КОРК дава препоръка, предполагам в негова полза, а това е наказуемо. КОРК наручава етиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Оптимисти.
Утре е възможно да има леко пускане на стръв за да бъде изкарано за отстрел поредното стадо Бици/бизони. Тангото на БФБ 2 напред 1 назад продължава да е актуалната мелодия на годината.За утре може да има затваряне на + около +0.5 до +1.0 на поне 2 индекса. Някой да изпаднат в транс и да им се привидят Хималайски върхове и в сряда........ооооооо.......в сряда ....шат рогата на стената.
Важното обаче е ОПТИМИЗЪМ да има .... такъв един здрав..пионерски и комсомолски ентусязъм преливащ в достоен за състрадание Оптимизъм.
По-долу прогнозирах,че няма да минат и няколко минути и специалистите ще излезната да казват,че всичко ще се срива
Аз на това му казвам вярна прогноза
пс
Явно нещата при теб не са добре.Вероятно ползваш форума за терапия.Несбъднати прогнози,лоша посещаемост на сайта или нещо в този дух.
Виж,ако имаш нужда от помощ,кажи.Има хора които разбират от маркетинг,от онлайн бизнес,че и анализи дори някой могат да правят,и технически и фундаментален при това.
Та не се притесвявай,сподели.Хора сме,ще ти помогнем.Ние не сме злобни неудовлетворени човечета,можеш да разчиташ на нас.
Бъди здрав и пиши ако имаш нужда от някаква помощ.
Коментар
-
Техническия анализ sux big time. Върху манипулирани данни е. Мястото му е САМО при форекса. Как пък не прочетох една хубава дума за ТА в книгите на хората, станали милиардери от борса?! Нима е толкова лесно - пускаш цифрите в програмата и тя ти казва какво да правиш? Ако беше така, всички да сме станали милионери! А още никой техничар не иска да ми изкара числата от следващия тираж на тотото на базата на предишните тиражи?! Защо е така?
От друга страна - Сашко е тотален бастун, доказа го в Бизнесът, доказва го с всеки изминал ден. На карол им се ще да има САМО още един ден, в който да напълнят и ще върнат пак старата плоча.
Е те тва си мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Оптимисти.
Утре е възможно да има леко пускане на стръв за да бъде изкарано за отстрел поредното стадо Бици/бизони. Тангото на БФБ 2 напред 1 назад продължава да е актуалната мелодия на годината.За утре може да има затваряне на + около +0.5 до +1.0 на поне 2 индекса. Някой да изпаднат в транс и да им се привидят Хималайски върхове и в сряда........ооооооо.......в сряда ....шат рогата на стената.
Важното обаче е ОПТИМИЗЪМ да има .... такъв един здрав..пионерски и комсомолски ентусязъм преливащ в достоен за състрадание Оптимизъм.
По-долу прогнозирах,че няма да минат и няколко минути и специалистите ще излезната да казват,че всичко ще се срива
Аз на това му казвам вярна прогноза
пс
Явно нещата при теб не са добре.Вероятно ползваш форума за терапия.Несбъднати прогнози,лоша посещаемост на сайта или нещо в този дух.
Виж,ако имаш нужда от помощ,кажи.Има хора които разбират от маркетинг,от онлайн бизнес,че и анализи дори някой могат да правят,и технически и фундаментален при това.
Та не се притесвявай,сподели.Хора сме,ще ти помогнем.Ние не сме злобни неудовлетворени човечета,можеш да разчиташ на нас.
Бъди здрав и пиши ако имаш нужда от някаква помощ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от Fair manНе мога да разбера защо манталитет от FOREX-a се пренася и то с такава лекота за фондов пазар. Искам от тия дето са толкова добри в техническите анализи на фондовия пазар да ми посочат един случай в света където някой е познал нещо по-сериозно за повече от една седмица. Преживял съм всички кризи на българския пазар и съм разбрал, че ако има нещо сигурно за падането или растежа на пазара това е състоянието на икономиката - И НИЩО ДРУГО. Останалото са технически дивотии приятели и с тия трикове най-много да лапнеш вода и то доста дори и в средносрочен план
Получава се затворен кръг, обикаляме собствената си тъпотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexandarАз имам един въпрос към г-н Николов, когато идват големи чуждестранни клиенти в офисчето на Карол какво им обяснява! Бегайте далече, че борсата ще пада три години! А какво ще каже на всички вложители във фондовете на Карол!!! Това не е ли косвен съвет елате и си изтеглете парите от нашите фондове. На мен това ми прилича на нескопосана застраховка. Един път 5000 после 800. То направо стана тото. Не е най- подходящия момент да се правят правят смели пргнози.
Не е препоръка!
точно това ни казва - господинчо Николов, бягайте от Карол, от фондовете на Карол, щото ви губя парите, с глупостите, които правя всеки ден!!!!!!!!!!!!!!Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fair manНе мога да разбера защо манталитет от FOREX-a се пренася и то с такава лекота за фондов пазар. Искам от тия дето са толкова добри в техническите анализи на фондовия пазар да ми посочат един случай в света където някой е познал нещо по-сериозно за повече от една седмица. Преживял съм всички кризи на българския пазар и съм разбрал, че ако има нещо сигурно за падането или растежа на пазара това е състоянието на икономиката - И НИЩО ДРУГО. Останалото са технически дивотии приятели и с тия трикове най-много да лапнеш вода и то доста дори и в средносрочен план
Получава се затворен кръг, обикаляме собствената си тъпотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lacloТова вече е перверзия!
Някой няма ли да потърси отговорност на тези перверзни типове? Не може един такъв материал, който излиза в момент, в който всички инвеститори са настръхнали да не се счита като препоръка за покупка или продажба. Това не може да продължава! Явно е, че имат кеш, който искат да похарчат. Ясно е, че по този начин се опитват да подплашат и последния оптимист. F... OFF Сашко! Ние не сме балъци. Отчетите са мното по-важни от твоите анализи, които можеш да си ги завреш .... сещай се къде!
Коментар
Коментар