IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Започна ли гмуркането отново?

Коментар

• Първоначално изпратено от Matrosov
      Прави ми впечатление,че банките днес не натискат пазара,но за сметка на това 143 са особено активни
      Тц

Справка (търсене по продавач 143 - ИП Карол АД)
      Общо сделки 18. Общо изтъргувани акции 25 540, на средна цена 6.528. Обща сума на сключените сделки 166 742.37.

118 к от тях са си тяхна сделка по CHIM.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от psycoholic
        Къде мога да направя бърза справка за направените репа след НГ!
        пари имаш ли ?
        :P
        Само безплатни съвети! :-)
        Но ако ми направиш услугата днес, аз няма да те забравя до утре! ;-)

Ай, Колчо, виждам, че ти вече си засягал въпроса с репата! Не исках да ти правя кавър версия на мнението!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Matrosov
          Прави ми впечатление,че банките днес не натискат пазара,но за сметка на това 143 са особено активни
          Е най сетне.....;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            Къде мога да направя бърза справка за направените репа след НГ!
            пари имаш ли ?
            :P
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Прави ми впечатление,че банките днес не натискат пазара,но за сметка на това 143 са особено активни

Коментар

• Няма никой на пазара, освен заювците, които сами си се клецат!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  Къде мога да направя бърза справка за направените репа след НГ! Все ме гложди подозрението, че цените се натискат за да се насилят репаджиите! След това ще има ребаунс...
                  Има около 50мил. лева Репа за щавене.....до тогава ....... познай каква ще е посоката ?!

Коментар

• Да живее международното положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от ghettoff
                      Прилича ми на последно брулене...
                      Приказката за последното брулене я чета тука всеки ден от половин година насам...
                      Ами знам че ти се иска още половин година да я четеш ама няма софия голяма......

Коментар

• Къде мога да направя бърза справка за направените репа след НГ! Все ме гложди подозрението, че цените се натискат за да се насилят репаджиите! След това ще има ребаунс...
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Да, да, като гледам селективността на акциите, които се натискат..СХЕМАТА Е ГОЛЯМА..Май и банките знаят, че до Софикс 800 няма да достигнем..

Коментар

• Абе все ще дойде време брулените круши да станат на компот.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Е след второ дъно на 1140,

ТРЯБВА да е последно, Колчакин!;-)))

Коментар

• Браво, да се хванем за зеленото днес, че последните дни беше много тегаво.
                                Днес всичко е зелено
                                Успех.
                                Не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X