IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

До кога така?
    Докато не тръгне Хима ще е така....ама и него не го пускат!

Коментар

• Не знам. Аз вярвам, че нашата борса може да бъде манипулирана от големите...така че има причина ЦКБ и Хим да спят! Не знам дали тя е договорка с ЕТФа или друго.
      Last edited by tony1975; 22.04.2017, 19:12.

Коментар

• Под нищо, това имам предвид - business as usual. Не, че бизнесът е лош, просто явно пазарът тези неща ги е калкулирал. При ПИБ има очаквания, оправдани или не, нали това търгуваме.
        Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
          Просто тук нищо не се случва, докато при ПИБ-а има развитие и очаквания, и то с голяма вероятност в полза на акционерите. Пълен съм и с двете. Иска ми се и ЦКБ-то да тръгне, но това е ситуацията в момента.
          Чак нищо... Банката показва чудесни резултати, отчетите се повече от добри, очаква се хубав и за първото тримесечие на 2017 г., до дни ще се види. В ПИБ правят срещи с инвеститорите, галят миноритарите с перце, докато при всички компании около Химимпорт те са неглижирани и това разбираемо се намира от мнозина за неприятно.

Факт е, че компаниите с най - добро отношение спрямо дребните акционери са най - щедро оценени от пазара - Софарма групата, Стара Планина гр., ПИБ.

Все пак диспропорцията с ПИБ стана твърде голяма.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Просто тук нищо не се случва, докато при ПИБ-а има развитие и очаквания, и то с голяма вероятност в полза на акционерите. Пълен съм и с двете. Иска ми се и ЦКБ-то да тръгне, но това е ситуацията в момента.
            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• До кога така?

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Моя грешка, сигурен съм, няма начин да не стане.
                Ще стане ама някой хора отново трябва да докажат на всички останали ,че тяхното магаре е мъжко .
                Last edited by Grosss; 12.04.2017, 17:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Направо ни разби с това предполагам ... Да беше казал - сигурен съм, няма начин да не стане ...
                  Моя грешка, сигурен съм, няма начин да не стане.

Коментар

Бъдете сигурен че не е подигравателно. Предполагам че хубавите неща предстоят.
                    благодаря! и аз вярвам, че тук ще става интересно.
                    пс: респективно увеличих порядъчно и пакетите при хим и еубг. притеснява ме, че поради лошата ликвидност, продажбата им след време ще е трудна.

Коментар

Направо ни разби с това предполагам ... Да беше казал - сигурен съм, няма начин да не стане ...
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        само това да не е подигравателно намигане...... че тогава ще го чдем отново ... години наред чакане

Коментар

Ще се случат.
                          само това да не е подигравателно намигане...... че тогава ще го чдем отново ... години наред чакане

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                            трябва да се случат и тука нещата, прегледах последните отчети още веднъж и новините около тестовете - прилична база има банката, както и популярност. добавих още 13к последните дни и ги оставям да се мътят
                            Ще се случат.

Коментар

• трябва да се случат и тука нещата, прегледах последните отчети още веднъж и новините около тестовете - прилична база има банката, както и популярност. добавих още 13к последните дни и ги оставям да се мътят

Коментар

• Голямо мълчание тук ... Каролев няма ли да напише нещо в тая тема ...
                                Last edited by Protokol; 12.04.2017, 10:42.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X