Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНали чакаме дивидент все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНали чакаме дивидент все пак
Ако се появи в устата на мажо никой не знае до къдеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Утре искам сериозна игра в посока нагоре.Който няма пари да взима назаем и да вдига пазараLast edited by Ташунко със сапа; 22.08.2016, 04:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИндиянец бих ти дал един съвет стига да го приемеш.Не се обеснявай на сульо и
пульо като ученичка.Насреща си имаш хиени,готови във всеки един момент да те
опънат юнашката и да те пратят по бели гащи у САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНямам 40 к но имам 33200 бр и печела всяка стотинка над 1 лев За 1.60 на акция говорим при теб моята средна съм казал отдавна че е 1 лв.
пульо като ученичка.Насреща си имаш хиени,готови във всеки един момент да те
опънат юнашката и да те пратят по бели гащи у САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениети си ми супер странен, след като хима и банката са като скачни съдове плюеш по хима и купуваш банката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеБраво,но няма да казваме от колко акции си ги изкарал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеднес повишението е 1,3% , а ти нямаш 40 000 за да си изкарал 500 кинта
пък и ти ще започнеш да печелиш след като акцията струва 1,60 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеднес повишението е 1,3% , а ти нямаш 40 000 за да си изкарал 500 кинта
пък и ти ще започнеш да печелиш след като акцията струва 1,60 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧудесно се получава.Само за днес съм 500 кинта нагоре по тази позиция
Браво,но няма да казваме от колко акции си ги изкарал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧудесно се получава.Само за днес съм 500 кинта нагоре по тази позиция
пък и ти ще започнеш да печелиш след като акцията струва 1,60 лв.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар