'ЧЕСТИТО
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте колеги инвеститори
Аз открих темата Оптимизъм на БФБ !!! преди повече от три месеца. За този период се акумулираха над 6205 мнения, което реално я прави най-коментираната тема на БФБ. Искам само да ви кажа - не се отказвайте от оптимизма, резултатите ще дойдат рано или късно. Емоциите са лош инвестиционен съветник.
Успех желая на всички.--
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahИзтеглените пари отиват в по-нискорискови инвестиции, а тези, които вложиха след средата на септември и са излезнали може да забравите, че отново ще се върнат на борсата.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahОт няколко месеца във форума тече бясно самозалъгване и самонадъхване. Виждаме криза на международните пазари и повсеместен срив (не корекция). Преживяхме глупостите на КК, оттеглянето на чужди инвеститори, излизането от КИС на сериозен пенсионен фонд, изгърмели репа. Има и още едно нещо, което не сме осъзнали, че се случва - разпродажби на акции от ДФ. Това, че стават най-често чрез кобоси и не толкова често и масово не означава, че не се случва. Не очаквайте доверието към борсата да се възвърне бързо, а то е най-важното.
Към оптимистите имам един въпрос: Откъде смятате, че ще дойдат парите, които ще подновят растежа и ще го поддържат дори и при Р/Е 15? От вас ли? Коефициентите и цените намаляват, именно защото инвеститорите са склонни да поемат по-ниска степен на риск.
От месеци от БФБ излизат повече пари отколкото влизат и аз лично не виждам как това ще се промени скоро.
Ще се радвам, ако някой ме обори и ме убеди, че не съм прав.
Добре бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahОт няколко месеца във форума тече бясно самозалъгване и самонадъхване. Виждаме криза на международните пазари и повсеместен срив (не корекция). Преживяхме глупостите на КК, оттеглянето на чужди инвеститори, излизането от КИС на сериозен пенсионен фонд, изгърмели репа. Има и още едно нещо, което не сме осъзнали, че се случва - разпродажби на акции от ДФ. Това, че стават най-често чрез кобоси и не толкова често и масово не означава, че не се случва. Не очаквайте доверието към борсата да се възвърне бързо, а то е най-важното.
Към оптимистите имам един въпрос: Откъде смятате, че ще дойдат парите, които ще подновят растежа и ще го поддържат дори и при Р/Е 15? От вас ли? Коефициентите и цените намаляват, именно защото инвеститорите са склонни да поемат по-ниска степен на риск.
От месеци от БФБ излизат повече пари отколкото влизат и аз лично не виждам как това ще се промени скоро.
Ще се радвам, ако някой ме обори и ме убеди, че не съм прав.
За институционалните инвеститори нямам какво да ти кажа, защото не съм от тях , но до колкото ги познавам те ще си останат на пазара дори SOFIX под 100 да падне, не защото са безпочвени оптимисти , а защото такава им е работата.
Коментар
Коментар