Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни разликата в цените на двете БГ банки? Тази която щеше да фалира сега лети, а другата виси като.......
[ATTACH=CONFIG]n3181233[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни разликата в цените на двете БГ банки? Тази която щеше да фалира сега лети, а другата виси като.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
сега видях в темата на ПИБ, че чакат новина!
Да не забравяме основоположника на този тип "общуване":
21.03.2014 "„Туитър, муитър”, каза Ердоган пред хиляди свои поддръжници ....
Няма ли да туитнете нещо от морето бреЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Мисля, че виси защото и Хима виси !
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнениеБатя, няма конспирации, лично следя портфейла на софикс фонда и виждам, как по малко им намаляват бройките по някои позиции, не постоянно, но не е прецедент... и то, там където имат да пълнят...
Вярвай си в каквото искаш щом те кефи. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнениебенчмарк натискат цкб
сигурно на някой му тярбва по-ниска цена, за да пълни....
Стига конспирации бе хора! Някой просто има пакет за продаване и си го шитка, това е. Като му свърши обикновено цената отскача..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕми гледай кака ПИБ кво прави... Газ след нея!
Коментар
Коментар