IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
    Вижте NEOH! Това ще се случи с всички акции рано или късно! В даден момент някой ще изкупува мощно, защото нивата вече стават твърде атрактивни!

Не е препоръка!
    На това яко изкупуване ли му викаш?

Коментар

• Взимайки предвид,че борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката,честно казано започвам доста силно да се притеснявам ,че може би ще изживеем още веднъж това което изживяхме преди 10-на години.И взе да ми идва малко множко.За има, няма 20 години -три много яки кризи.

Коментар

• Вижте NEOH! Това ще се случи с всички акции рано или късно! В даден момент някой ще изкупува мощно, защото нивата вече стават твърде атрактивни!

Не е препоръка!

Коментар

• От много време се чудех какво значи ЕБИТДА! Днес разбрах - на-ЕБИТДАха ни в дупетата от всякъде! :-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
            Първоначално изпратено от Storm

Вече така мисля. Оптимист съм, чакам 100 ... щото оттам нататък няма как да паднем с 100 %.

това взе да го пишеш всеки ден ................... но ако се замислиш поне малко .................. ще разбереш , че и от днешните нива не може да се падне със 100% ............................... апропо ................................ от които и да е нива -> не се пада 100%
            Спрял съм да мисля, казано честно.

Коментар

• Пързалката става все по-стръмна..... не е добре.
              Да не ставаме .... миньори, като стигнем дъното.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ClQep...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm

Вече така мисля. Оптимист съм, чакам 100 ... щото оттам нататък няма как да паднем с 100 %.

това взе да го пишеш всеки ден ................... но ако се замислиш поне малко .................. ще разбереш , че и от днешните нива не може да се падне със 100% ............................... апропо ................................ от които и да е нива -> не се пада 100%
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
                    Оптимисти, засрамете се!
                    За 7 минути сринахте Софикс със 4%!
                    И това ако не е рекорд!
                    И това с цели 100 000 лева !!!

Коментар

• Оптимисти, засрамете се!
                      За 7 минути сринахте Софикс със 4%!
                      И това ако не е рекорд!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от Tradanza
                        Това никак не помага вече. Минах в по горен клас
                        Баси.Кога беше апокалиптик, кога купи акции, кога почна да се депресираш....?Мноооооо си бръз

Нагласяме се според ситуацията

Коментар

• Аз вече съм толкова вътрешно, че ми е все едно с колко ще падне и днес, но колкото повече........толкова повече ......печалба после
                          Имам време, ще си чакам

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                            Това никак не помага вече. Минах в по горен клас
                            Баси.Кога беше апокалиптик, кога купи акции, кога почна да се депресираш....?Мноооооо си бръз
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor
                              Първоначално изпратено от Storm
                              Каските ... и залягаме и днес.

Хубав ден за всички !
                              Дано да сме не повече от -3%, че при -5-6% става много
                              Дреме ти ... какво значение има - 3 и утре - 3 ...

По добре да паднем до 150 и да го мислим там ...

Коментар

• Не! Просто прочетох следното : От днес спим спокойно, ФГВБ ни гарантира 100 хил. лв.

Това ме накaра се успокоя изведнъж!
                                Tradanza , ако стигнем до изплащането ..... действително сме за успокоителни...

Коментар

Working...
                                X