IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Има много снимки пускани на покупки на 1 лев а ти нямаш нищо тук.
    всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 1000 на над 1 лв.

за сметка на това две години и половина пишеше как ще купуваш на 80 стинки
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

На мен ми стигат толкова.Ти ако имаш повече ок ама надали .
      Аз нямам нужда да се доказвам по форумите ,нито да манипулирам хората за да направя печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
        той тези акции ги държи 2 години и половина вече .................... навремето ги купува по 1,50-1,60
        Има много снимки пускани на покупки на 1 лев а ти нямаш нищо тук.Защо си в темата въобще.Ти трябва да си в темата на Хима че имаш калеми да избиваш

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          И изписа толкова глупости по адрес на акцията за да си купиш само 33200 ?
          На мен ми стигат толкова.Ти ако имаш повече ок ама надали .

Коментар

той тези акции ги държи 2 години и половина вече .................... навремето ги купува по 1,50-1,60
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

айде, пак се почва с троленето

Коментар

33200

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                  някой май има около 29 хил. акции тук
                  33200

Коментар

Брях вече съм 863 лв за днес нагоре.
                    някой май има около 29 хил. акции тук

Коментар

• Брях вече съм 863 лв за днес нагоре.

Коментар

• За снес до обяд 400 лв нагоре ми отиде портфейлчето .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Ти на техните покупки ли се радваш?
                          Не на твоите хахаха .

Коментар

Ами те тарикатите накупиха десетки хиляди бройки акции а ти само гледа и лупкаше мечките .Нормално положение за начинаещия инвеститор .
                            Ти на техните покупки ли се радваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Ако даде дивидент 1,50 ще го минем като малка гара. Но банките трябва да са доста оядени в БГ, че да раздават дивиденти. В момента се трупат буфери, резерви, не съм убеден, че това може да се случи, макар че ако стане .. мале мале...
                              Тия не са много по даването но ако всеки ден цената катери по стотинка едни ще направят пачка а на други само лупкането ще им остане

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Тук едни '' големи инвеститори '' и '' тарикати '' чакаха цени 70 - 80 стинки, а то глей кво се получи
                                Ами те тарикатите накупиха десетки хиляди бройки акции а ти само гледа и лупкаше мечките .Нормално положение за начинаещия инвеститор .

Коментар

Working...
                                X