яка конс около 8429
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от guantanamoАноне, отново показваш едно избирателно четене
Съвсем нормално за теб
Снощи писах, че дау може да отиде и на 4000
пропуснал ли си го или просто отново се заяждаш
Ти щото не си се наъбълбукал на БФБ, затово си хардлайнера на дропа на БФБ
Стоиш и дебнеш, някой да не каже нещо добро за БФБи ако случайно каже,ти си на пост и веднага му обясняваш, че всичко ще се дропне до 125
Аз още чакам дропа които ти обеща снощи, но мисля, че няма и да го дочакам тази седмица
за форекса няма смисъл да коментирам
За останалото по поста ти - не коментирам. Има други фактори, които ще потвърдят или опровергаят мнението ти.
БФБ ми е толкова дребна част от инвестициите, че и 10 години да не се възстнанови, няма да ми се отрази особенно негативно на финансите
На егото, може би, нооо, кво дъ съ прай, всеки греши
пп
10 контракта скъсих от 8495
Реших да подкрепя пазара в твоята посока, за да не се сърдиш за щяло и нещяло"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoАноне, отново показваш едно избирателно четене
Съвсем нормално за теб
Стоиш и дебнеш, някой да не каже нещо добро за БФБи ако случайно каже,ти си на пост и веднага му обясняваш, че всичко ще се дропне до 125
Аз още чакам дропа които ти обеща снощи, но мисля, че няма и да го дочакам тази седмица
за форекса няма смисъл да коментирам
За останалото по поста ти - не коментирам. Има други фактори, които ще потвърдят или опровергаят мнението ти.
Коментар
-
Аноне, отново показваш едно избирателно четене
Съвсем нормално за теб
за форекса няма смисъл да коментирам"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от tandemНа теб пък кво ти дава самучуствие да се обаждаш постоянно като черна станция бе отворен
Коментар
Коментар