IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    Първоначално изпратено от Investorrr
    Пепи, как мислиш, отскока с почти 100 т. за DOW в посления час, дали не е част от предизборната кампания на Републиканците хахаха )
    И аз го гледам Дау и върна с 200 пункта от на-ниското си ниво за днес досега .Не знам как ще затвори но втори пореденден прави бар с дълга долна сянка което означава......
    Означава, че има пара...

Коментар

• Преди 10 мин в САЩ индексите са почти на вчерашното ниво, много взеха да дърпат нагоре....ураааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
        Пепи, как мислиш, отскока с почти 100 т. за DOW в посления час, дали не е част от предизборната кампания на Републиканците хахаха )
        И аз го гледам Дау и върна с 200 пункта от на-ниското си ниво за днес досега .Не знам как ще затвори но втори пореденден прави бар с дълга долна сянка което означава......

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
          Първоначално изпратено от НЕСТОР
          Афтъре, мога да ти кажа, най-искрено, че познавам така наречените от теб бабички, да внасят точно в дните на корекцията, знаейки много добре какво правят дори и какъв риск поемат.

Не си мисли, че всички които държат спестяванията си в договорни фондове са глупци. Техните моментни загуби са по-малки от нашите, защото ние самостоятелно играем доста по-рисково.
          А и да си мислиш, че има толкова много паникьори и борсата ще се изпари яко дим , просто не ти отива.

Успех ти желая на твоята ти територия!
          Борса/пазар винаги ще има ...

Аз по природа съм оптимист ...

Ама извинявай ... не мога да си затворя очите и да си заровя главата в пясъка ...

Предстоят трудни/нервни ... седмици/месеци ...

А пък вие се самонавивайте как още от утре сте Ъп-Ъп ...

Рано или късно и това ще стане ...

Търпеливите печелят много често в тази игра ...

Успех и на теб Несторе и дано не си ме разбрал погрешно!

aftare izlagash se , imah mnogo dobro mnenie za tebe predi , sledqh ti mneniqta i ti se radvah. No eto che ti se okaza kato povecheto drebni dushici tuk! uspeh vse pak .

Коментар

• Виждам че се заформя дискусия от ма-а-алко по сериозен характер...

Афтъра е прав че малко или много ще има нерви на пазара следващите дни (за седмици и месеци не знам), въпросът е че на наща борса нервите са тук от няколко месеца, на западните бяха 2-3 дена и вече взеха да се поуспокояват - не може тук вечно да сме на тръни, краят му ще дойде, и то доста по-скоро от колкото някои хора мислят.

Коментар

• Krizatae ste e kratka! Kogato oficialno q obqvqt kato fakt, tq veche ste e kum svoq krai ...

Коментар

• До голяма степен те разбирам AfterDark, аз съм от търпеливите.
                Според моето оптимистично очакване ще си тъпчем поне до края на март, разбира се ако не ни поднесат някое особено добро преживяване , така или иначе отличните неконсолидирани , а и след месец консолидирани отчети. Но такъв възход на тази база ще е по-скоро приятно изключение от колкото закономерност.
                Ще поживеем ще видим, както се казва.

Коментар

• Нещо взехме да ставаме БАНАЛНИ с тези Американци

Коментар

• Една стара, житейска, мъдрост гласи:

"Голямата световна криза ще настъпи тогава, когато китайците осъзнаят, че ядат само гарнитурата"

ах бих добавил: ..."и когато американците осъзнаят, че живеят на кредит"
                    OPM - Other People's Money

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan
                      Я по-сериозно. Идват времена в които ще се лови риба в мътна вода. От това по-хубаво здраве му кажи!
                      да не я упуснем само , но мисля че има още да се мъти , прекалено са ми видими малките червейчета
                      Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Я по-сериозно. Идват времена в които ще се лови риба в мътна вода. От това по-хубаво здраве му кажи!

Коментар

• Пепи, как мислиш, отскока с почти 100 т. за DOW в посления час, дали не е част от предизборната кампания на Републиканците хахаха )

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            Афтъре, мога да ти кажа, най-искрено, че познавам така наречените от теб бабички, да внасят точно в дните на корекцията, знаейки много добре какво правят дори и какъв риск поемат.

Не си мисли, че всички които държат спестяванията си в договорни фондове са глупци. Техните моментни загуби са по-малки от нашите, защото ние самостоятелно играем доста по-рисково.
                            А и да си мислиш, че има толкова много паникьори и борсата ще се изпари яко дим , просто не ти отива.

Борса/пазар винаги ще има ...

Аз по природа съм оптимист ...

Ама извинявай ... не мога да си затворя очите и да си заровя главата в пясъка ...

Предстоят трудни/нервни ... седмици/месеци ...

А пък вие се самонавивайте как още от утре сте Ъп-Ъп ...

Рано или късно и това ще стане ...

Търпеливите печелят много често в тази игра ...

Успех и на теб Несторе и дано не си ме разбрал погрешно!

Коментар

• "ne e vajno na mene da mi e dobre, a na Vute da mu e zle"
                              tova e mai na4ina na mislene na pove4eto investitori.

Коментар

• Афтъре, мога да ти кажа, най-искрено, че познавам така наречените от теб бабички, да внасят точно в дните на корекцията, знаейки много добре какво правят дори и какъв риск поемат.

Коментар

Working...
                                X