If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В центъра на Букурещ, срещу посолството на щатите има разкошен ресторант, специалитетите му са кюфтета от мечка и мечешко задушено, а пък тука и магистралите си правим като за мечки..
Ама в БГ пък във всяка бакалия има такива хубави говежди суджуци, наденици и пържолки.....довечера неколцина ще вечерят Рамстек - той се прави леко алангле и подхранва апетита за още и още и още........
От кожите пък се правят чанти,обувки за стръвниците у дома.
Съни(тя),да ти кажа приказката,валидна за нашия пазар днес - Ела лошо,че без тебе по-лошо...умните хора ще ме разберат какво искам да кажа...
че ние от 3 месеца добро не сме видяли да тестват нивата и да тръгва нагоре че ми писна
То на всички им писна, но няма кой да се сети да се събърем, една овца да заколим и по един курбан да хапнем , да изгоним каръка /разбирай мене да изгоните/ аххаххааха
Кентий, нямаш една вярна прогноза.
Лошото е, че подлъгваш много хора, които ако те хванат ще те пръснат.
Тези, които са видели рационалното в постовете ми само са спечелили
и дългосрочно и от дей-трейдинга тези дни!
А тебе пазара ще те пръсне, ако продължаваш да упорстваш срещу него.
И имай предвид, че усещам отрицателната енергия на теб и още някои хора тука и малко ми трябва да ви я върна удвоена! така че умната!....и после русата
Кента, казах ти, че много хора повлече с изключително погрешните си прогнози.
Настрадин Ходжа си ти.
Те доста по-добре се представят от нас вече доста години, но все пак вижте леята как се държи от известно време насам.
В центъра на Букурещ, срещу посолството на щатите има разкошен ресторант, специалитетите му са кюфтета от мечка и мечешко задушено, а пък тука и магистралите си правим като за мечки..
Коментар