Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Неможе ли просто да си правя ремонт на къщата? И да обовя интериора в детската стая?
pak povede ......
Коментар
-
Здр. чудя се сплитове ли е имало? Миналата година август исках да инвестирам на БФБ, но заминах да бера плодове в Гърция, а след това и в Англия, сега се връщам с малко спестени пари и какво да видя, всичко е по-евтино, в началото реших че е имало сплитове 1:5-1:10 по позициите които си харесах, но май не е така.
Какво се е случило? Кризата ли е виновна? Да купувам ли акции, ще поскъпнат ли пак със 100%, като тези на приятелката която ми каза за борсата. Сега и пратих email за да я питам. Тези 8% спад на първата страница спрямо миналата година ли са или за деня?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Неможе ли просто да си правя ремонт на къщата? И да обовя интериора в детската стая?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays...аз си затворих 80 пойнта са си 80 пойнта
.......днес ми се струва твърде рисково..
...........сте гледам за добри цени преди последния 1h или малко преди затваряне....
........Караиванов имаш ли идея за Dow ...
......нещо ми е много раздвоено днес басиии<като се чуствам така май е по добре да не пипам>
....е естествено ще съм вътре последния 1h1 контракт ама ще съм там
хихихи
Успех и каздраве ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Коментар
-
...аз си затворих 80 пойнта са си 80 пойнта
.......днес ми се струва твърде рисково..
...........сте гледам за добри цени преди последния 1h или малко преди затваряне....
........Караиванов имаш ли идея за Dow ...
......нещо ми е много раздвоено днес басиии<като се чуствам така май е по добре да не пипам>
....е естествено ще съм вътре последния 1h1 контракт ама ще съм там
хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции (Монбат или ХДПАД) за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвГледам,голям ОПТИМИСТ съм бил лятото, а ме наричахте апокалиптик !!!
Ама положението е наистина доста осрано в момента.
И нийде взора надежда невиди..... ужас. Абе никой от вас ли не купува нищо?))) какво значение, че на другия ден цените са с 20% по-надолу - важното е да купуваме-продаваме, оборот да става.
тоя дето днес вадеше оферта след оферта на 2 лв. на Хима дали и той така действа - поне полувината си акции днес можеше да ги продаде поне с 10-15% нагоре, ама явно него това не го интересува - странно защо?!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamoАнон, нещо си нервен отново
пак ли загуби реализираш ....
Сори, не съм аз виновния
къде са дроповете не мога да разбера
Къде са дроповете ли? Верно - къде са дроповете?????
П.П. Все повече ми липсва kork. На кои ли СОФИКС нива ще се появи....?????
Коментар
Коментар