А някой пък купиха на 95 ст и на 1 лв хиляди бройки докато други правеха репа и се набухаха в Хима така наречения Потъник с надеждата че ще изпревари ЦКБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
браво на цкб-то ---> най-добрата бг банка от доста години
миналото лято някои си продадоха пакетите на 90-95 ст. за да си купят "бетон и тухли" във фекалния залив, а аз като им разправях, че до 1 година ЦКБ-ти ще им удвои парите и това лято ще си вземат 2 апартамента за същите пари не ми вярваха...
нищо, де ............... преди година им казах още, че ще им вземем апартаментите на половината цена от тази на която са ги купили
скоро и това ще стане ............... да не бързат много, а да продължават с уринотерапията в залива...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеМалко хумор, не е излишен. Или няма место за чадъра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНапротив - помолихме кондуктора да каже на машиниста , но ни отговори ... че няма връзка с него... и това била най-бавната скорост - да могат да се качват в движение , които искат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеАман, човек да не ви помоли нещо.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМалко да изчакаме?"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Къде го видя това P/E на БАКБ?
Според мен е 25
http://www.infostock.bg/infostock/control/search
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар