If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
опаааа, ей сега си такова таковата
САЩ май ще отвори на минус или ще мине на минус по някое време, въпреки положутелните фючърси
и като отвори на минус какво от това - днес се видя че няма никаква корелация със ставащото - абе тоя Петър верно ли е казал това на 24.10. - какво им става на всички - той на Ал.Николов анализа за Софикс 2200 пак е от тая дата - ебаси съвпаденията
тоя форум може да влезе в учебниците в Симеоново - има какво да научат хората там определено ))))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Петре, не разбра ли, че тотално се бламира пред пишещите и четящите тук ...
що се потиш да дращиш тъпотии, като почти никой не те ... за слива ...
аман от такива като теб и дякона ... добре поне, че Фактс получи инфаркт от кеф при голямата сеч миналата седмица и ни лиши от скудоумните си мнения ...
В центъра на Букурещ, срещу посолството на щатите има разкошен ресторант, специалитетите му са кюфтета от мечка и мечешко задушено, а пък тука и магистралите си правим като за мечки..
Ама в БГ пък във всяка бакалия има такива хубави говежди суджуци, наденици и пържолки.....довечера неколцина ще вечерят Рамстек - той се прави леко алангле и подхранва апетита за още и още и още........
От кожите пък се правят чанти,обувки за стръвниците у дома.
Е тва му е името... Науи го даваха по теуевизора преди мауко
понеже не го гледах - дали това е казал ?
24.10.2007
Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Целта на поста не беше заяждане, а опит да погледнеш от друг ъгъл на нещата.Това е бизнес, а за да правиш бизнес не трябва да си част от тълпата,стадото,масата или каквато дръга дума се сетиш. Разбира се че всеки е започнал някога и от някъде.Но е добре да се научиш/ развиеш усещането за това къде и защо да инвестираш, а не само да инвестираш.Лично според мен БГ пазар има много голям потенциал за развитие,тъй като компаниите ни са все още доста далеч от стандартите и нормите в развития свят и има много още да гонят, а това предполага растеж и ръст в цените на акциите им.В момента пазара е в корекция поради ред причини, но лично аз съм голям оптимист.
Я малко по- ведро, ще изчакаме и Булбанк (все пак признайте, че и на тях не им е лесно) и после не ми се мисли..........! Някой спомня ли си времето когато всяка втора тема беше UP UP UP
Кентий, нямаш една вярна прогноза.
Лошото е, че подлъгваш много хора, които ако те хванат ще те пръснат.
Тези, които са видели рационалното в постовете ми само са спечелили
и дългосрочно и от дей-трейдинга тези дни!
А тебе пазара ще те пръсне, ако продължаваш да упорстваш срещу него.
И имай предвид, че усещам отрицателната енергия на теб и още някои хора тука и малко ми трябва да ви я върна удвоена! така че умната!....и после русата
Усещах че се освен гениален инвеститор си и екстрасенс но не бях сигурен.Добре че отваряш очите на хората Апостоле Инокентийе.Хвалъ на такивъ Апостоли на познанието.
В центъра на Букурещ, срещу посолството на щатите има разкошен ресторант, специалитетите му са кюфтета от мечка и мечешко задушено, а пък тука и магистралите си правим като за мечки..
Ама в БГ пък във всяка бакалия има такива хубави говежди суджуци, наденици и пържолки.....довечера неколцина ще вечерят Рамстек - той се прави леко алангле и подхранва апетита за още и още и още........
Чакай,чакай Петре!!!Ти нали само безпристрастно наблюдаваше!!!Или си Хитър Петър!!!
Прави се само на хитър, най-вероятно дори не е това името му. Някой малоумник се прави на интересен. Травестити навсякъде...
Е тва му е името... Науи го даваха по теуевизора преди мауко
Чакай,чакай Петре!!!Ти нали само безпристрастно наблюдаваше!!!Или си Хитър Петър!!!
Прави се само на хитър, най-вероятно дори не е това името му. Някой малоумник се прави на интересен. Травестити навсякъде...
Коментар