IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от YamiYami
    Не искате, не вярвате, обаче то си идва.
    Софикс 1000.
    Тогава си приготви повечко кеш за да си понапазаруваш.

Коментар

Софикс: 1000
      Софикс: 2240

Коментар

• Radev, ima takuv tip hora, koito vinagi sa negativno nastroeni. Ne im obrustai vnimanie ... te vinagi vizdat chashata napolovina prazna. Dokoga ste produlzi korekciqta, vremeto ste pokaze.

Naistina e nepriqtno nqkakva miziturka (yamiyami) da povtarq edno i susto nesto po 100 puti, no ste go preziveem nqkak ...

PS
        Yamiyami, ako izpulnish strategiqta si ... da kupish na sofix 1000 i da prodadesh na sofix 5000 ste si nai-golemiq. Spri da spamish poveche, vsichki razbrahme prognozite i namereniqta ti.

Коментар

• Софикс: 1000

Коментар

• Защо му се нервите на човека? Той прави технически анализ и си дава аргументите. На мен също не ми харесва резултата от този анализ, аз също имам дълги позиции и не смятам, че е много вероятно да се стигне до такъв голям спад на Sofix.

Но това е технически анализ и той е само едно от нещата, които трябва да се вземат впредвид при инвестиционно решение. Има и други.

Ако някой е правил технически анализ, който показва друг резултат, нека да го публикува, да обсъдим къде са грешките - нека не само да критикуваме някой, че има мнение, което не ни харесва. В крайна сметка, следващият път никой няма да публикува нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от коле54
              Първоначално изпратено от YamiYami
              Ние не се шашкаме сега, ние продаваме днес, за да купим месеци по-късно, по-евтино.
              Въй, имам лошо предчуствие за теб ,че няма да можете да си купите по евтино !!!
              Леле мале ти си май дълготраен спекулант продаваш днес купуваш след месец . Тук е пълно с инвестиори бе мене ме хваща страх от вас

утре като продаваш само ми кажи на кои позиции за да ти ги купя без проблем

Коментар

• Ай, господин Николов как се е изложил...хмм, що не си мълчат тия хора?

Мн ме кефи тва - "месеци и години спад". Трета световна война, господин Николов?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  И двете крайни прогнози на Николов ще са грешни.
                  Graham,аз бих заложил на друго нещо.По-ранната му прогноза,за Софикс 5000,има голяма вероятност да се сбъдне,разбира се,в перспективата на няколко години напред.Но за най-новата му прогноза,за Софикс 500 наистина съм готов да се обзаложа,че няма да се сбъдне.

Коментар

Не искате, не вярвате, обаче то си идва.
                    Софикс 1000.
                    Ще стане само в сънищата ти ХА -ХА
                    SOFIX - 2240

Коментар

Ние не се шашкаме сега, ние продаваме днес, за да купим месеци по-късно, по-евтино.
                      Въй, имам лошо предчуствие за теб ,че няма да можете да си купите по евтино !!!

Коментар

• Не искате, не вярвате, обаче то си идва.
                        Софикс 1000.

Коментар

Май не си се сетил за това преди два месеца ) И сега искаш да гониш Михаля )

Коментар

... ааа, разбрах ... .. искаш и аз да правя това? ... ами добре... щом казваш - утре първата ми работа е да продам .... сега по-спокоен ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                              Сега въпроса е,под кой ник пише Ал. Николов във форума на инвестор предположения

Относно анализа му,неприятно впечатление прави,че след като веднъж се е изложил и не е направил верен анализ,то сега пак се опитва да оригиналничи.
                              Все пак,човека явно е голям анализатор и преди всичко специалист-дава прогноза за Софикс,че ще се движи от 500 до 5000.Хвала на такъв анализатор То наистина кой друг може да даде такава прогноза.
                              Неприятното впечатление прави също така,че не дава времева рамка,но пък от друга страна това му действие е разбираемо,човека се предпазва от освиркване при неизпълнението на великата си прогноза.

пс
                              сега пък аз да нанправя една прогноза-очаквайте до минути включването на няколко малко позабравени специалисти които ще започната да обясняват,че видиш ли,след като Ал. Николов казва нещо,то всичко е ясно.
                              Да де,но нека първо Софикс стане 5000.Само тогава ще го призная,дори може и чек по пощата да му пратя

Пазара е свръхпродаден,а Ал. Николов иска да ми каже,че Химимпорт ще е 4 лева,Монбат 10 лева,Каолин 6 лева и т.н.

Да,ама не
                              Привет Корк,
                              благодаря ти, че го написа вместо мен спести ми време.
                              обаче тези неща са полезни - виж как се сетиха за руската криза, после 2002/2003, 2005, 2006 началото - все подобни времена....
                              скоро ще започнат да се сещат и за следхождащите ги периоди 'ъп ъп' и т.н...но докато това стане, ние ще намерим още свежи пари и ще чакаме на пусия)
                              все пак октомври месец почти не виждах какво да си купя, а сега)

Коментар

• Абе я си гледайте позициите! Аман от черногледство. На който не му изнася - довиждане. БФБ наистина е непридвидима, на чак пък такъв негативизам... Успех, защото темата тук е оптимизъм на БФБ!!!

Коментар

Working...
                                X