IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 'ЧЕСТИТО

Коментар

• Я гледайте DOW как бори мечоците и си свиркайте, всичко е въпрос на време.

Коментар

• какво като влизат щатите в рецесия, при тая инфлация и падащ долар, даже дау няма да падне...

ето че вече сме на плюс и пробихме 12 000 пункта отново...

Коментар

• Те на друг пазар едва ли ще отидат, но въпроса е с чии пари ще продължават да играят. Защото ако е само с тези на ПФ, то това не е борса. Тая работа става не с оптимизъм, а с доверие и с пари. И двете са твърде кът.

Коментар

• Dow Обърна

Коментар

• Здравейте колеги инвеститори

Аз открих темата Оптимизъм на БФБ !!! преди повече от три месеца. За този период се акумулираха над 6205 мнения, което реално я прави най-коментираната тема на БФБ. Искам само да ви кажа - не се отказвайте от оптимизма, резултатите ще дойдат рано или късно. Емоциите са лош инвестиционен съветник.

Успех желая на всички.
              --

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                Изтеглените пари отиват в по-нискорискови инвестиции, а тези, които вложиха след средата на септември и са излезнали може да забравите, че отново ще се върнат на борсата.
                Ами дайте да вкараме всичкия кеш в нискорискови активи, понеже Щатите влизали в рецесия, ама даже не било сигурно и дали е така )

Коментар

От няколко месеца във форума тече бясно самозалъгване и самонадъхване. Виждаме криза на международните пазари и повсеместен срив (не корекция). Преживяхме глупостите на КК, оттеглянето на чужди инвеститори, излизането от КИС на сериозен пенсионен фонд, изгърмели репа. Има и още едно нещо, което не сме осъзнали, че се случва - разпродажби на акции от ДФ. Това, че стават най-често чрез кобоси и не толкова често и масово не означава, че не се случва. Не очаквайте доверието към борсата да се възвърне бързо, а то е най-важното.
                  Към оптимистите имам един въпрос: Откъде смятате, че ще дойдат парите, които ще подновят растежа и ще го поддържат дори и при Р/Е 15? От вас ли? Коефициентите и цените намаляват, именно защото инвеститорите са склонни да поемат по-ниска степен на риск.
                  От месеци от БФБ излизат повече пари отколкото влизат и аз лично не виждам как това ще се промени скоро.
                  Ще се радвам, ако някой ме обори и ме убеди, че не съм прав.
                  Добре бе пич, като си се убедил ходи си гледай африкански футбол и не си губи времето!!!!!!!!!

Добре бе

Коментар

От няколко месеца във форума тече бясно самозалъгване и самонадъхване. Виждаме криза на международните пазари и повсеместен срив (не корекция). Преживяхме глупостите на КК, оттеглянето на чужди инвеститори, излизането от КИС на сериозен пенсионен фонд, изгърмели репа. Има и още едно нещо, което не сме осъзнали, че се случва - разпродажби на акции от ДФ. Това, че стават най-често чрез кобоси и не толкова често и масово не означава, че не се случва. Не очаквайте доверието към борсата да се възвърне бързо, а то е най-важното.
                    Към оптимистите имам един въпрос: Откъде смятате, че ще дойдат парите, които ще подновят растежа и ще го поддържат дори и при Р/Е 15? От вас ли? Коефициентите и цените намаляват, именно защото инвеститорите са склонни да поемат по-ниска степен на риск.
                    От месеци от БФБ излизат повече пари отколкото влизат и аз лично не виждам как това ще се промени скоро.
                    Ще се радвам, ако някой ме обори и ме убеди, че не съм прав.
                    От името на една много малка част от оптимистите ще ти кажа , че ни купуваме и при падащ пазар , правили сме го и преди и пак ще го правим, за това все още сме на пазара. Голяма част от нас имат перманентно кеш за реализиране и ако пазара пада , то поне си усредняваме базовите нива, така че при възходящ тренд излизаме по-бързо над нивото.
                    За институционалните инвеститори нямам какво да ти кажа, защото не съм от тях , но до колкото ги познавам те ще си останат на пазара дори SOFIX под 100 да падне, не защото са безпочвени оптимисти , а защото такава им е работата.

Коментар

• Пепи, и аз така мисля !
                      OPM - Other People's Money

Коментар

• Тези с кеша са тук и дебнат, но първо да отмине малко тази буря.

Коментар

• Изтеглените пари отиват в по-нискорискови инвестиции, а тези, които вложиха след средата на септември и са излезнали може да забравите, че отново ще се върнат на борсата.

Коментар

• Икономиката на BG e в растеж, дружествата генерират повишаващи се

приходи и печалби..................... да живее кеша.............:-)))

А не е ли по-добре да подкрепим усилията на наште дружества в BG ,

като инвестираме в тях! :-)))))))))

Коментар

• A kade otivat izteglenite pari?

Коментар

• Живи и здрави на тези които са излезли и са на кеш,

да видим , къде ще го завират,

рано или късно ще кацнат отново на БФБ................:-))

Коментар

Working...
                                X