какво коментираме изобщо при този оборот !?!? Хората са по отпуски и си трошат времето да си пристягат имотите с по някой ремонт та белким успеят да му изкарат профита с при евентуална продажба ))))) Другата опция са популярните каси, бизнеса за десет процента ))))))) Хората се занимават и с казина, и други недоразумения, елмази, монети и какво ли още не, а ти си се хванал за мезе с великия дух и да гнетиш съфорумците непродали на последния връх. Вземай докато е на дъно, че после да има какво да играеш на връх)))))))
                  Преци да ти кажа под секрет че коментират хора които са се натоварили с Химчета на 1.60 лв и не могат да преживеят че други които не бързат имаха възможност да си накупят всякакви артии ефтинко.Нямам нужда да взимам от познатите си артии повече.Имам си стратегия и дисциплина.Виж взех си от мазните жабоци 2000 бр.

Коментар

На 1.60 купува ти.Моята средна е 1 лев.Пускал съм десетки снимки на сделки.Имаш още 45 ст до твоята средна цена да излезеш на 0.
                    Вожде, виж оборота 130 хил.лв. и какво коментираме изобщо при този оборот !?!? Хората са по отпуски и си трошат времето да си пристягат имотите с по някой ремонт та белким успеят да му изкарат профита с при евентуална продажба ))))) Другата опция са популярните каси, бизнеса за десет процента ))))))) Хората се занимават и с казина, и други недоразумения, елмази, монети и какво ли още не, а ти си се хванал за мезе с великия дух и да гнетиш съфорумците непродали на последния връх. Вземай докато е на дъно, че после да има какво да играеш на връх)))))))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                      целия форум те знае, че чакаш 1,60 за да излезнеш на 0 (нула) от тази акция която стискаш вече трета година

дано дочакаш 1,60 и да не продадеш на левче
                      На 1.60 купува ти.Моята средна е 1 лев.Пускал съм десетки снимки на сделки.Имаш още 45 ст до твоята средна цена да излезеш на 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Спокойно, каквата е майката такава е и дъщерята.Както искаш го разбирай.
                        имаш едно лайкче от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          +++

Ала моите наблюдения са по скоро за 1.4-1.5 съотношение.
                          Както и да е, сега е под 1.2, така че ако някой е с по голям потенциал да расте повече най вероятно е да е хима.
                          Да не забравяме че е и дивидентна акция вече, за разлика от ццб-то.

Но виж спрямо пиб и сложилото се последната петилетка съотношение от 1 : 2.5 - определено трябва да има промяна, може би 1: 1.5 е по реалистичнo според рисковия им профил.
                          Та да си чакаме хима и пиб-а на близки цени, може би....?
                          мда

прав си и за двете съотношения които са се изградили от доста години

в определени моменти тези съотношения са се дисбалансирали, но след това всичко си е идвало на мястото...

Коментар

Не се знае нищо.Може и да видим под номинал.Мен ако питаш най-добре е да е 1.60 лв.Тогава ще съм с много мазна печалба .
                            целия форум те знае, че чакаш 1,60 за да излезнеш на 0 (нула) от тази акция която стискаш вече трета година

дано дочакаш 1,60 и да не продадеш на левче

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                              На БФБ вече има едно сигурно нещо ЦКБ вече няма да видим под номинал.
                              Ако дай Боже падне пак под левче, ще се утрепя да куповам, ама нама да има вече гювече ми се вижда
                              Кака се ожени вече, който сварил, сварил
                              Не се знае нищо.Може и да видим под номинал.Мен ако питаш най-добре е да е 1.60 лв.Тогава ще съм с много мазна печалба .

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                                Не така бе човек. Най-добре според мен е да си оставиш пари за спекула и дори да инвестираш в ония "балонираните" почти е сигурно, че ще направят левче капиталова за година (СФИ) и малко по-малко от него (АТЕРА). Отделно дивидента какво му е лошото да влиза. Няма значение как дали се размива капитала, div per share и т.н. Просто ако успееш да направиш така, че да се балансираш и всякъде да идва по нещо ще си най-спокоен. На един кон не си заслужава. Ако си рисков играч и търсиш бързото поскъпване, защо е нужда да се плюе по другите, и обратно. Имам почти по 1/3та СФИ, БРЕФ и ЦКБ, какво лошо има в това? Успех на всички и дано направят колкото може повече %ти печалба, пък било то и от контрабанда .
                                +1! и аз тъй мисля ))

и стига сте се дърляли сички всички сме в една лодка, повече конструктивни мнения да има

Коментар

Working...
                                X