Първоначално изпратено от blah blah
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
От няколко месеца във форума тече бясно самозалъгване и самонадъхване. Виждаме криза на международните пазари и повсеместен срив (не корекция). Преживяхме глупостите на КК, оттеглянето на чужди инвеститори, излизането от КИС на сериозен пенсионен фонд, изгърмели репа. Има и още едно нещо, което не сме осъзнали, че се случва - разпродажби на акции от ДФ. Това, че стават най-често чрез кобоси и не толкова често и масово не означава, че не се случва. Не очаквайте доверието към борсата да се възвърне бързо, а то е най-важното.
Към оптимистите имам един въпрос: Откъде смятате, че ще дойдат парите, които ще подновят растежа и ще го поддържат дори и при Р/Е 15? От вас ли? Коефициентите и цените намаляват, именно защото инвеститорите са склонни да поемат по-ниска степен на риск.
От месеци от БФБ излизат повече пари отколкото влизат и аз лично не виждам как това ще се промени скоро.
Ще се радвам, ако някой ме обори и ме убеди, че не съм прав.
Коментар
-
Хамериканците обичат да драматизират. Няма да се учудя, ако за това им състояние обвинят някоя терористична брокерска агенцияНо имай в предвид, че при тях е много по-сериозна ситуацията. Някои фенове на теорията на конспирацията може да препишат тези събития на тайните служби
OPM - Other People's Money
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от InvestorrrПепи, как мислиш, отскока с почти 100 т. за DOW в посления час, дали не е част от предизборната кампания на Републиканците хахаха)
казах ли в че виждам в бъдещето.............хахахахахах......:-)))
Коментар
-
franky, ти кой, по-конкретно, очакваш да я обяви - ze germans ?
Просто "криза" е думичка, която повечето финансисти избягват да използват и то по разбираеми причини. На този етап състоянието го характеризират като "дълбока корекция".
Аз също съм търпелив. Предвидил съм по-дългосрочни планове, а с настоящето положение нямам и особен избор.OPM - Other People's Money
Коментар
Коментар