Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
nevermind
-
Re: !
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от ATILAКрасимир Атанасов счита, че въпреки продължаващите тегления нивата на БФБ са атрактивни за покупка. "Всичко е тотална психология - ликвидация на всяка цена. Спадът на българската борса достигна мащабите на Голямата депресия, а аз не мисля, че изживяваме нещо чак такова", каза Атанасов. "Кризата, ще е сериозна, сигурно ще има и фалити, но при тези нива е лудост да си държиш парите на депозит", добави той и обясни, че в момента попълва по малко позициите на фондовете на "Елана".
Дребните - насрани от страх! И вероятно е нормално - като виждат безхаберието на Институционалните инвеститори!
Чужди банки - защото ги притискат от чужбина!
Но ПФ спят!!!!
А активите са на наистина смешни цени!!!
Неохим - П/Е 1.5
Фазерлес П/Е 4.5
и т.н. и т.н. (мразя да цитирам мултипъли сами по себе си)
Да чакаме да започнад да ни ги подаряват ли?
Много хубава стока ама защо ли и "производителите" даже не си я харесват? т.е. не правят обратни изкупувания?http://mickideas.blogspot.com
Коментар
-
!
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от ATILAКрасимир Атанасов счита, че въпреки продължаващите тегления нивата на БФБ са атрактивни за покупка. "Всичко е тотална психология - ликвидация на всяка цена. Спадът на българската борса достигна мащабите на Голямата депресия, а аз не мисля, че изживяваме нещо чак такова", каза Атанасов. "Кризата, ще е сериозна, сигурно ще има и фалити, но при тези нива е лудост да си държиш парите на депозит", добави той и обясни, че в момента попълва по малко позициите на фондовете на "Елана".
Дребните - насрани от страх! И вероятно е нормално - като виждат безхаберието на Институционалните инвеститори!
Чужди банки - защото ги притискат от чужбина!
Но ПФ спят!!!!
А активите са на наистина смешни цени!!!
Неохим - П/Е 1.5
Фазерлес П/Е 4.5
и т.н. и т.н. (мразя да цитирам мултипъли сами по себе си)
Да чакаме да започнад да ни ги подаряват ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от ATILAКрасимир Атанасов счита, че въпреки продължаващите тегления нивата на БФБ са атрактивни за покупка. "Всичко е тотална психология - ликвидация на всяка цена. Спадът на българската борса достигна мащабите на Голямата депресия, а аз не мисля, че изживяваме нещо чак такова", каза Атанасов. "Кризата, ще е сериозна, сигурно ще има и фалити, но при тези нива е лудост да си държиш парите на депозит", добави той и обясни, че в момента попълва по малко позициите на фондовете на "Елана".
Има - няма 100 - 150 точки.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=HfWlV...eature=related
.....хихихихи
..........скоро има яко party в Амстердам
...държа 30 билета<мислих да ги продавам в нета на по дебело за кирия>
.......някой да има желание за такова party ?
...sniff sniff bam bam bam bam
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAКрасимир Атанасов счита, че въпреки продължаващите тегления нивата на БФБ са атрактивни за покупка. "Всичко е тотална психология - ликвидация на всяка цена. Спадът на българската борса достигна мащабите на Голямата депресия, а аз не мисля, че изживяваме нещо чак такова", каза Атанасов. "Кризата, ще е сериозна, сигурно ще има и фалити, но при тези нива е лудост да си държиш парите на депозит", добави той и обясни, че в момента попълва по малко позициите на фондовете на "Елана".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от ATILAПичове, наречете ме Оптимист! С всичкия негатив на тая "мръсна" дума в БГ!
Но Американските индекси определено правят дъно в последните 4 седмици!
ТА не ми е отръки, засега, за съжаление! Но полагам огромни усилия да го уча!
Та именно ТА ме навежда на гореизложената мисъл!
Нали знаеш, че Бай Ганьо е предсказуем само пред скара с кебапчета!
Та и наш Суфлекс....
Коментар
-
Красимир Атанасов счита, че въпреки продължаващите тегления нивата на БФБ са атрактивни за покупка. "Всичко е тотална психология - ликвидация на всяка цена. Спадът на българската борса достигна мащабите на Голямата депресия, а аз не мисля, че изживяваме нещо чак такова", каза Атанасов. "Кризата, ще е сериозна, сигурно ще има и фалити, но при тези нива е лудост да си държиш парите на депозит", добави той и обясни, че в момента попълва по малко позициите на фондовете на "Елана".
Коментар
-
С такава мътилка и чернилка ни обляха в последният месец, че вече претръпнахме и
след като обявиха рецесии, к'во по-черно да се очаква,
засега не е измислено, така че....................,
след мътната вода идва по-бистра, а след това златната река,
налЕ ???
Успех на всички и търпението е злато! :-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от ATILAПичове, наречете ме Оптимист! С всичкия негатив на тая "мръсна" дума в БГ!
Нали знаеш, че Бай Ганьо е предсказуем само пред скара с кебапчета!
Та и наш Суфлекс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПичове, наречете ме Оптимист! С всичкия негатив на тая "мръсна" дума в БГ!
Коментар
Коментар