Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Може ли това мнение да се смята за половин туит ...и да има подабна аналогия с този за ПИБ
След придобиването на ОББ от страна на KBC и при евентуална нова сделка в банковия сектор инвеститорският ентусиазъм към ЦКБ би се повишил значително."
Красимира Паунина, портфолио мениджър, "Селект асет мениджмънт"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
банката си е супер, но много неща тежат и рефлектират върху цената на акцията, а като прибавиш ниската ликвидност и се отказваш от "далаверката"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОня индианец ли пак позакъса за джобни
Хубав арбитраж стана тук за сметка на хима, с 12ст по евтино.
На 3.42 рейшо спрямо пиб-а за мен си е далаверка...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОня индианец ли пак позакъса за джобни
Хубав арбитраж стана тук за сметка на хима, с 12ст по евтино.
На 3.42 рейшо спрямо пиб-а за мен си е далаверка...
Коментар
-
Имате ли представа кога ще е следващото ОСА ? Смятам да предложа смяна на ДВО или премахването на длъжността или фиксиране на заплащането му на 1 лв.... макар и за толкова не е свършил работа.. Ако междувременно г-н Каменов или г-н Митев не го направят....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Трябва да си много наивен да си мислиш че ще ти завиждам на това което чакаш да изкараш като профит няколко години при положение че аз го правя всяка седмица от основната си дейност.Просто е смешно да си мислиш че ме впечатляваш и може да ти завиждам .
След Коледа ще се обясняваме пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Правя се, че не виждам, как завиждаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами успех.Не е зле да си вземеш шнорхел
Коментар
Коментар