If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами САЩ влизат в рецесия акциите им падат с 13 %, а ние три пъти повече. Някои искат още, ама дали ще има още зайци да продават. Може, но е съмнително.
Като влизат Щатите в рецесия, защо индекса им цепи въздуха нагоре ))
Цялата тази какафония,страх,мачкане на позициите и падане на Софикса(макар че за мен доста добре си играят с него а от там и на психиката на масите) ми се струва че ще е максимум до края на м.май.След това който взел,взел евтино.Не е препоръка за нищо свързано с акции а тема за размисъл Който ме е разбрал добре,който не да действа както е решил
А стига бе!! Края на май! До тогава ще остане само Императора!
Ами САЩ влизат в рецесия акциите им падат с 13 %, а ние три пъти повече. Някои искат още, ама дали ще има още зайци да продават. Може, но е съмнително.
Така е ST Понякога минава друг път тях ги минават. Лесно може да се провери кои са ги минавали през годините
YamiYami,
Предполагам, че съм си писал с тебе доста пъти.. Признавам че съм се изкушавал да регистрирам 5 ника и да посипя форума с - ЪП ЪП, ЦВЕТЯ, РОЗИ и едно две кокичета за къдем , но никога не бих го направил, защото за мен ще майтап, но я си представи някой да се върже и да загуби пари – това няма да е смешно ....
Цялата тази какафония,страх,мачкане на позициите и падане на Софикса(макар че за мен доста добре си играят с него а от там и на психиката на масите) ми се струва че ще е максимум до края на м.май.След това който взел,взел евтино.Не е препоръка за нищо свързано с акции а тема за размисъл Който ме е разбрал добре,който не да действа както е решил
А стига бе!! Края на май! До тогава ще остане само Императора!
Така е ST Понякога минава друг път тях ги минават. Лесно може да се провери кои са ги минавали през годините
YamiYami, предполагам, че съм си писал с тебе доста пъти.. Признавам че съм се изкушавал да регистрирам 5 ника и да посипя форума с - ЪП ЪП, ЦВЕТЯ, РОЗИ и едно две кокичета за къдем , но никога не бих го направил, защото за мен ще майтап, но я си представи някой да се върже и да загуби пари – това няма да е смешно ....
Аааа
Това какво значи?
Че трябва да се затрие този фундамент и да се почне от някакво ново начало ли?
И кой ще проведе подобна акция?
И какво ще е различното в новото?
Аз имам един въпрос към г-н Николов, когато идват големи чуждестранни клиенти в офисчето на Карол какво им обяснява! Бегайте далече, че борсата ще пада три години! А какво ще каже на всички вложители във фондовете на Карол!!! Това не е ли косвен съвет елате и си изтеглете парите от нашите фондове. На мен това ми прилича на нескопосана застраховка. Един път 5000 после 800. То направо стана тото. Не е най- подходящия момент да се правят правят смели пргнози.
Не е препоръка!
Има един малък нюанс - ДФ Адванс Източна Европа е на 47 място по доходност от 50 фонда за периода 18 - 25 януари, с впечатляващата доходност от -6,84% за седмица.
Тука ключовия момент е – “Ние не инвестираме само в България, където цените има шанс да се срутят, елате при нас” .
Доста плитко, обновения човек ще си седи на кеш, където загубата е по-малка. А инвеститорите във фонда най-вероятно ще реагират така както си предвидил Абе професионална работа
Корк, за преструктурирането на портфейлите съм на 100% съгласен. Такава възможност идва рядко и аз лично я използвах да поправя грешки трупани с години. ( резултатът за момента е много добър, а за перспективите... )
Аз имам един въпрос към г-н Николов, когато идват големи чуждестранни клиенти в офисчето на Карол какво им обяснява! Бегайте далече, че борсата ще пада три години! А какво ще каже на всички вложители във фондовете на Карол!!! Това не е ли косвен съвет елате и си изтеглете парите от нашите фондове. На мен това ми прилича на нескопосана застраховка. Един път 5000 после 800. То направо стана тото. Не е най- подходящия момент да се правят правят смели пргнози.
Не е препоръка!
Има един малък нюанс - ДФ Адванс Източна Европа е на 47 място по доходност от 50 фонда за периода 18 - 25 януари, с впечатляващата доходност от -6,84% за седмица.
Тука ключовия момент е – “Ние не инвестираме само в България, където цените има шанс да се срутят, елате при нас” .
Доста плитко, обновения човек ще си седи на кеш, където загубата е по-малка. А инвеститорите във фонда най-вероятно ще реагират така както си предвидил Абе професионална работа
Корк, за преструктурирането на портфейлите съм на 100% съгласен. Такава възможност идва рядко и аз лично я използвах да поправя грешки трупани с години. ( резултатът за момента е много добър, а за перспективите... )
Поздрави
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от ПИЧ
Хубаво е че Dow Jones, се държи на зелено, вече 3:30 часа от отварянето. Очаква се и речта на Буш. Дори и да има някакво задържане на растежа на икономиката на САЩ за няколко месеца, в България това може да се усети като известно намаление на растежа, но няма да има значимо влияние на цените на оновните дружества. Сегашните нива вече са достатъчно ниски и по-надолу едва ли може да се отива- Не е обосновано.
Говорихме в една друга тема, че малкия размер на бълг.фирми им дава възможност да растат, дори и в условия на известна рецесия в развитите икономики.
Прав си, например туризма ни привлича по-бедните туристи. Т.е. при една световна рецеция, бедните ще станат повече и акциите на Албена ще литнат Има логика...
Хубаво е че Dow Jones, се държи на зелено, вече 3:30 часа от отварянето. Очаква се и речта на Буш. Дори и да има някакво задържане на растежа на икономиката на САЩ за няколко месеца. В България това може да се усети като извесно намаление на растежа, но няма да има значимо влияние на цените на оновните дружества. Сегашните нива вече са достатъчно ниски и по-надолу едва ли може да се отива- Не е обосновано.
Говорихме в една друга тема, че малкия размер на бълг.фирми им дава възможност да растат, дори и в условия на известна рецесия в развитите икономики.
Да -Това едобре с оглед затварянето в петък на Дау.Трябва ни да качи още 100 пункта и да ги задържи и тогава всичко ще си
дойде на мястото -мощно пока
чване което ще даде посока и на нашия пазар щом почнахме да следим Дау ида търгуваме на БФБ.
Хубаво е че Dow Jones, се държи на зелено, вече 3:30 часа от отварянето. Очаква се и речта на Буш. Дори и да има някакво задържане на растежа на икономиката на САЩ за няколко месеца, в България това може да се усети като известно намаление на растежа, но няма да има значимо влияние на цените на оновните дружества. Сегашните нива вече са достатъчно ниски и по-надолу едва ли може да се отива- Не е обосновано.
BG e върху грешен фундамент. Не са само акциите.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА.
Марш сам в ямата , или аз ще те хвърля !
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Здравейте Оптимисти.
Утре е възможно да има леко пускане на стръв за да бъде изкарано за отстрел поредното стадо Бици/бизони. Тангото на БФБ 2 напред 1 назад продължава да е актуалната мелодия на годината.За утре може да има затваряне на + около +0.5 до +1.0 на поне 2 индекса. Някой да изпаднат в транс и да им се привидят Хималайски върхове и в сряда........ооооооо.......в сряда ....шат рогата на стената.
Важното обаче е ОПТИМИЗЪМ да има .... такъв един здрав..пионерски и комсомолски ентусязъм преливащ в достоен за състрадание Оптимизъм.
Тангото от началото на годината е 1 напред 9 назад, защото СОФИКС е приключвал на "+" само две сесии.
Коментар