Вие още малко и общ далаверимпекс ще врътнете. Червенокожи братко, на колко плати квадрата на морето? Ако е тайна не ми отговаряй.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ясно. На мен пък нашето море най си ми аресва.
като бях млад доста обикалях, но от десетина години си седнах на дупето и не ми се ходи никъде навън
въпросът е, че поне 7-8 години не съм влизъл в морето .......... само седя и го гледам...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Ясно. На мен пък нашето море най си ми аресва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
За Черно море говори Порчев като може би фиксира района на север и на юг от Бургас.Знае ли човек какво му е в главата,като чипа му се бъгна 2008 и от тогава едно и същи приказва само дето много си ги измисля и послъгва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИскам да попитам представителя на дакота тетон-оглала и Полки, къв е тоя фекален залив, дето го споменавате 2800 пъти вече в тая тема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
нали това ти писах лятото на 2016-а когато обяви двете покупки във фекалния залив
ти като купи двата апартамента аз направих две репа .......... ти тогава пишеше, че аз съм комарджия, а аз ти казах, че ще ти купя апартаментите на половин цена
сега аз съм със кинтите, а ти си със двата апартамента във фекалния залив
сега следва втората част от това което ти казах август 2016-а година ........ to be continued
Полки кажи си адреса за да ти изпратя пуканки...
Коментар
-
нали това ти писах лятото на 2016-а когато обяви двете покупки във фекалния залив
ти като купи двата апартамента аз направих две репа .......... ти тогава пишеше, че аз съм комарджия, а аз ти казах, че ще ти купя апартаментите на половин цена
сега следва втората част от това което ти казах август 2016-а година ........ to be continuedLast edited by Ташунко със сапа; 14.05.2018, 05:30.
Коментар
-
Ти понеже си ми любимец имаш 1 ден безплатно да преспиш в апартамента ми на 100 м от морето.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПорки между другото водата на Черно море е наистина тиня.
сега следва втората част от това което ти казах август 2016-а година ........ to be continuedfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
трябва първо да продаде двата апартамента във фекалния залив за да си купи ЦКБ ............. нали преди 2 години продаде ЦКБ-то под левче за да ги купи, а сега ще продаде апартаментите на половин цена за да си върне акциите на двойна цена
играч
Коментар
-
Индианец, време е такива като теб да купят на по-високи нива.
Коментар
-
Индианец, време е такива като теб да купят на по-високи нива.
играчfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Според мен има голяма вероятност да видиш артийките как им пада цената.Времето е пред теб .
Коментар
Коментар