Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 16
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvoDimЗдр.
vhk, още не е траен пробива. Както писах по долу, в възможно да се измени стойността на софикс с малък обем. Траен ще стане при повторение и/или по голям обем за деня с затваряне в червено.
Сполай Ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkangelЗа съжаление в България , малко се чете и хората са с доста ниско ниво на обща култура. Финансовите познания просо липсват у нас!!!
Очаквам обръщане на тренда и започване на трайно поскъпване на пазарите на акции и на този в България след 27/04/08 - 07/06/08.
Има доста методи за анализ на пазарите, като е хубаво ако се опитате да използвате поне част от тях, скъпи колеги трейдъри.
Оплакванията няма да помогнат,бъдете хладнокръвни, ще има сигурно и дълготрайно покачване след 07/06/08, като все още няма формирано дъно при основните български индекси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAГоведата Каролски,
нека бъдат проклети вовеки,
в едно с техните събратя измекяри
от Булбанк, Райфайзен и ДЗИ (белгийските манафи)!
още един...
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от psycoholicКъде мога да направя бърза справка за направените репа след НГ!
:P
Но ако ми направиш услугата днес, аз няма да те забравя до утре! ;-)
Ай, Колчо, виждам, че ти вече си засягал въпроса с репата! Не исках да ти правя кавър версия на мнението!Life won't wait for you.
Коментар
-
За съжаление в България , малко се чете и хората са с доста ниско ниво на обща култура. Финансовите познания просо липсват у нас!!!
Очаквам обръщане на тренда и започване на трайно поскъпване на пазарите на акции и на този в България след 27/04/08 - 07/06/08.
Има доста методи за анализ на пазарите, като е хубаво ако се опитате да използвате поне част от тях, скъпи колеги трейдъри.
Оплакванията няма да помогнат,бъдете хладнокръвни, ще има сигурно и дълготрайно покачване след 07/06/08, като все още няма формирано дъно при основните български индекси.
Коментар
Коментар