If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбира се, че реализирам загуби - то не е лесно да ти чета фантасмагориите и да правя пари. Множко ми идва.
Къде са дроповете ли? Верно - къде са дроповете?????
Има спасение за теб-не ме четеш, реализираш печалби
пп
Няма да ти искам комисионна
Верно, къде са дроповете
Явно на някой му се привиждат дропове
хе, сетих се
Гледал си днес софикс и си си помислил, че целия свят се дропва
Много се забавлявам с теб. От километри ти личи набълбукването на БФБ и сега си тръгнал да се занимаваш с ФОРЕКС, та дано мненията ти започнат да тежат повече при борсите, респективно БФБ. Ама как едно падане при ДАУ или някой друг индекс за теб не беше нещо повече от корекция на бъдещия възходящ тренд?!
П.П. Позволих си да премахна ненужните празни редове от поста ти и оставих само тези, които уж носят информация.
На теб пък кво ти дава самучуствие да се обаждаш постоянно като черна станция бе отворен
Е поне не съм се цепил че на 700 ще върне , напротив обещах 0-лата да е близо.Понеже ни причислиха към развиващите се страни които пак ще ударят икономическа депресия.И замеряне с апартаменти ще има не че се строят лесно и като вземеш да го строиш не се изпотяваш и се пръква от нищото..но като се развилнеее простотията.
Разбира се, че реализирам загуби - то не е лесно да ти чета фантасмагориите и да правя пари. Множко ми идва.
пп
Верно, къде са дроповете
хе, сетих се
Много се забавлявам с теб. От километри ти личи набълбукването на БФБ и сега си тръгнал да се занимаваш с ФОРЕКС, та дано мненията ти започнат да тежат повече при борсите, респективно БФБ. Ама как едно падане при ДАУ или някой друг индекс за теб не беше нещо повече от корекция на бъдещия възходящ тренд?!
П.П. Позволих си да премахна ненужните празни редове от поста ти и оставих само тези, които уж носят информация.
U.S. industrial production rebounded by a stronger-than-expected 1.3 percent in October after a downwardly revised September drop, the government said.
..............американските сандвичи с много холестерол зелени--и опънатите бачкат на загуба-това ме тревожи...
Има хора които купуват акции от фалирали компании ако случайно ..... нещо...Случвало ми се е да кажа на такъв човек че не е добре пък той после взе за едни такива едни пари които с разни стратегии от каквито всички пишещи по форумите разбират ще им трябва да поживеят 300 години че и отгоре за да ги изкарат от техните умни инвестиционни схеми.Преди няколко дне бях се вкиснал обаче сега ми е весело и въобще не ме дразни че борсата пада..наслаждавам и се на процентите дроудаун които прави всеки ден.
Предполагам знаеш, че това е супер спекулативно и този форум е последното място, където могат да се обсъждат подобни стратегии, че и препоръки за покупка да се правят. Поне ягодка не ме звучеше да е от този ранг трейдъри..
сори, че се намесвам, ама тук във форума не са малко феновете на химко, крем и т.н.
разбира се не е препоръка
Има хора които купуват акции от фалирали компании ако случайно ..... нещо...Случвало ми се е да кажа на такъв човек че не е добре пък той после взе за едни такива едни пари които с разни стратегии от каквито всички пишещи по форумите разбират ще им трябва да поживеят 300 години че и отгоре за да ги изкарат от техните умни инвестиционни схеми.Преди няколко дне бях се вкиснал обаче сега ми е весело и въобще не ме дразни че борсата пада..наслаждавам и се на процентите дроудаун които прави всеки ден.
Предполагам знаеш, че това е супер спекулативно и този форум е последното място, където могат да се обсъждат подобни стратегии, че и препоръки за покупка да се правят. Поне ягодка не ме звучеше да е от този ранг трейдъри..
пп
Верно, къде са дроповете
хе, сетих се
Въобще не питай..изтръпнали хора просто си напълни кошничката и си трай. Такава криза на поскъпване на парите няма , при всяка криза парите не са си увеличавали стойността накрая а точно обратното- обезценяват се.
Като ти чета обоснованите мнения и напътствията - май от supertrader си станал superthinker.
Разменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Пак имаш проблем - ще инвестираш тапетите в НИ, а там също ще е доста губещо скоро.
Ех.....как мразя някой да мисли вместо мен....
Неможе ли просто да си правя ремонт на къщата? И да обовя интериора в детската стая?
Разменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Пак имаш проблем - ще инвестираш тапетите в НИ, а там също ще е доста губещо скоро.
Неможе ли просто да си правя ремонт на къщата? И да обовя интериора в детската стая?
Въобще не питай..изтръпнали хора просто си напълни кошничката и си трай. Такава криза на поскъпване на парите няма , при всяка криза парите не са си увеличавали стойността накрая а точно обратното- обезценяват се.
Номера е да използваш да си купиш когато всички се лигавят.Преди години така беше с имотите и после ядец. Сега тарикати се канят да се наслаждават как ще ги замерят с апартаменти в центъра - хубав етаж с хубаво изложение и да гледат към градинка нещо не към някой бетон.Само има една подробност че в такива живеят едни хора които си карат автомобили по за 50 хиляди евра че и над номерата им не пише - лизингова къща..ала бала. Или пък магазини на топ място..с кризата може да им падне оборота но все някакъв оборот ще имат..доходче в кризата. Тези цени на акциите са невероятна възможност.Много се говори за голямата депресия и никъде няма инфо за тези които спекулативно са се напечелили от нея.Това са времена на върховна спекула.
Здр. чудя се сплитове ли е имало? Миналата година август исках да инвестирам на БФБ, но заминах да бера плодове в Гърция, а след това и в Англия, сега се връщам с малко спестени пари и какво да видя, всичко е по-евтино, в началото реших че е имало сплитове 1:5-1:10 по позициите които си харесах, но май не е така.
Какво се е случило? Кризата ли е виновна? Да купувам ли акции, ще поскъпнат ли пак със 100%, като тези на приятелката която ми каза за борсата. Сега и пратих email за да я питам. Тези 8% спад на първата страница спрямо миналата година ли са или за деня?
Ягодке,повече пари има в брането на плодове.Забрави за БФБ и живей в блаженно невежество ;-)
Сполай ви.
Коментар