IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Твърдението ти е чиста лъжа поради причината че никога не купувам акции в големи
    количества на един път.Купувам на малки пакети до 2000 бр максимум и то във времето така че твърдението ти не е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Имам колеги инвеститори и собственици на тирове.Извинявай забравих че не ди между тях.Лъжата няма да те оневини сред съфорумците.Който има акъл в главата трябва да те е преценил.Който няма си е за негова сметка.
      кое не ти харесва в написаното?

всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 800 на 0,94

за сметка на това две години и половина пишеше как ще купуваш на 80 стинки
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• 30 000 хима имаш ти купени на 1.80 и 60 000 на 1.60 .Нали така разправяше или ди излъгал?

Коментар

• Имам колеги инвеститори и собственици на тирове.Извинявай забравих че не ди между тях.Лъжата няма да те оневини сред съфорумците.Който има акъл в главата трябва да те е преценил.Който няма си е за негова сметка.

Коментар

Колеги ако имате съмнения в мен погледнете постовете от 29.07 и ще видите кой казва истината и кой извърта нещата.После вярвайте на когото си искате и правете изводи дали се подвеждате.
            тука нямаш колеги .................. не знам да има други миячи на тирове във форума

поправям си долния пост:

Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
            всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 1000 на над 1 лв.

и вече звучи така:

Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
            всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 800 на 0,94

всичко е точно вече

Коментар

• Колеги ако имате съмнения в мен погледнете постовете от 29.07 и ще видите кой казва истината и кой извърта нещата.После вярвайте на когото си искате и правете изводи дали се подвеждате.

Коментар

• Младежо пуснал съм ти снимчица на една от сделчиците.Виж си датата и си прегледай писанията.

Коментар

• по-долу си писала :

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  лично на теб съм ти пратил подобна сделка
                  а сега

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Хахахаха не на лични ами във форума.Ама как се излафаш само.
                  може ли на някой да изпратиш лично съобщение във форума където всичко е обществено достояние

Коментар

• Ето бе мойто момче ето къде съм ти пратил снимчица.Ама не ти изнася.Изложи се пред съфорумците.
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                      никога не съм получавал от теб каквато и да е твоя сделка на лични
                      Хахахаха не на лични ами във форума.Ама как се излагаш само.
                      Last edited by Ташунко със сапа; 22.08.2016, 16:49.

Коментар

Вярно че не си ми колега.Аз притежавам тирове а ти не.Освен това лично на теб съм ти пратил подобна сделка и да отричаш показва колко си слаб и колко се излагаш пред другите съфорумци.
                        никога не съм получавал от теб каквато и да е твоя сделка на лични

Коментар

не сме колеги .................... никога не съм мил тирове в чикаго

сега на 1,07 всеки има обявява покупки на 0,94 ................ но никой не показа скрийншотове тогава при покупките
                          Вярно че не си ми колега.Аз притежавам тирове а ти не.Освен това лично на теб съм ти пратил подобна сделка и да отричаш показва колко си слаб и колко се излагаш пред другите съфорумци.

Коментар

Колега не се напъвай.Имам и на 94 ст ама няма нужда да го казваш .
                            не сме колеги .................... никога не съм мил тирове в чикаго

сега на 1,07 всеки има обявява покупки на 0,94 ................ но никой не показа скрийншотове тогава при покупките

Коментар

всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 1000 на над 1 лв.

Колега не се напъвай.Имам и на 94 ст ама няма нужда да го казваш .

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                                Аз нямам нужда да се доказвам по форумите ,нито да манипулирам хората за да направя печалба
                                Вальо аз и преди съм ти казвал че ме ти трябва и да го правиш.Знаеш ли каква е разликата между мен и теб? Аз не се плаша да кажа за акция която имам в портфейла и ме е издразнила че е шит докато ти не смееш.Ето например Хима.Имам го обаче не е гут артия.Ама като другите въобще не стават взимаме и нея.

Коментар

Working...
                                X