Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеПросто тук нищо не се случва, докато при ПИБ-а има развитие и очаквания, и то с голяма вероятност в полза на акционерите. Пълен съм и с двете. Иска ми се и ЦКБ-то да тръгне, но това е ситуацията в момента.
Факт е, че компаниите с най - добро отношение спрямо дребните акционери са най - щедро оценени от пазара - Софарма групата, Стара Планина гр., ПИБ.
Все пак диспропорцията с ПИБ стана твърде голяма.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Моя грешка, сигурен съм, няма начин да не стане.Last edited by Grosss; 12.04.2017, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Направо ни разби с това предполагам ... Да беше казал - сигурен съм, няма начин да не стане ...
Коментар
-
Бъдете сигурен че не е подигравателно. Предполагам че хубавите неща предстоят.
пс: респективно увеличих порядъчно и пакетите при хим и еубг. притеснява ме, че поради лошата ликвидност, продажбата им след време ще е трудна.
Коментар
-
Бъдете сигурен че не е подигравателно. Предполагам че хубавите неща предстоят.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениесамо това да не е подигравателно намигане...... че тогава ще го чдем отново ... години наред чакане
- 1 like
Коментар
-
Ще се случат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетрябва да се случат и тука нещата, прегледах последните отчети още веднъж и новините около тестовете - прилична база има банката, както и популярност. добавих още 13к последните дни и ги оставям да се мътят
Коментар
Коментар