Първоначално изпратено от VNM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНа всички акционери тук, честито, поне през уикенда ще сме в настроение... Кой знае в понеделник на къде ще поеме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Преди време бях писал, че ПИБ е с над 50% ръст от началото на 2017 г., а ЦКБ беше с +11. Е, вече сме 65 срещу 17%, т.е. имаме все още много да догонваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЧестито 1.8!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно така, накъде без мама
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеРасте скромно, но стабилно...Но ако гледаме Р/В има да наваксва само около 85% спрямо ПИБ ...
CCB
1.78
1.5%
496,4 хил. лв
FIB
5.55
-1.8%
55 хил. лв
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тука ги плаши не, че има скелети в гардероба - няма банка без , плаши ги, че тъщата е вампир и КФН- не я лови
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТоя завалия от вчера де кешира 300к на ре 5 ли натискаше досега ?
Няма лошо, нали стана ок за допълване 2 дена подред.
Воистина доста секси изглежда момата, ама кандидати малко, тъщата грозна и зла...та ги плаши
Да си кажат банковите корифеи ( и равния напоследък пак хвана гората някъде ?), ма аз поне не съм мяркал скоро друга банка по географските ширини да се търгува на 1/2 рв спрямо ROE-то си. Особено на фона на 3+ кратно увеличени профити - за мен си е доста добра сделка.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТоя завалия от вчера де кешира 300к на ре 5 ли натискаше досега ?
Няма лошо, нали стана ок за допълване 2 дена подред.
Воистина доста секси изглежда момата, ама кандидати малко, тъщата грозна и зла...та ги плаши
Да си кажат банковите корифеи ( и равния напоследък пак хвана гората някъде ?), ма аз поне не съм мяркал скоро друга банка по географските ширини да се търгува на 1/2 рв спрямо ROE-то си. Особено на фона на 3+ кратно увеличени профити - за мен си е доста добра сделка.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар