IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

При увеличаване на печалбата от 1961 хил. лв за 2016 год. на 9393 хил. лв. за 2017 год. не знам дали това е " Много добър" или е " Отличен" отчет?!
    абе когато доходите от лихви са ти колкото същия период м.г., а обезценките ти са 70% от печалбата и аз не знам - я някой банкер да се изкаже.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
      Много добър отчет на ЦКБ
      При увеличаване на печалбата от 1961 хил. лв за 2016 год. на 9393 хил. лв. за 2017 год. не знам дали това е " Много добър" или е " Отличен" отчет?!

Коментар

• На сайта на БНБ са качени на всички Банки ... тук:
        http://www.bnb.bg/BankSupervision/BS...BS_Q_201703_BG

п.п номер 790

Коментар

• Не го намирам може ли линк?

Коментар

• Много добър отчет на ЦКБ

Коментар

• 326 500 на 1.56 на извън регулиран пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                От няколко дни масово се рекламира в ел. медии

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ДОМ ЗА ТЕБ

Ние от Централна Кооперативна Банка искаме да осъществиш мечтите си.
                Намери нов ДОМ ЗА ТЕБ и твоето семейство, а ние ще ти помогнем да стане твой! Възползвай се от атрактивното ни предложение - ипотечен кредит ДОМ ЗА ТЕБ с ниска лихва.
                http://www.ccbank.bg/bg/products-and...mortgage-loan/
                Добре рекламират, таксите също отново са вдигнали, ще си проличи в следващите отчети.
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• истината е, че банките преливат от пари, А не знаят какво да ги правят.
                  а мтрЯла страх гони и не вярва на реклами.

Коментар

• От няколко дни масово се рекламира в ел. медии

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ДОМ ЗА ТЕБ

Ние от Централна Кооперативна Банка искаме да осъществиш мечтите си.
                    Намери нов ДОМ ЗА ТЕБ и твоето семейство, а ние ще ти помогнем да стане твой! Възползвай се от атрактивното ни предложение - ипотечен кредит ДОМ ЗА ТЕБ с ниска лихва.
                    http://www.ccbank.bg/bg/products-and...mortgage-loan/

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

1.-а какво спира онази група да купи солиден дял от етф-а и с това индиректно пак да купи акции в 3 свои компании. И без това знаем че по същия начин вложиха пари при Панев, Елана, Капман, Юг маркет и къде ли не -само и само да купуват техните хартии. Е защо при шанс при който нито КФН нито одитори ще им кажат копче не купуват ЕТФ-а и така индиректно да наливат в свързаните?

2.- Ако утре е 18май и презентираш в Лондон етф, кое ниво ще е по-добре да покажеш на слайда - да си пробил току що съпротивата от 2014(няма значение, че за да си на 650 някой е бил 2 от най-тежките акции в индекса през муцуната за да не растат - ХИМ и АТЕРА) или ще е по-готино ако си на 1300 и вече е време за солидна корекция?

гадая бе човек - Теория на конспирацията, страхотен филм с Мел Гибсън
                      на 2 - според мен много преувеличаваш ролята на ЕТФ -а, като субект със собствена воля и влияние.
                      Точно тези две акции ( ХИМ и Атера ) са едни от малкото с пазарно поведение ( както и Софарма ,ЦКБ,ПИБ ) и покупко/продажбите от фонда могат да им повлияят само краткосрочно.
                      За съжаление има компоненти в Софикс , които изцяло се осланят на ЕТФ-а и без неговата подкрепа те ще загубят до голяма степен лустрото си , а и мястото си в Софикс.
                      на 1 - за мен отговора се крие в някои действия от началото на 2014 г.

Коментар

• Понеже в момента чета "Стратегия за развитие на българския капиталов пазар" точка 1, подточка f, се замислям, че това може да е един от възможните отговори на въпросите ви.

Отделно най-отдолу при положителните ефекти ми направи впечатление: наличието на свеж капитал ще спомогне за съществено увеличаване на банковото кредитиране
                        Last edited by Mr.Profit; 22.04.2017, 22:40. Причина: добавка
                        Keep going ...

Коментар

• Не съм казал че ЕТФ-а спъва ръста на пазара, а че има договорка да се удържа пазара - има разлика . Със 6бр. ПФ и десетки ДФ(които оцеляха през кризата благодарение на варненските пари) за мен е ясно че групата строяща "Алея първа" контролира голяма част от БФБ+икономическите медии. Тези хора се познават и са се договорили - прекалено малък е пазара ни, за да е всичко честно и прозрачно . Само се надявам бившите военни от "Тихина", да излязат по-коректни от Бедо , Божков, Ганчев, Шиши и т.н. Всичко разбира се си е моя теория на конспирацията....

Колкото до бабата - тя няма да купи ЕУБГ, амма като й изтече депозита в ПИБ, просто служителка деликатно ще я насочи я към смесен депозит и директно към ПИБ Класик

Коментар

1.-а какво спира онази група да купи солиден дял от етф-а и с това индиректно пак да купи акции в 3 свои компании. И без това знаем че по същия начин вложиха пари при Панев, Елана, Капман, Юг маркет и къде ли не -само и само да купуват техните хартии. Е защо при шанс при който нито КФН нито одитори ще им кажат копче не купуват ЕТФ-а и така индиректно да наливат в свързаните?

2.- Ако утре е 18май и презентираш в Лондон етф, кое ниво ще е по-добре да покажеш на слайда - да си пробил току що съпротивата от 2014(няма значение, че за да си на 650 някой е бил 2 от най-тежките акции в индекса през муцуната за да не растат - ХИМ и АТЕРА) или ще е по-готино ако си на 1300 и вече е време за солидна корекция?
                            Интересни тези. Обаче първата причина ни отвежда във Варна, не в ЕКСПАТ. Не дават своята лепта, добре, к*р за Холдинг Варна (примерно), а и за другите две. Аз няма разумен отговор на болднатия въпрос, пълен нон-сенс. Но кой знае, може да е нещо на лична основа дори.

А иначе колко трябва да са ХИМ-овете и АТЕРА, за да е 1300 SOFIX? Няма да е толкова, най-малкото защото ако се буха кеш в ЦКБ, няма да се буха другаде. Кешът на БФБ е едно, по депозити друго, по управляващи дружества трето. Много хора (виж темата за Оптимизма) смятат, че баба Сийка ще си дойде с депозита от 2000 да купи Еврохолд, но това няма да стане изобщо.

Единствената логика ЕТФът да спъва SOFIX според мен е да не се отваря ножицата с индекса преди 18 май, че седи грозно. Ама не го правят през ЕТФа, защото им виждаме структурата всеки ден.

Та не знам що е тая тапа в ХИМ-а, ама затова ви и питам...

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Каква е ползата за ЕТФа да се подтиска ХИМ групата?

гадая бе човек - Теория на конспирацията, страхотен филм с Мел Гибсън
                              Last edited by tony1975; 22.04.2017, 20:54.

Коментар

Не знам. Аз вярвам, че нашата борса може да бъде манипулирана от големите...така че има причина ЦКБ и Хим да спят! Не знам дали тя е договорка с ЕТФа или друго.
                                Каква е ползата за ЕТФа да се подтиска ХИМ групата?

Едит: Че групата я мачка някой, съм съгласен. Ма защо ЕТФа?
                                Last edited by unsworth; 22.04.2017, 20:51.

Коментар

Working...
                                X