If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такава ни е цялата работа - гледаме, че Щатите можело да навлязат в рецесия, ама не било сигурно, а не виждаме, че Китай бележат рекорден ръст за последните 30 години на икономиката си - къде е рецесията за нас ))
Пак ДФ и Пенсионни дружества си играят на манипулации с парите на наивните граждани - злоупотреба с чужди пари, от което знаем, кои остават и в двата случая ощетени - и когато скачат акциите и когато падат до нива, когато вече са много евтини и се продават примерно ). Да видим, колко още ще си позволят ))
Оставете хората да се псуват после.То някога говорих с един от тях по отношение Оргахима като бе на 82 и ми твърдеше ,че ще отиде докъм 110 и после рязко до към 65-68,но се вдигна 10 пъти и оттогава на изводите при анализ на такъв неразвит пазар ,като нашия,не вярвам.
Те тукашните анализатори,особено завършилите на Запад,носят идеята за ония пазари и се омотват качествено.Простено им е сигурно ,щото и маса нобелови лауреати по икономика се наакаха в прогнозите си и заобясняваха как техните системи били за едикакви си условия е ред др.глупости и само от Голдман сакс излязоха сухи.А Хенри Полсън бе шеф преди време там.Сега пък Грийнспан ще работи за фонда"Полсън".И като мине време ще се разбере кое как е било,кой с каква информация е разполагал,как се е възползувал от нея,влиял ли е на пазарите с нещо,режисирано ли е това-онова и ред др.интересни неща.
Кентий, нямаш една вярна прогноза.
Лошото е, че подлъгваш много хора, които ако те хванат ще те пръснат.
Тези, които са видели рационалното в постовете ми само са спечелили
и дългосрочно и от дей-трейдинга тези дни!
А тебе пазара ще те пръсне, ако продължаваш да упорстваш срещу него.
И имай предвид, че усещам отрицателната енергия на теб и още някои хора тука и малко ми трябва да ви я върна удвоена! така че умната!....и после русата
Коментар