If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бъдете сигурен че не е подигравателно. Предполагам че хубавите неща предстоят.
благодаря! и аз вярвам, че тук ще става интересно.
пс: респективно увеличих порядъчно и пакетите при хим и еубг. притеснява ме, че поради лошата ликвидност, продажбата им след време ще е трудна.
трябва да се случат и тука нещата, прегледах последните отчети още веднъж и новините около тестовете - прилична база има банката, както и популярност. добавих още 13к последните дни и ги оставям да се мътят
трябва да се случат и тука нещата, прегледах последните отчети още веднъж и новините около тестовете - прилична база има банката, както и популярност. добавих още 13к последните дни и ги оставям да се мътят
Уникредит Булбанк продава бившата централа на Биохим на фонд, листван в Лондон, зад който прозират интересите на групата "Химимпорт"
Сградата на столичната ул. "Иван Вазов" 1 е емблематична не само с архитектурата си, но и с устойчивостта си. Построена през 1912 г. за централа на тогавашната държавна Централна кооперативна банка, тя за един век няколко пъти сменя собственици, за да стигне до сегашния си Уникредит Булбанк, но неизменно е банков офис.
Вместо от 1991 г., ще пишат после, че са наследници на банката от 1912-а.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
++.)) Напълно възможно! Всички възможности са общо 6))) Може единия модел тенджера да е с един клапан за пАрата, другата да е с 2, третия модел да е с вертикално излитащ капак и т.н.))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар