Първоначално изпратено от Пухче$
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеА бе почнат ли експертите да се изказват имай едно наум, че то и едно време кризата щеше да заобиколи Бг по думите на ББ ама нейсе
- 2 Харесвания
Коментар
-
Консолидацията в банковия сектор ще носи стабилност, смята експерт
Консолидационните процеси в банковия сектор са добри за България. Обединението на банковия сектор води до намаляване на цената на услугата, което ще е много важно при бъдещо покачване на лихвите. Това коментира Петър Илиев, зам. главен редактор на в. "Банкеръ", в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.
Той е на мнение, че покупката от големи банки с по-добра репутация и по-добри показатели от гръцките банки носи по-добра стабилност на страната. Илиев напомни, че така NBG продаде ОББ и прогнозира, че и други български банки с гръцки акционери ще имат нов собственик
По думите му консолидацията се налага по външни причини и за пример посочи продажбите на гръцките банки, които има срок да го направят до края на 2018 г., заради необходимата подкрепа на гръцкия банков сектор.
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...kspert-253684/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение2,05 .....едни хубави 30 минути старт за деня !
Няма голям избор от такива картони на борсата, дори мама си изглежда по добре оценена.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТук голямо услушване? Според мен е учудващо, че цената вече не е 2 лв. Пазар, какво да се прави. Нали Хима расте.
върни се 15 месеца назад, върни се 4 години назад, върни се 7 години назад, върни се 9 години назад и ще видиш, че всеки път ръста при ЦКБ идва в следствие на това, че първите продали в ХИм-а се насочват насам и към зрънчо
погледни, че преди месец-два цените на ХИМ и ЦКБ бяха еднакви ............. преди нова година ножицата беше 10 стинки, а след нова година се отвори на 20 стинки
не знам кое те учудва при положение, че никога ЦКБ не е била в пистата на ХИМ ............... не си спомням някога ЦКБ да е бил флагман на БФБ и да е повеждала хорото без значение какви отчети е вадила или какви тестове е преминавала
желанията са едно, но реалностите са други
разбира се, че някой ден пластовете могат да се преобърнат, но откакто ХИМ-а е на БФБ всеки път се случва едно и също...
дано си ме разбрал, реалистеfuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТук голямо услушване? Според мен е учудващо, че цената вече не е 2 лв. Пазар, какво да се прави. Нали Хима расте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Мисля, че отчета ще е отличен. Ако не сега, в края на месеца ще излети
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
Никак не е невъзможно, може да дадат малко почивка на майката да подхванат дъщерята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДругата седмица 2...
Коментар
Коментар