Аз пък да споделя, че на морето по плажовете си ми е екстра тия двайсетина дни. Гледам, че тука е мъртвило. Нормално, август си е отпускарски месец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНапротив - помолихме кондуктора да каже на машиниста , но ни отговори ... че няма връзка с него... и това била най-бавната скорост - да могат да се качват в движение , които искат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеАман, човек да не ви помоли нещо.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМалко да изчакаме?"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Къде го видя това P/E на БАКБ?
Според мен е 25
http://www.infostock.bg/infostock/control/search
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ ме обзе нова доза оптимизъм .... щом БАКБ се търгува на Р/Е 1.1 ... много има за наваксване
Според мен е 25
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМалко да изчакаме?
Тоя не ръст е като на забавен кадър ... при последните ралита имаше - с по 5-6% на ден
п.с. разгледах отново "конкурентни позиции" ...
И ме обзе нова доза оптимизъм .... щом БАКБ се търгува на Р/Е 1.1 ... много има за наваксване
Last edited by Protokol; 09.08.2017, 09:24.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТашункоYes,yes,yes !!!! Златната ми кокошка.Браво на банката.Знаех си че тая артия ще ми купи още един апартамент който да ми носи доходи.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар