Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеЗапочва да се натяга пружинката тук. Инатят се за няма и половин стотинка ама да стане на тяхното. Да видим кога ще изригне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение[/B]
И ти си мислиш че си от тях, нали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПреци забравих да кажа че да можеш да продаваш когато трябва си е усет и опит.На пръсти се броят тези които усещат нашия пазар.
И ти си мислиш че си от тях, нали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВожде, виж оборота 130 хил.лв. и какво коментираме изобщо при този оборот !?!? Хората са по отпуски и си трошат времето да си пристягат имотите с по някой ремонт та белким успеят да му изкарат профита с при евентуална продажба ))))) Другата опция са популярните каси, бизнеса за десет процента ))))))) Хората се занимават и с казина, и други недоразумения, елмази, монети и какво ли още не, а ти си се хванал за мезе с великия дух и да гнетиш съфорумците непродали на последния връх. Вземай докато е на дъно, че после да има какво да играеш на връх)))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа 1.60 купува ти.Моята средна е 1 лев.Пускал съм десетки снимки на сделки.Имаш още 45 ст до твоята средна цена да излезеш на 0.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениецелия форум те знае, че чакаш 1,60 за да излезнеш на 0 (нула) от тази акция която стискаш вече трета година
дано дочакаш 1,60 и да не продадеш на левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеСпокойно, каквата е майката такава е и дъщерята.Както искаш го разбирай.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
Ала моите наблюдения са по скоро за 1.4-1.5 съотношение.
Както и да е, сега е под 1.2, така че ако някой е с по голям потенциал да расте повече най вероятно е да е хима.
Да не забравяме че е и дивидентна акция вече, за разлика от ццб-то.
Но виж спрямо пиб и сложилото се последната петилетка съотношение от 1 : 2.5 - определено трябва да има промяна, може би 1: 1.5 е по реалистичнo според рисковия им профил.
Та да си чакаме хима и пиб-а на близки цени, може би....?
прав си и за двете съотношения които са се изградили от доста години
в определени моменти тези съотношения са се дисбалансирали, но след това всичко си е идвало на мястото...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе се знае нищо.Може и да видим под номинал.Мен ако питаш най-добре е да е 1.60 лв.Тогава ще съм с много мазна печалба .
дано дочакаш 1,60 и да не продадеш на левчеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНа БФБ вече има едно сигурно нещо ЦКБ вече няма да видим под номинал.
Ако дай Боже падне пак под левче, ще се утрепя да куповам, ама нама да има вече гювече ми се вижда
Кака се ожени вече, който сварил, сварил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНе така бе човек. Най-добре според мен е да си оставиш пари за спекула и дори да инвестираш в ония "балонираните" почти е сигурно, че ще направят левче капиталова за година (СФИ) и малко по-малко от него (АТЕРА). Отделно дивидента какво му е лошото да влиза. Няма значение как дали се размива капитала, div per share и т.н. Просто ако успееш да направиш така, че да се балансираш и всякъде да идва по нещо ще си най-спокоен. На един кон не си заслужава. Ако си рисков играч и търсиш бързото поскъпване, защо е нужда да се плюе по другите, и обратно. Имам почти по 1/3та СФИ, БРЕФ и ЦКБ, какво лошо има в това? Успех на всички и дано направят колкото може повече %ти печалба, пък било то и от контрабанда .
и стига сте се дърляли сички всички сме в една лодка, повече конструктивни мнения да има
Коментар
Коментар