IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    Нали чакаме дивидент все пак
    КОГА???

Коментар

Ако даде дивидент 1,50 ще го минем като малка гара. Но банките трябва да са доста оядени в БГ, че да раздават дивиденти. В момента се трупат буфери, резерви, не съм убеден, че това може да се случи, макар че ако стане .. мале мале...

Коментар

Тази вълшебна думичка повторена няколко пъти може да закара цената на 1,5....
        Ако се появи в устата на мажо никой не знае до къде
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Нали чакаме дивидент все пак

Коментар

• Тук едни '' големи инвеститори '' и '' тарикати '' чакаха цени 70 - 80 стинки, а то глей кво се получи

Коментар

• Утре искам сериозна игра в посока нагоре.Който няма пари да взима назаем и да вдига пазара
              Last edited by Ташунко със сапа; 22.08.2016, 04:23.

Коментар

• Утре ще се разбере дали някой е прехвърлял пари по сметки при брокерите четвъртък и петък. Като че ли има глад за катерене. Дано да стигне горивото обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Индиянец бих ти дал един съвет стига да го приемеш.Не се обеснявай на сульо и
                  пульо като ученичка.Насреща си имаш хиени,готови във всеки един момент да те
                  опънат юнашката и да те пратят по бели гащи у САЩ.
                  Няма как да стане брат.Не те мен а аз тях.Като му дойде времето ще им продам артиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Нямам 40 к но имам 33200 бр и печела всяка стотинка над 1 лев За 1.60 на акция говорим при теб моята средна съм казал отдавна че е 1 лв.
                    Индиянец бих ти дал един съвет стига да го приемеш.Не се обеснявай на сульо и
                    пульо като ученичка.Насреща си имаш хиени,готови във всеки един момент да те
                    опънат юнашката и да те пратят по бели гащи у САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      ти си ми супер странен, след като хима и банката са като скачни съдове плюеш по хима и купуваш банката...
                      Не се чуди.Няма да разбереш.Докато едни се наумуват други се налудуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                        Браво,но няма да казваме от колко акции си ги изкарал!
                        Колкото имам толкова.Приличен пакет имам.Достатъчно ми са.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                          днес повишението е 1,3% , а ти нямаш 40 000 за да си изкарал 500 кинта

пък и ти ще започнеш да печелиш след като акцията струва 1,60 лв.
                          Нямам 40 к но имам 33200 бр и печела всяка стотинка над 1 лев За 1.60 на акция говорим при теб моята средна съм казал отдавна че е 1 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

Коментар

Чудесно се получава.Само за днес съм 500 кинта нагоре по тази позиция

Браво,но няма да казваме от колко акции си ги изкарал!

Коментар

Чудесно се получава.Само за днес съм 500 кинта нагоре по тази позиция

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Working...
                                X