Искам да попитам представителя на дакота тетон-оглала и Полки, къв е тоя фекален залив, дето го споменавате 2800 пъти вече в тая тема?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
нали това ти писах лятото на 2016-а когато обяви двете покупки във фекалния залив
ти като купи двата апартамента аз направих две репа .......... ти тогава пишеше, че аз съм комарджия, а аз ти казах, че ще ти купя апартаментите на половин цена
сега аз съм със кинтите, а ти си със двата апартамента във фекалния залив
сега следва втората част от това което ти казах август 2016-а година ........ to be continued
Полки кажи си адреса за да ти изпратя пуканки...
Коментар
-
нали това ти писах лятото на 2016-а когато обяви двете покупки във фекалния залив
ти като купи двата апартамента аз направих две репа .......... ти тогава пишеше, че аз съм комарджия, а аз ти казах, че ще ти купя апартаментите на половин цена
сега следва втората част от това което ти казах август 2016-а година ........ to be continuedLast edited by Ташунко със сапа; 14.05.2018, 04:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ти понеже си ми любимец имаш 1 ден безплатно да преспиш в апартамента ми на 100 м от морето.............. за какви 100 метра ми говориш???
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПорки между другото водата на Черно море е наистина тиня.
сега следва втората част от това което ти казах август 2016-а година ........ to be continuedfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
трябва първо да продаде двата апартамента във фекалния залив за да си купи ЦКБ ............. нали преди 2 години продаде ЦКБ-то под левче за да ги купи, а сега ще продаде апартаментите на половин цена за да си върне акциите на двойна цена
играч
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Индианец, време е такива като теб да купят на по-високи нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Индианец, време е такива като теб да купят на по-високи нива.
играчfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Според мен има голяма вероятност да видиш артийките как им пада цената.Времето е пред теб.
Коментар
-
Според мен има голяма вероятност да видиш артийките как им пада цената.Времето е пред теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Що бе, аз примерно си пълня, цаката е като всички продават тогава да купуваш. И днес си понакупих доволноа като ръчкат пазара нагоре, тогава е момента за селлкане
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Що бе, аз примерно си пълня, цаката е като всички продават тогава да купуваш. И днес си понакупих доволноа като ръчкат пазара нагоре, тогава е момента за селлкане
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Сподели кога е този сезон, че като гледам летаргията и как всеки иска само да продава, а никой да купува...а като ръчкат пазара нагоре, тогава е момента за селлкане
Коментар
Коментар