IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пухче
    интересно ми е всички като се изнесем от БФБ, компания и сие как ще се издържат?
    След 2-34 години ще тръгне една реклама по някое радио мега рисков фонд "Баси яката доходност" е реализирал 50 % за 1 година и пак на хорото По силно от алчността няма.

Коментар

• интересно ми е всички като се изнесем от БФБ, компания и сие как ще се издържат?

Коментар

• ръководството на бфб са мъжоритари на бфб...не знам кой ще риташ... тя си е тяхна собственост
        if u don't know...now u know

Коментар

• Айде,джейчо започва пак снощната игра!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
            Първоначално изпратено от beginner
            Не разбирате ли, че проблема е само в главите ви. Ето и Сърбия иска помощ от ЕС, както и други държави. НО като гледам днес ЦИЕ е на плюс. Проблема при нас си е точно от нас самите. Не че няма външни пари. Блазе им на тия с пари в момента, ще спечелят в пъти след няколко години.
            Не е само в главите ни, бегинър, не е.. Защо сме най-скапаната борса в света? Най-скапаната държава ли сме в света или най-слаба икономика имаме в света? Наистина ли това, което предстои, ще е най-пагубно в България? Защо нямаме нито една иситнска корекция от времето когато Софикс беше 1100? Оттогава все пари ли няма? Това пазарен принцип ли е или има някаква регулация и външна намеса? Не ни прави на луд, че всичко е нормално.. И аз имам пари и мога да си купя по-евтино. Загубите ми на борсата са факт, но не са толкова големи. В категорията са "бълха ме ухапала". Така, че не рева, не хленча, а чисто и просто не искам да търпя повече. Понеже друго не мога да направя, мога да негодувам във форума. Колкото сме повече, толкова по-бързо ще се оправят нещата. Така, че вместо да продължавате да се заблуждавате, че всичко е наред и всичко е пазар се осъзнайте, защото иначе ще тънем до безкрай за срам на целия свят!
            Гетов, и аз повече не искам да търпя безхаберието на ръководството на БФБ и КФН!!!Макар,че живея далеч от София съм готов да дойда (както предполагам и доста други колеги) при добра организация и да изритаме със шутове тези некадърни боклуци от топлите им местенца,като им демонстрираме нагледно отношението,което те демонстрират към нас дребните инвеститори от доста време!!!Оная п..ка заспала да не ходи да си вее байряка по чужбината ами първо да оправи собствената си кочина и тогава да прави презентации по чужбината!!!Ама и ние дребните инвеститори сме същата мърша като целия народ,все чакаме някой да ни оправи!!!Тя рибата в Българя не се вмирисва от главата ами от опашката.Още когато въвеждаха Ксетра трябваше да сме там и да се отстоява исконното правило за равнопоставеност на всички пазарни участници,но ние само се плюнчихме по форумите и допуснахме гаврата до там да стигне,че обвиниха официално дребните паникьосани инвеститори за борсовия срив!!!А сега вече мълчат всички като бити дупета и предполагам,че вече треперят за местенцата си, щото с тези темпове на борсов спад скоро и двете институции ще са излишни!!!

Коментар

• Инсайдера що да нема конспирация за вситочко това?Та нали знаеш как се печелеха поръчки .....

Коментар

• ATILA , ако не се изчаква нещо ..... например кой фирми ще оживеят ....
                Другият вариант е .... колегите от съседната тема .... 70 % гласували за Софикс под 100 .... всичко по 5 цента и само Химко 10 ...........но дано тези който са си го пожелали не ги стигне.... ситуацията в държавата да отговаря на тези нива .....,че тогава на Жан Виденов паметник ще изграждат...

Коментар

• Всеки фондов пазар преминава поне веднъж в развитието си през такава фаза. Няма никакви конспирации. Има пукнат балон. Това е!
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                    Първоначално изпратено от Монти
                    Монти, аз не мисля че в момента акциите се свалят ударно! Както беше пролетта например!

Според мен ключа към "загадката" е отсъствието на институционалните!

Мисля, че предстои да гръмне голяма "бомба" в БеГетовицата! И това се знае от власт и мъни имащите и затова изчакват.... Хем да видят кой ще го отнесе, хем да могат да награбят.....

Тъжното е, че това е част от голямото ограбване на хората.... Един вид планирано, но видоизменено от настоящата конюнктура! А тя им идва като благодат - перфектното извинение за гигантското ограбване (на всички) в БеГетовицата!
                    Атила , интересно е да се наблюдава слагането на оферти сутрин .... ако е добър денят за ДАУ .....изчакват дали няма да се яви сериозен купувач ....... и после като си купи пакетите .... почват...., ако е лош .... почват ведната ....
                    Но ако е толкова лошо положението .... чакам намеса .... как виждаш надписа "затвориха 3 сини чипа , икономиката фалира ....20000 хиляди на улицата и борсата прекрати работа".... във пресата .... правителството ако го допусне .... значи ,че си прави харакири..Разпродава се... но не се стига до затваряне....
                    Ако е само игра на политика - добре!

Ала дали е само това?
                    какви са ти предположенията, Атила?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                      Монти, аз не мисля че в момента акциите се свалят ударно! Както беше пролетта например!

Мисля, че предстои да гръмне голяма "бомба" в БеГетовицата! И това се знае от власт и мъни имащите и затова изчакват.... Хем да видят кой ще го отнесе, хем да могат да награбят.....

Тъжното е, че това е част от голямото ограбване на хората.... Един вид планирано, но видоизменено от настоящата конюнктура! А тя им идва като благодат - перфектното извинение за гигантското ограбване (на всички) в БеГетовицата!
                      Атила , интересно е да се наблюдава слагането на оферти сутрин .... ако е добър денят за ДАУ .....изчакват дали няма да се яви сериозен купувач ....... и после като си купи пакетите .... почват...., ако е лош .... почват ведната ....
                      Но ако е толкова лошо положението .... чакам намеса .... как виждаш надписа "затвориха 3 сини чипа , икономиката фалира ....20000 хиляди на улицата и борсата прекрати работа".... във пресата .... правителството ако го допусне .... значи ,че си прави харакири..Разпродава се... но не се стига до затваряне....
                      Ако е само игра на политика - добре!

Ала дали е само това?

Коментар

• тука имаше и тема къде бат Васко е сложил кеша (не съм бил там и не знам) , но къде са ПАРИТЕ НА СТОТИЦИТЕ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ КОМПАНИИ????

КЪДЕ СА КУПЧИНИТЕ ПАРИ НА РОДНИЯ БИЗНЕС, да не би без да знаем да спасяваме половин ЕВРОПА!!????

КАЖЕТЕы ПОНЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ И С ТОВА!!! мамка му и праси

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                          Абе пич/ка тва Tradanza означава ли че си фен на статуквото?

Не. Не съм "фен" на статуковото. Но това е реалността. Който не я приема проблема си е негов. А Tradanza нещо друго

Коментар

• Монти, аз не мисля че в момента акциите се свалят ударно! Както беше пролетта например!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                              Първоначално изпратено от Tradanza
                              Първоначално изпратено от ATILA

Стига с тия планове, конспирации, теории и т.н. Истината е, че сами си сложихме примката и после сами си бутнахме стола. Само, че не го разбрахме навреме.А и не сме искали май да го разберем. Преди година всички си викахме, ще си сложа примката без да я стягам и ще внимавам да не бутна стола и след това ще направя обратното и съм "чист". Да ама не. Другото са измислици.
                              Пич, вервай си в каквото си искаш! Не ми пречиш!

Аз изразих становището си! Дори казах твърде много!

Успехи!
                              Пич, и аз изразих мнението си.

успех и на теб

Коментар

• Абе пич/ка тва Tradanza означава ли че си фен на статуквото?

Коментар

Working...
                                X