Първоначално изпратено от ЛЕКС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от boogieМне, продаваме кърпички.
Късно е за селл
Не е препоръка
Първоначално изпратено от HakkinenКъм "специалистите" по всичко: SELL ли препоръчвате на простосмъртните в момента?
Май и някои закъсали мажоритари се включват. Някой има ли повече инфо?
Коментар
-
ЛЕКС, ти като нямаш информация защо го написа това за мажоритарите?
Първоначално изпратено от ЛЕКСМай и някои закъсали мажоритари се включват. Някой има ли повече инфо?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Дебнем на замаушка
Ти си бил голям оптимист - не била способна да предизвести. Да ти имам оптимизма вече тревогата не е борсата.Трябва да се мисли за качеството на обществото и ценностната система на хората която толкова е деградирала че не знам как ще живеем в това което предстои..а ще трябва да се оцелява.Борсата ще възтанови но това няма да е повод за радост.Борсата е най лесна , другото - болните да не останат без лекарства в един момент то е голямата тревога.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от burner90226Взимайки предвид,че борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката,честно казано започвам доста силно да се притеснявам ,че може би ще изживеем още веднъж това което изживяхме преди 10-на години.И взе да ми идва малко множко.За има, няма 20 години -три много яки кризи.
Иначе, престанете да вадите тая графика, която е повече карикатура отколкото нещо друго, защото направо ми става жал за вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogieМне, продаваме кърпички.
Късно е за селл
Не е препоръка
Първоначално изпратено от HakkinenКъм "специалистите" по всичко: SELL ли препоръчвате на простосмъртните в момента?
Май и някои закъсали мажоритари се включват. Някой има ли повече инфо?
Коментар
Коментар