Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Що бе, аз примерно си пълня, цаката е като всички продават тогава да купуваш. И днес си понакупих доволно а като ръчкат пазара нагоре, тогава е момента за селлкане
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Що бе, аз примерно си пълня, цаката е като всички продават тогава да купуваш. И днес си понакупих доволно а като ръчкат пазара нагоре, тогава е момента за селлкане
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Сподели кога е този сезон, че като гледам летаргията и как всеки иска само да продава, а никой да купува...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Еее, браво.
Но и тук сезонът предстои и смятам да се възползвам с всичка сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Колега чакай първо аз да ти помахам от остров Мауи ,Хавай.Далеч съм от вулкана,плажовете тук са уникални,водата топла и чиста и храната вкусна.Препоръчвам местните риби Махи-махи и Снайпер.Превъзходни са.ЦКБ си го дръж колкото искаш.Аз за 5-6к повече 1г след като съм го продал не мисля,че ми представлява интерес.Успех с инвестирамето и не ме мисли.Аз както виждаш се развивам много добре .
Но и тук сезонът предстои и смятам да се възползвам с всичка сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКазвах му на индианеца да не продава, но не слушка той.
Сега дълго ще ме гледа, как му махам от совалката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Над 2 млрд. стоят в БНБ с нулева или отрицателна лихва?? И как да стане по-голяма доходността ? Врочем защо толкова много от капитала го държат там? Дугите банки има по-малък процент
Изобщо ползването на резервите може да стане във всеки един момент стига банката да има какво да прави парите.
ОТГОВОРА Е ПО АГРЕСИВНО поведение. И без друго има консолидация в сектора. И така може да има по - голяма печалба.
По - голям проблем ще е ако не могат да осигурят резервите. Това би било даже много сериозен проблем , сещаш се защо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Да си призная и аз очаквах малко повече, но ... Миналата година ръста беше голям и затова смятам, че сега нещата са отлични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОчаквах повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
А най-недоволни са тия дето нямат от най-подценената артия. Но това си е техен проблем, разбира се.
Коментар
Коментар