Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеМного добър отчет на ЦКБ
- 1 like
Коментар
-
На сайта на БНБ са качени на всички Банки ... тук:
http://www.bnb.bg/BankSupervision/BS...BS_Q_201703_BG
п.п номер 790
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеОт няколко дни масово се рекламира в ел. медии
ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ДОМ ЗА ТЕБ
Ние от Централна Кооперативна Банка искаме да осъществиш мечтите си.http://www.ccbank.bg/bg/products-and...mortgage-loan/Намери нов ДОМ ЗА ТЕБ и твоето семейство, а ние ще ти помогнем да стане твой! Възползвай се от атрактивното ни предложение - ипотечен кредит ДОМ ЗА ТЕБ с ниска лихва. Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
От няколко дни масово се рекламира в ел. медии
ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ДОМ ЗА ТЕБ
Ние от Централна Кооперативна Банка искаме да осъществиш мечтите си.http://www.ccbank.bg/bg/products-and...mortgage-loan/Намери нов ДОМ ЗА ТЕБ и твоето семейство, а ние ще ти помогнем да стане твой! Възползвай се от атрактивното ни предложение - ипотечен кредит ДОМ ЗА ТЕБ с ниска лихва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
1.-а какво спира онази група да купи солиден дял от етф-а и с това индиректно пак да купи акции в 3 свои компании. И без това знаем че по същия начин вложиха пари при Панев, Елана, Капман, Юг маркет и къде ли не -само и само да купуват техните хартии. Е защо при шанс при който нито КФН нито одитори ще им кажат копче не купуват ЕТФ-а и така индиректно да наливат в свързаните?
2.- Ако утре е 18май и презентираш в Лондон етф, кое ниво ще е по-добре да покажеш на слайда - да си пробил току що съпротивата от 2014(няма значение, че за да си на 650 някой е бил 2 от най-тежките акции в индекса през муцуната за да не растат - ХИМ и АТЕРА) или ще е по-готино ако си на 1300 и вече е време за солидна корекция?
гадая бе човек - Теория на конспирацията, страхотен филм с Мел Гибсън
Точно тези две акции ( ХИМ и Атера ) са едни от малкото с пазарно поведение ( както и Софарма ,ЦКБ,ПИБ ) и покупко/продажбите от фонда могат да им повлияят само краткосрочно.
За съжаление има компоненти в Софикс , които изцяло се осланят на ЕТФ-а и без неговата подкрепа те ще загубят до голяма степен лустрото си , а и мястото си в Софикс.
на 1 - за мен отговора се крие в някои действия от началото на 2014 г.
- 1 like
Коментар
-
Понеже в момента чета "Стратегия за развитие на българския капиталов пазар" точка 1, подточка f, се замислям, че това може да е един от възможните отговори на въпросите ви.
Отделно най-отдолу при положителните ефекти ми направи впечатление: наличието на свеж капитал ще спомогне за съществено увеличаване на банковото кредитиранеKeep going ...
Коментар
-
Не съм казал че ЕТФ-а спъва ръста на пазара, а че има договорка да се удържа пазара - има разлика . Със 6бр. ПФ и десетки ДФ(които оцеляха през кризата благодарение на варненските пари) за мен е ясно че групата строяща "Алея първа" контролира голяма част от БФБ+икономическите медии. Тези хора се познават и са се договорили - прекалено малък е пазара ни, за да е всичко честно и прозрачно . Само се надявам бившите военни от "Тихина", да излязат по-коректни от Бедо , Божков, Ганчев, Шиши и т.н. Всичко разбира се си е моя теория на конспирацията....
Колкото до бабата - тя няма да купи ЕУБГ, амма като й изтече депозита в ПИБ, просто служителка деликатно ще я насочи я към смесен депозит и директно към ПИБ Класик
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
1.-а какво спира онази група да купи солиден дял от етф-а и с това индиректно пак да купи акции в 3 свои компании. И без това знаем че по същия начин вложиха пари при Панев, Елана, Капман, Юг маркет и къде ли не -само и само да купуват техните хартии. Е защо при шанс при който нито КФН нито одитори ще им кажат копче не купуват ЕТФ-а и така индиректно да наливат в свързаните?
2.- Ако утре е 18май и презентираш в Лондон етф, кое ниво ще е по-добре да покажеш на слайда - да си пробил току що съпротивата от 2014(няма значение, че за да си на 650 някой е бил 2 от най-тежките акции в индекса през муцуната за да не растат - ХИМ и АТЕРА) или ще е по-готино ако си на 1300 и вече е време за солидна корекция?
А иначе колко трябва да са ХИМ-овете и АТЕРА, за да е 1300 SOFIX? Няма да е толкова, най-малкото защото ако се буха кеш в ЦКБ, няма да се буха другаде. Кешът на БФБ е едно, по депозити друго, по управляващи дружества трето. Много хора (виж темата за Оптимизма) смятат, че баба Сийка ще си дойде с депозита от 2000 да купи Еврохолд, но това няма да стане изобщо.
Единствената логика ЕТФът да спъва SOFIX според мен е да не се отваря ножицата с индекса преди 18 май, че седи грозно. Ама не го правят през ЕТФа, защото им виждаме структурата всеки ден.
Та не знам що е тая тапа в ХИМ-а, ама затова ви и питам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Каква е ползата за ЕТФа да се подтиска ХИМ групата?
гадая бе човек - Теория на конспирацията, страхотен филм с Мел ГибсънLast edited by tony1975; 22.04.2017, 20:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе знам. Аз вярвам, че нашата борса може да бъде манипулирана от големите...така че има причина ЦКБ и Хим да спят! Не знам дали тя е договорка с ЕТФа или друго.
Едит: Че групата я мачка някой, съм съгласен. Ма защо ЕТФа?Last edited by unsworth; 22.04.2017, 20:51.
Коментар
Коментар