Първоначално изпратено от kork
Първоначално изпратено от mojo
Първоначално изпратено от kork
Сега въпроса е,под кой ник пише Ал. Николов във форума на инвестор
предположения
Относно анализа му,неприятно впечатление прави,че след като веднъж се е изложил и не е направил верен анализ,то сега пак се опитва да оригиналничи.
Все пак,човека явно е голям анализатор и преди всичко специалист-дава прогноза за Софикс,че ще се движи от 500 до 5000.Хвала на такъв анализатор
То наистина кой друг може да даде такава прогноза.
Неприятното впечатление прави също така,че не дава времева рамка,но пък от друга страна това му действие е разбираемо,човека се предпазва от освиркване при неизпълнението на великата си прогноза.
пс
сега пък аз да нанправя една прогноза-очаквайте до минути включването на няколко малко позабравени специалисти които ще започната да обясняват,че видиш ли,след като Ал. Николов казва нещо,то всичко е ясно.
Да де,но нека първо Софикс стане 5000.Само тогава ще го призная,дори може и чек по пощата да му пратя
Пазара е свръхпродаден,а Ал. Николов иска да ми каже,че Химимпорт ще е 4 лева,Монбат 10 лева,Каолин 6 лева и т.н.
Да,ама не

Относно анализа му,неприятно впечатление прави,че след като веднъж се е изложил и не е направил верен анализ,то сега пак се опитва да оригиналничи.
Все пак,човека явно е голям анализатор и преди всичко специалист-дава прогноза за Софикс,че ще се движи от 500 до 5000.Хвала на такъв анализатор

Неприятното впечатление прави също така,че не дава времева рамка,но пък от друга страна това му действие е разбираемо,човека се предпазва от освиркване при неизпълнението на великата си прогноза.
пс
сега пък аз да нанправя една прогноза-очаквайте до минути включването на няколко малко позабравени специалисти които ще започната да обясняват,че видиш ли,след като Ал. Николов казва нещо,то всичко е ясно.
Да де,но нека първо Софикс стане 5000.Само тогава ще го призная,дори може и чек по пощата да му пратя

Пазара е свръхпродаден,а Ал. Николов иска да ми каже,че Химимпорт ще е 4 лева,Монбат 10 лева,Каолин 6 лева и т.н.
Да,ама не
благодаря ти, че го написа вместо мен

обаче тези неща са полезни - виж как се сетиха за руската криза, после 2002/2003, 2005, 2006 началото - все подобни времена....
скоро ще започнат да се сещат и за следхождащите ги периоди 'ъп ъп' и т.н...но докато това стане, ние ще намерим още свежи пари и ще чакаме на пусия

все пак октомври месец почти не виждах какво да си купя, а сега

моля,за мен бе удоволствие

И си много прав,все подобни времена

И за периодите след тях пак си прав

Аз все пак използавах перода да преструктурирам портфолиото си и очаквам в близките месеци да бера плодовете от това си действие.
Ако г-н Николов и неговите колеги не са го направили,толково по-лошо за тях.Едва ли скоро ще може да се наблюдава такава възможност за структуриране и преструктуриране на портфейли.
пс
Чувал съм,че алчността не е добър съветник,но явно г-н Николов е на друго мнение.Все пак,мисля Хайтов имаше една добра мисъл за такива ситуации-Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е да го направиш

Аз пък ще застана на противоположното мнение и ще очаквам Софикс към края на годината над 2000.
Интересно е,че сега погледнах анализите за Софикс на Боби и на Jay и откривам някакво противоречие с този на Николов.Може и да греша де

Както и да е,вероятно Николов не е чувал,че освен Технически на борсата има и други Анализи

А най интересно е,доколко от Карол взимат аналзите на това момченце насериозно или просто не му обръщат внимание.
Коментар