If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
смях ..................... пълен смях си, но добрата новина е, че не си сам
в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпо
така е най-лесно да се каже...
и както се казва ако не знаеш кой е глупака на пазара значи си ти...
имам акции тук и не съм продавал днес, а купувах, но това няма никакво значение...просто се опитвам да обясня всички извесни факти с една теория.
Ти като си толкова отворен кажи кой купува и кой продава...защото не купуват тим и не продават американците /пфбк/...
Ами мързи ме по скоро да пиша с конкретни извадки от законите, а и май за ДФ и ПФ има различни ограничения, но общо взето мисля така:
Не е тайна,че всички ДФ и ПФ на тим са пълни с акции от групата на тим: ЦКБ, ХИМ,НЕФТ И ГАЗ, зърнени храни и т.н. , които към януари са били общо около или близо до 20% от портфейла им. С голямото покачването на цената на тези акции съответно те нарушават тези граници , както и ограничението за не повече от 5% в една акция и трябва да намалят теглото в портфейлите си. За целта продават по малко и по много на новия инвеститор, който явно има доста кеш.
Това е моята теория и не е съвет за търговия
смях ..................... пълен смях си, но добрата новина е, че не си сам
в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпо
дай малко по-конкретно, де ........................... за да те взема на сериозно
ти не знаеш какви ограничения имат, а иначе знаеш, че им избиват лимитите
кои ДФ и кои ПФ визираш?
колко % имат от кои акции
иначе, ако искаш да си чешеш клавиатурата иди в друга тема...
Ами мързи ме по скоро да пиша с конкретни извадки от законите, а и май за ДФ и ПФ има различни ограничения, но общо взето мисля така:
Не е тайна,че всички ДФ и ПФ на тим са пълни с акции от групата на тим: ЦКБ, ХИМ,НЕФТ И ГАЗ, зърнени храни и т.н. , които към януари са били общо около или близо до 20% от портфейла им. С голямото покачването на цената на тези акции съответно те нарушават тези граници , както и ограничението за не повече от 5% в една акция и трябва да намалят теглото в портфейлите си. За целта продават по малко и по много на новия инвеститор, който явно има доста кеш.
Това е моята теория и не е съвет за търговия
по закон ДФ и ПФ имат лимити 10% в една акция или там 5% не помня вече и не повече от 20% в една група и те като са на границата на лимитите и цената като скочи с 100% нали се сещаш че избиват всички лимити... и трябва да се продава - малко по малко но трябва
дай малко по-конкретно, де ........................... за да те взема на сериозно
ти не знаеш какви ограничения имат, а иначе знаеш, че им избиват лимитите
кои ДФ и кои ПФ визираш?
колко % имат от кои акции
иначе, ако искаш да си чешеш клавиатурата иди в друга тема...
по закон ДФ и ПФ имат лимити 10% в една акция или там 5% не помня вече и не повече от 20% в една група и те като са на границата на лимитите и цената като скочи с 100% нали се сещаш че избиват всички лимити... и трябва да се продава - малко по малко но трябва
Коментар