IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blah blah
    От няколко месеца във форума тече бясно самозалъгване и самонадъхване. Виждаме криза на международните пазари и повсеместен срив (не корекция). Преживяхме глупостите на КК, оттеглянето на чужди инвеститори, излизането от КИС на сериозен пенсионен фонд, изгърмели репа. Има и още едно нещо, което не сме осъзнали, че се случва - разпродажби на акции от ДФ. Това, че стават най-често чрез кобоси и не толкова често и масово не означава, че не се случва. Не очаквайте доверието към борсата да се възвърне бързо, а то е най-важното.
    Към оптимистите имам един въпрос: Откъде смятате, че ще дойдат парите, които ще подновят растежа и ще го поддържат дори и при Р/Е 15? От вас ли? Коефициентите и цените намаляват, именно защото инвеститорите са склонни да поемат по-ниска степен на риск.
    От месеци от БФБ излизат повече пари отколкото влизат и аз лично не виждам как това ще се промени скоро.
    Ще се радвам, ако някой ме обори и ме убеди, че не съм прав.
    Добре, а ти къде мислиш отиват тия пари - под диваните на хората ли? Рано или късно всички чуждестранни инвеститори, всички фондове, всички лелки и прочие ще си върнат парите на фондовите пазари, защото им трябва ДОХОДНОСТ, а ДОХОДНОСТ над 10%, както ще ти каже всеки хедж фонд мениджър, може да се направи само на фондовите пазари. Това обори ли те?

Коментар

• От няколко месеца във форума тече бясно самозалъгване и самонадъхване. Виждаме криза на международните пазари и повсеместен срив (не корекция). Преживяхме глупостите на КК, оттеглянето на чужди инвеститори, излизането от КИС на сериозен пенсионен фонд, изгърмели репа. Има и още едно нещо, което не сме осъзнали, че се случва - разпродажби на акции от ДФ. Това, че стават най-често чрез кобоси и не толкова често и масово не означава, че не се случва. Не очаквайте доверието към борсата да се възвърне бързо, а то е най-важното.
      Към оптимистите имам един въпрос: Откъде смятате, че ще дойдат парите, които ще подновят растежа и ще го поддържат дори и при Р/Е 15? От вас ли? Коефициентите и цените намаляват, именно защото инвеститорите са склонни да поемат по-ниска степен на риск.
      От месеци от БФБ излизат повече пари отколкото влизат и аз лично не виждам как това ще се промени скоро.
      Ще се радвам, ако някой ме обори и ме убеди, че не съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от bizco
        amerikancite vodqt golqma bitka zapo4vat da pozelenqvat
        Родиха с триста зора марсианче (зелено човече)

Коментар

• За целта пари има, DOW, ще затвори на зелено )))

Коментар

• i kitaicite pak shte sa +10%, dano i nie sme kato dnes

Коментар

• amerikancite vodqt golqma bitka zapo4vat da pozelenqvat

Коментар

• Хамериканците обичат да драматизират. Няма да се учудя, ако за това им състояние обвинят някоя терористична брокерска агенция Но имай в предвид, че при тях е много по-сериозна ситуацията. Някои фенове на теорията на конспирацията може да препишат тези събития на тайните служби
                OPM - Other People's Money

Коментар

• Баси, ралито, много пара имат Републиканците )) Важното е, да е доволен народа )

Коментар

• gledai CNBC, CNN, FOX news, tam criza se izpolzva za dobur den ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                      Първоначално изпратено от PLP
                      Първоначално изпратено от Investorrr
                      Пепи, как мислиш, отскока с почти 100 т. за DOW в посления час, дали не е част от предизборната кампания на Републиканците хахаха )
                      И аз го гледам Дау и върна с 200 пункта от на-ниското си ниво за днес досега .Не знам как ще затвори но втори пореденден прави бар с дълга долна сянка което означава......
                      Означава, че има пара...
                      Пара като шума,

казах ли в че виждам в бъдещето.............хахахахахах......:-)))

Коментар

• Из нета сега обикаля една автентична марсианска снимка.

Кръстили са я: БФБ: Последният оптимист

Малко самотно изглежда, ако не броим това, което прилича на куче на задни лапи в тънкото кръгче. :-)

Коментар

• franky, ти кой, по-конкретно, очакваш да я обяви - ze germans ?
                          Просто "криза" е думичка, която повечето финансисти избягват да използват и то по разбираеми причини. На този етап състоянието го характеризират като "дълбока корекция".
                          Аз също съм търпелив. Предвидил съм по-дългосрочни планове, а с настоящето положение нямам и особен избор.
                          OPM - Other People's Money

Коментар

• DOW JONES

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                              Пепи, как мислиш, отскока с почти 100 т. за DOW в посления час, дали не е част от предизборната кампания на Републиканците хахаха )
                              да така мисля, ще има и още отскоци..........хаххахахах :-))

Коментар

• дори са на плюс вече.

Коментар

Working...
                                X