IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prodigal,поздрави,напипал си сърцевината на анализа на Сашко Николов
    А за преструктуриране наистина си прав,уникална възможност

Неграмотен,още ли си на 100% кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от rebound
      За всички песимисти, да гледат какво прави DOW, преди годишното изявление на Буш пред нацията ))
      http://money.cnn.com/data/markets/dow/?

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
        Ще помоля всички многознайковци и долни манипулатори, които не притежават акции, да напуснат темата и да престанат да дразнят оптимистите.
        Да си изберат друга тема, където да си гукат в синхрон.
        Защото, в противен случай, с удоволствие ще ги навра в кучи гъз.
        Не е най -доброто място, което си заслужават. По-добре в собственият им такъв.:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
          Първоначално изпратено от Пепи
          С анализатори, които си променат прогнозите през 2-3 месеца,

не трябва да съобразваш инвестиционните си решения с техните анализи,

абе с една дума въртигъзовци! :-))

За мен най-важно е търпението, защото дружествата продължават да работят и да генерират весе по-големи приходи и печалби! ;-))

Загубил си , когато си продал на загуба,

а като не си продал нищо не си загубил! ;-))

Дъгосрочният тренд на SOFIX е нагоре, това е най-важното.............:-)))))))))))))))))))
          Въртигъзовци и комплексари с по 100-200 лв. инвестиции!! Че то и овчарите на село знаят, че като държава от ЕС, ще растем икономически, включително и БФБ.
          Под общият знаменател въртигъзовци, слагам знайни и незнайни

АНАЛИЗАТОРИ, a не дребните инвеститори! ;-))

Коментар

• За всички песимисти, да гледат какво прави DOW, преди годишното изявление на Буш пред нацията ))

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
              Ще помоля всички многознайковци и долни манипулатори, които не притежават акции, да напуснат темата и да престанат да дразнят оптимистите.
              Браво за коментара.
              Нека почакат още малко за да влезнат с изядените им от инфлация левчета.Само след 1 месец ще мечтаят за тези нива.Иначе разбирачи колкото искаш в България.

Коментар

• Ще помоля всички многознайковци и долни манипулатори, които не притежават акции, да напуснат темата и да престанат да дразнят оптимистите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик
                  За втори път влизам през тази т.нар. корекция. Първият път беше на 26 ноември, а вторият - днес. Ще ви бъда благодарен, ако ми помогнете да си отговоря - това проява на оптимизъм ли е или на идиотизъм?
                  На тези нива си е направо супер.Само така трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    С анализатори, които си променат прогнозите през 2-3 месеца,

За мен най-важно е търпението, защото дружествата продължават да работят и да генерират весе по-големи приходи и печалби! ;-))

Дъгосрочният тренд на SOFIX е нагоре, това е най-важното.............:-)))))))))))))))))))
                    Въртигъзовци и комплексари с по 100-200 лв. инвестиции!! Че то и овчарите на село знаят, че като държава от ЕС, ще растем икономически, включително и БФБ.

Коментар

• За втори път влизам през тази т.нар. корекция. Първият път беше на 26 ноември, а вторият - днес. Ще ви бъда благодарен, ако ми помогнете да си отговоря - това проява на оптимизъм ли е или на идиотизъм?

Коментар

• С анализатори, които си променат прогнозите през 2-3 месеца,

Коментар

• Сашко е прав, Софикс, какъвто го анализита от 2001 г. и го екстарполира и за сегашно време със SLB, BLABL, BTH, ZLP, BIOV, DZI вътре в него, наистина е 800-900 точки ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Първоначално изпратено от kork
                            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Здравейте Оптимисти.
                            Утре е възможно да има леко пускане на стръв за да бъде изкарано за отстрел поредното стадо Бици/бизони. Тангото на БФБ 2 напред 1 назад продължава да е актуалната мелодия на годината.За утре може да има затваряне на + около +0.5 до +1.0 на поне 2 индекса. Някой да изпаднат в транс и да им се привидят Хималайски върхове и в сряда........ооооооо.......в сряда ....шат рогата на стената.
                            Важното обаче е ОПТИМИЗЪМ да има .... такъв един здрав..пионерски и комсомолски ентусязъм преливащ в достоен за състрадание Оптимизъм.
                            Петре, вероятно си чакал от засада тази статия на Николов.
                            По-долу прогнозирах,че няма да минат и няколко минути и специалистите ще излезната да казват,че всичко ще се срива
                            Аз на това му казвам вярна прогноза

пс
                            Явно нещата при теб не са добре.Вероятно ползваш форума за терапия.Несбъднати прогнози,лоша посещаемост на сайта или нещо в този дух.
                            Виж,ако имаш нужда от помощ,кажи.Има хора които разбират от маркетинг,от онлайн бизнес,че и анализи дори някой могат да правят,и технически и фундаментален при това.
                            Та не се притесвявай,сподели.Хора сме,ще ти помогнем.Ние не сме злобни неудовлетворени човечета,можеш да разчиташ на нас.

Бъди здрав и пиши ако имаш нужда от някаква помощ.
                            Очевидно незнаеш как се прави анализ.Първо влизаш и поглеждаш за в сайта за който говориш как се развиват нещата.След това започваш с най-простия вид анализ Сравнителния да сравняваш.След което започваш да анализираш ситуацията.За фундаментален анализ няма да спорим изобщо,защото едва ли са ти известни всички компоненти които той включва.Но пък с поста си предизвика любопитството ми. То се оказва по-силно от гордоста ми и ........ ето казвам ...Помогнете ми добри хора с вашия опит знания и професионализъм.Ще съм благодарен и ако науча имената ви за да зная на кого да пращам благодарствените армагани.И при това съм напълно сериозен.
                            Очевидно си станал пословичен с грешните си анализи-справка,процента на успеваемост на прогнозите ти.
                            Очевидно не е под достойнството ти да пишеш тук,при това с истинското си име-или нямаш дотойнство или пък наистина признаваш,че инвестора е много по-добър сайт/респективно форум и дори и ти,собственик на конкурентен такъв не смяташ за нужно да работиш за подобряване на посещаемостта и ползваемоста му,а пишеш тук, в конкурента му.И това ако не е признание за безпомощност,здраве му кажи.Кажи ми,след като ти очевидно не вярваш на това което правиш,как другите да ти се доверят.И след като не ти стига твоя сайт и форум,и се нуждаеш от реклама,защо се излагаш да пишиш тук,а не си платиш за едно банерче

И все пак явно след като търсиш помощ,ти си открил ,че имаш проблем.Това е първата от няколкото правилни и лочични стъпки.Поздрави за това,че си готов да я поемеш.

Това са очевидните неща.

Сега ти ми кажи,как определи,че:
                            а)не зная как се прави анализ
                            б)не зная какви компаненти включва фундаменталния анализ

гадател ли си,астролог ли си или пък шаман

пс
                            Петър,вероятно имаш някаква основателна причина да злорадстваш и да пишеш в тази тема.Каква точно е тя не зная,но мисля,че и ти самия не знаеш,или пък не,вероятно много добре знаеш
                            Не се сърди,но нямам време да се занимавам с безмислени спорове.
                            Имаше една тема тук,в този форум,за 15 те мита в икономиката на БГ.Та там спорех с един " голям" икономист,професор,преподавател в Американския университет в Благоевград,с докторат от някакви американски университети и т.н.,та пишеше някакви глупости този корифей,та се наложи да го попитам някой доста елементарни неща,още повече за такъв"Капацитет по икономика".Така или иначе,това което писах в постовете си адресирани към него беше пропито от идеи на Австрийската школа и най-вече от Хайек,но човека явно толкова и от това разбираше.Интересното е,че писах върху идеите на Австрииците защото това беше написал в сайта си,че е последовател на Австрииската школа в икономиката.Както и да е,човека не намери за необходимо да отговори на поставените въпроси и просто избяга с подвита опашка.Сега още ме яд,че си загубих времето да пиша тогава.

Та пиши си,не ми пречиш.И друг път съм цитирал Чърчил,но сега няма да го правя,че доста неща изписах.Но пък ако толкова много държиш,давай,склонен съм да приема предизвикателството и да поспоря с теб на каквито и да теми.
                            Виж ето предизвикателство,ще се възползваш или не,оставям го на теб да си решиш сам.

Успех все пак.Вероятно разбираш от техн.анализ,но това не значи,че разбираш от други анализи.А добрия анализатор никога не е специалист само и единсвено в една област.(Оттам и успеваемоста на прогнозите,или липсата на такава.)Това е по-скоро ограничение,отколкото предимство.Но това ти го знаеш по-добре от мен.

Коментар

• DA SI PRODADE6 AKCIITE NA P/E 10-12 TRIABVA NAISTINA DA SI MNOGO AMA MNOGO ZLE....

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                                Ами САЩ влизат в рецесия акциите им падат с 13 %, а ние три пъти повече. Някои искат още, ама дали ще има още зайци да продават. Може, но е съмнително.
                                Всичко е възможно. Случва се неочаквано и без да се съобразява с прогнози и трендове!

Коментар

Working...
                                X