Първоначално изпратено от YamiYami
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Radev, ima takuv tip hora, koito vinagi sa negativno nastroeni. Ne im obrustai vnimanie ... te vinagi vizdat chashata napolovina prazna. Dokoga ste produlzi korekciqta, vremeto ste pokaze.
Naistina e nepriqtno nqkakva miziturka (yamiyami) da povtarq edno i susto nesto po 100 puti, no ste go preziveem nqkak ...
PS
Yamiyami, ako izpulnish strategiqta si ... da kupish na sofix 1000 i da prodadesh na sofix 5000 ste si nai-golemiq. Spri da spamish poveche, vsichki razbrahme prognozite i namereniqta ti.
Коментар
-
Защо му се нервите на човека? Той прави технически анализ и си дава аргументите. На мен също не ми харесва резултата от този анализ, аз също имам дълги позиции и не смятам, че е много вероятно да се стигне до такъв голям спад на Sofix.
Но това е технически анализ и той е само едно от нещата, които трябва да се вземат впредвид при инвестиционно решение. Има и други.
Ако някой е правил технически анализ, който показва друг резултат, нека да го публикува, да обсъдим къде са грешките - нека не само да критикуваме някой, че има мнение, което не ни харесва. В крайна сметка, следващият път никой няма да публикува нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коле54Първоначално изпратено от YamiYamiНие не се шашкаме сега, ние продаваме днес, за да купим месеци по-късно, по-евтино.
утре като продаваш само ми кажи на кои позиции за да ти ги купя без проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamИ двете крайни прогнози на Николов ще са грешни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkСега въпроса е,под кой ник пише Ал. Николов във форума на инвесторпредположения
Относно анализа му,неприятно впечатление прави,че след като веднъж се е изложил и не е направил верен анализ,то сега пак се опитва да оригиналничи.
Все пак,човека явно е голям анализатор и преди всичко специалист-дава прогноза за Софикс,че ще се движи от 500 до 5000.Хвала на такъв анализаторТо наистина кой друг може да даде такава прогноза.
Неприятното впечатление прави също така,че не дава времева рамка,но пък от друга страна това му действие е разбираемо,човека се предпазва от освиркване при неизпълнението на великата си прогноза.
пс
сега пък аз да нанправя една прогноза-очаквайте до минути включването на няколко малко позабравени специалисти които ще започната да обясняват,че видиш ли,след като Ал. Николов казва нещо,то всичко е ясно.
Да де,но нека първо Софикс стане 5000.Само тогава ще го призная,дори може и чек по пощата да му пратя
Пазара е свръхпродаден,а Ал. Николов иска да ми каже,че Химимпорт ще е 4 лева,Монбат 10 лева,Каолин 6 лева и т.н.
Да,ама не
благодаря ти, че го написа вместо менспести ми време.
обаче тези неща са полезни - виж как се сетиха за руската криза, после 2002/2003, 2005, 2006 началото - все подобни времена....
скоро ще започнат да се сещат и за следхождащите ги периоди 'ъп ъп' и т.н...но докато това стане, ние ще намерим още свежи пари и ще чакаме на пусия)
все пак октомври месец почти не виждах какво да си купя, а сега)
Коментар
Коментар