Първоначално изпратено от boshko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Borsata ni e srinata otdavna! .... Tova sa rituali ot pogrebenieto...... Do koga? - Do togava, dokato ne falirat okonchatelno povecheto fondove, koito ne pravjat i edna sdelka na den, a samo konsumirat!..... I do totalnija bankrut na komunistite i korumpiranoto pravitelstvo. ... Situacijata e analogichna s grabezha chrez finansovite piramidi ot 90-te.
Za sazhalenie, otnovo mnogo skoro shte nahranim chuzhdencite s obezcenena finansova plat.
Първоначално изпратено от Mr_crashОптимисти, засрамете се!
За 7 минути сринахте Софикс със 4%!
И това ако не е рекорд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicОт много време се чудех какво значи ЕБИТДА! Днес разбрах - на-ЕБИТДАха ни в дупетата от всякъде! :-)
Еее, ма хайде сега - разсъждения!Това е последната ни крепост!!!
)) Тя не може да бъде превзета НИКОГА! Това е важното качество, което всеки българин отстоява до последно: когато стиснем - карфица да не може да проникне, там, където слънчев лъч не огряваЛ...
))
Националното ни самосъзнание не е толкова ярко изразено, колкото това наше разбиране - да стиснем дупетата с все сила... и - разбира се...
... - да заровим глава в пясъка (това - за всеки случай, ако отслабим стягането и карфицата почне да си намира лекиНко проходче в стегнатата мускулатура на сфинктера...)...
Пак - без препоръки и нищо повече от едно неангажиращо мнение. Добре е да си мислим, че владеем ситуацията (това е едно оптимистично начало, все пак)...
Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от burner90226Взимайки предвид,че борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката,честно казано започвам доста силно да се притеснявам ,че може би ще изживеем още веднъж това което изживяхме преди 10-на години.И взе да ми идва малко множко.За има, няма 20 години -три много яки кризи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от burner90226борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката""\_(o.O)_/""
Коментар
-
Първоначално изпратено от burner90226Взимайки предвид,че борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката,честно казано започвам доста силно да се притеснявам ,че може би ще изживеем още веднъж това което изживяхме преди 10-на години.И взе да ми идва малко множко.За има, няма 20 години -три много яки кризи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от burner90226Взимайки предвид,че борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката,честно казано започвам доста силно да се притеснявам ,че може би ще изживеем още веднъж това което изживяхме преди 10-на години.И взе да ми идва малко множко.За има, няма 20 години -три много яки кризи.
Коментар
Коментар