IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Abritus
    Ами САЩ влизат в рецесия акциите им падат с 13 %, а ние три пъти повече. Някои искат още, ама дали ще има още зайци да продават. Може, но е съмнително.
    Като влизат Щатите в рецесия, защо индекса им цепи въздуха нагоре ))

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
      Първоначално изпратено от kamacho
      Цялата тази какафония,страх,мачкане на позициите и падане на Софикса(макар че за мен доста добре си играят с него а от там и на психиката на масите) ми се струва че ще е максимум до края на м.май.След това който взел,взел евтино.Не е препоръка за нищо свързано с акции а тема за размисъл Който ме е разбрал добре,който не да действа както е решил
      А стига бе!! Края на май! До тогава ще остане само Императора!
      Даа,трябва време ,да се избистрят главите!!!

Коментар

• Ами САЩ влизат в рецесия акциите им падат с 13 %, а ние три пъти повече. Някои искат още, ама дали ще има още зайци да продават. Може, но е съмнително.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
          Така е ST Понякога минава друг път тях ги минават. Лесно може да се провери кои са ги минавали през годините

YamiYami,
          Предполагам, че съм си писал с тебе доста пъти.. Признавам че съм се изкушавал да регистрирам 5 ника и да посипя форума с - ЪП ЪП, ЦВЕТЯ, РОЗИ и едно две кокичета за къдем , но никога не бих го направил, защото за мен ще майтап, но я си представи някой да се върже и да загуби пари – това няма да е смешно ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
            Цялата тази какафония,страх,мачкане на позициите и падане на Софикса(макар че за мен доста добре си играят с него а от там и на психиката на масите) ми се струва че ще е максимум до края на м.май.След това който взел,взел евтино.Не е препоръка за нищо свързано с акции а тема за размисъл Който ме е разбрал добре,който не да действа както е решил
            А стига бе!! Края на май! До тогава ще остане само Императора!

Коментар

• Така е ST Понякога минава друг път тях ги минават. Лесно може да се провери кои са ги минавали през годините

YamiYami, предполагам, че съм си писал с тебе доста пъти.. Признавам че съм се изкушавал да регистрирам 5 ника и да посипя форума с - ЪП ЪП, ЦВЕТЯ, РОЗИ и едно две кокичета за къдем , но никога не бих го направил, защото за мен ще майтап, но я си представи някой да се върже и да загуби пари – това няма да е смешно ....

Коментар

• Цялата тази какафония,страх,мачкане на позициите и падане на Софикса(макар че за мен доста добре си играят с него а от там и на психиката на масите) ми се струва че ще е максимум до края на м.май.След това който взел,взел евтино.Не е препоръка за нищо свързано с акции а тема за размисъл Който ме е разбрал добре,който не да действа както е решил

Коментар

• Първоначално изпратено от YamiYami
                  BG e върху грешен фундамент. Не са само акциите.
                  Аааа
                  Това какво значи?
                  Че трябва да се затрие този фундамент и да се почне от някакво ново начало ли?
                  И кой ще проведе подобна акция?
                  И какво ще е различното в новото?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                    Първоначално изпратено от alexandar
                    Аз имам един въпрос към г-н Николов, когато идват големи чуждестранни клиенти в офисчето на Карол какво им обяснява! Бегайте далече, че борсата ще пада три години! А какво ще каже на всички вложители във фондовете на Карол!!! Това не е ли косвен съвет елате и си изтеглете парите от нашите фондове. На мен това ми прилича на нескопосана застраховка. Един път 5000 после 800. То направо стана тото. Не е най- подходящия момент да се правят правят смели пргнози.

Не е препоръка!
                    Има един малък нюанс - ДФ Адванс Източна Европа е на 47 място по доходност от 50 фонда за периода 18 - 25 януари, с впечатляващата доходност от -6,84% за седмица.

Тука ключовия момент е – “Ние не инвестираме само в България, където цените има шанс да се срутят, елате при нас” .

Доста плитко, обновения човек ще си седи на кеш, където загубата е по-малка. А инвеститорите във фонда най-вероятно ще реагират така както си предвидил Абе професионална работа

Корк, за преструктурирането на портфейлите съм на 100% съгласен. Такава възможност идва рядко и аз лично я използвах да поправя грешки трупани с години. ( резултатът за момента е много добър, а за перспективите... )

Поздрави
                    подобни номера пробват и от други ДФ-та

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
                      Аз имам един въпрос към г-н Николов, когато идват големи чуждестранни клиенти в офисчето на Карол какво им обяснява! Бегайте далече, че борсата ще пада три години! А какво ще каже на всички вложители във фондовете на Карол!!! Това не е ли косвен съвет елате и си изтеглете парите от нашите фондове. На мен това ми прилича на нескопосана застраховка. Един път 5000 после 800. То направо стана тото. Не е най- подходящия момент да се правят правят смели пргнози.

Не е препоръка!
                      Има един малък нюанс - ДФ Адванс Източна Европа е на 47 място по доходност от 50 фонда за периода 18 - 25 януари, с впечатляващата доходност от -6,84% за седмица.

Тука ключовия момент е – “Ние не инвестираме само в България, където цените има шанс да се срутят, елате при нас” .

Доста плитко, обновения човек ще си седи на кеш, където загубата е по-малка. А инвеститорите във фонда най-вероятно ще реагират така както си предвидил Абе професионална работа

Корк, за преструктурирането на портфейлите съм на 100% съгласен. Такава възможност идва рядко и аз лично я използвах да поправя грешки трупани с години. ( резултатът за момента е много добър, а за перспективите... )

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                        Хубаво е че Dow Jones, се държи на зелено, вече 3:30 часа от отварянето. Очаква се и речта на Буш. Дори и да има някакво задържане на растежа на икономиката на САЩ за няколко месеца, в България това може да се усети като известно намаление на растежа, но няма да има значимо влияние на цените на оновните дружества. Сегашните нива вече са достатъчно ниски и по-надолу едва ли може да се отива- Не е обосновано.
                        Говорихме в една друга тема, че малкия размер на бълг.фирми им дава възможност да растат, дори и в условия на известна рецесия в развитите икономики.
                        Прав си, например туризма ни привлича по-бедните туристи. Т.е. при една световна рецеция, бедните ще станат повече и акциите на Албена ще литнат Има логика...

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                          Хубаво е че Dow Jones, се държи на зелено, вече 3:30 часа от отварянето. Очаква се и речта на Буш. Дори и да има някакво задържане на растежа на икономиката на САЩ за няколко месеца. В България това може да се усети като извесно намаление на растежа, но няма да има значимо влияние на цените на оновните дружества. Сегашните нива вече са достатъчно ниски и по-надолу едва ли може да се отива- Не е обосновано.
                          Говорихме в една друга тема, че малкия размер на бълг.фирми им дава възможност да растат, дори и в условия на известна рецесия в развитите икономики.
                          Да -Това едобре с оглед затварянето в петък на Дау.Трябва ни да качи още 100 пункта и да ги задържи и тогава всичко ще си
                          дойде на мястото -мощно пока
                          чване което ще даде посока и на нашия пазар щом почнахме да следим Дау ида търгуваме на БФБ.

Коментар

• Хубаво е че Dow Jones, се държи на зелено, вече 3:30 часа от отварянето. Очаква се и речта на Буш. Дори и да има някакво задържане на растежа на икономиката на САЩ за няколко месеца, в България това може да се усети като известно намаление на растежа, но няма да има значимо влияние на цените на оновните дружества. Сегашните нива вече са достатъчно ниски и по-надолу едва ли може да се отива- Не е обосновано.

Коментар

• Първоначално изпратено от YamiYami
                              BG e върху грешен фундамент. Не са само акциите.
                              НЕ Е ПРЕПОРЪКА.
                              Марш сам в ямата , или аз ще те хвърля !

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Здравейте Оптимисти.
                                Утре е възможно да има леко пускане на стръв за да бъде изкарано за отстрел поредното стадо Бици/бизони. Тангото на БФБ 2 напред 1 назад продължава да е актуалната мелодия на годината.За утре може да има затваряне на + около +0.5 до +1.0 на поне 2 индекса. Някой да изпаднат в транс и да им се привидят Хималайски върхове и в сряда........ооооооо.......в сряда ....шат рогата на стената.
                                Важното обаче е ОПТИМИЗЪМ да има .... такъв един здрав..пионерски и комсомолски ентусязъм преливащ в достоен за състрадание Оптимизъм.

Тангото от началото на годината е 1 напред 9 назад, защото СОФИКС е приключвал на "+" само две сесии.

Коментар

Working...
                                X