If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Взимайки предвид,че борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката,честно казано започвам доста силно да се притеснявам ,че може би ще изживеем още веднъж това което изживяхме преди 10-на години.И взе да ми идва малко множко.За има, няма 20 години -три много яки кризи.
Вече така мисля. Оптимист съм, чакам 100 ... щото оттам нататък няма как да паднем с 100 %.
това взе да го пишеш всеки ден ................... но ако се замислиш поне малко .................. ще разбереш , че и от днешните нива не може да се падне със 100% ............................... апропо ................................ от които и да е нива -> не се пада 100%
Вече така мисля. Оптимист съм, чакам 100 ... щото оттам нататък няма как да паднем с 100 %.
това взе да го пишеш всеки ден ................... но ако се замислиш поне малко .................. ще разбереш , че и от днешните нива не може да се падне със 100% ............................... апропо ................................ от които и да е нива -> не се пада 100%
Аз вече съм толкова вътрешно, че ми е все едно с колко ще падне и днес, но колкото повече........толкова повече ......печалба после
Имам време, ще си чакам
Коментар