IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dobrichka
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от ghettoff
    Прилича ми на последно брулене...
    Приказката за последното брулене я чета тука всеки ден от половин година насам...
    Ама все някое ще е последно, нали?
    освен ако не е предпоследно...
    :P
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от ghettoff
      Приказката за последното брулене я чета тука всеки ден от половин година насам...
      Ама все някое ще е последно, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Интересно ми е, че се натискат най-хубавите позиции. Много се натискат..Прилича ми на последно брулене..Все си мисля, че до няколко дни ще има движение..

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            абе нека да дойде Ксетрата,

пък ще видим! ;-)))
            И аз я чакам - тогава скачам и аз в тази игра.Но сещаш ли се че късите ще са в пъти повече от дългите при тази конюнктура на пазара.

Коментар

• айде изчерпа се оптимизма на нашите играчи и пак тръгнахме надоло ........ само толкова ли беше ? а е едва 10.00 часа, представям си до 14.00 какво може да стане .........

Коментар

• Бичеата захапаха Зелената тревичка и сега дружно под строй вървят към кланницата.

Но все пак има възможност СОФИКС днес да затвори малко на зелено до макс +0.5% но е далеч по вероятно цета на затваряне да отново червен.

Успех на всички Бици и Мечки

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
                  Някой да е чувал добри отзиви за борсата в Хондурас или Суринам или където и да е. Мисля да инвестирам в "развити" борси като горе описаните а не като нашата ......
                  абе нека да дойде Ксетрата,

пък ще видим! ;-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Вчера на инвеститорското сборище единодушно решихме, че спадът не ни кефи!
                    Имате подкрепата и на много от неприсъствалите
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Някой да е чувал добри отзиви за борсата в Хондурас или Суринам или където и да е. Мисля да инвестирам в "развити" борси като горе описаните а не като нашата ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от PLP

То и за най-непросветените стана ясно ,че с този спад на БФБ рецесията е в българия
                        в кой точно отрасъл ... ???
                        :shock:

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Първоначално изпратено от PLP

То и за най-непросветените стана ясно ,че с този спад на БФБ рецесията е в българия
                          Рецесия има само в политиката

Коментар

• Не е ли време 143 и 107 да се включат във възтановяване на БФБ,

а не да се правят на умрели лисисци! ;-)))

Коментар

• Вчера на инвеститорското сборище единодушно решихме, че спадът не ни кефи!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X