IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
    Май и някои закъсали мажоритари се включват. Някой има ли повече инфо?
    Май някой плаче за глоба.Някой има ли инфо?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Лаици такива.Казал съм ви:" -235".Те т'ва е те.
      Analizat be6e publikuvan tuk na 01.11.2008 /ne ot men/.Taka 4e ...........

Коментар

• МОГА ДА СЕ ОБЗАЛОЖА НА 1 ЛОМСКО ПИВО ЧЕ ДО КРАЯ НА ДЕНЯ ПРОДАВАЧИТЕ ЩЕ ОРЕДЕЯТ - ОТТУК НАСЕТНЕ НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ КОГА ЩЕ ДОЙДАТ КИНТИ, НО МИ СЕ СТРУВА ЩЕ Е ОЩЕ ТОЗИ МЕСЕЦ. И ТОГАВА МОЖЕ БИ ЩЕ ОБЪРНЕМ ТРЕНДА.

Коментар

• Някой може ли да ми каже,каква е логиката да продадеш 200 акции по 0,60лв.!!!

Коментар

Първоначално изпратено от boogie
            Мне, продаваме кърпички.
            Късно е за селл

Не е препоръка

Първоначално изпратено от Hakkinen
            Към "специалистите" по всичко: SELL ли препоръчвате на простосмъртните в момента?
            Мноооого късно, но не прекалено. Давай докато си в позиция да реализираш разлики.
            Бе кой знае - то реално излиза, че и на 500 не е било късно. Примерно, ако тогава си продал, сега щеше да спестиш едни 30% загуба да речем...а после да ги реализираш - евентуално. Защото ще дойде ден и да се върнат нивата по-нагоре...Лошото е, че не го виждам в обозримо бъдеще. Тия пущиняци съсипаха розовата илюзия на хората, наречена БФБ и сега никой няма да иска да им повярва отново една камара време. Жалко, за развиващата се икономика, за която борсата е жизненоважна...ама с нашите мажоритари - мисля, че е все тая с борса или без...Само ще им намалеят премиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
              Едва ли някой е предполагал, че ще дойде време, в което със спестени пари от закуска, ще може да си удвои портфейла от акции!
              Който притежава касичка с дребни монети също може да се възползва.

Коментар

• ЛЕКС, ти като нямаш информация защо го написа това за мажоритарите?

Първоначално изпратено от ЛЕКС
                Айде по-скромно малко да не заприлича на опити за нещо, което не е разрешено от закона! И какви мажоритари при сделки на стойност половин милион?
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Лаици такива.Казал съм ви:" -235".Те т'ва е те.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Дебнем на замаушка

Ти си бил голям оптимист - не била способна да предизвести. Да ти имам оптимизма вече тревогата не е борсата.Трябва да се мисли за качеството на обществото и ценностната система на хората която толкова е деградирала че не знам как ще живеем в това което предстои..а ще трябва да се оцелява.Борсата ще възтанови но това няма да е повод за радост.Борсата е най лесна , другото - болните да не останат без лекарства в един момент то е голямата тревога.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Към "специалистите" по всичко: SELL ли препоръчвате на простосмъртните в момента?
                      Podnivoto na SOFIX e 265.Dali 6te go stignem?Po-skoro - DA.Sled tova ne mi se misli.

Коментар

Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                        Първоначално изпратено от burner90226
                        Взимайки предвид,че борсата е предвестник на това което ще се случи в икономиката,честно казано започвам доста силно да се притеснявам ,че може би ще изживеем още веднъж това което изживяхме преди 10-на години.И взе да ми идва малко множко.За има, няма 20 години -три много яки кризи.
                        Нашата борса е неспособна да предвести за каквото и да било. Ако следва криза, тя в това ще е съвпадение. Борсата ни няма връзка с НИЩО свързано с икономиката - основните и движещи сили са лакомията на разни неграмотници и наивността на хората.
                        Лакомия, неграмотност, наивност - кратко, но точно. Поздравления!
                        Благодаря

Иначе, престанете да вадите тая графика, която е повече карикатура отколкото нещо друго, защото направо ми става жал за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor
                          Пързуллллл....
                          Пад надминахме всички очаквания и се пуснахме по пързалката
                          -5.60% и спускаме
                          Още не е паднал първия сняг, а ето че излязохме на пързалката

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                            Мне, продаваме кърпички.
                            Късно е за селл

Не е препоръка

Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Мноооого късно, но не прекалено. Давай докато си в позиция да реализираш разлики.

Коментар

• Едва ли някой е предполагал, че ще дойде време, в което със спестени пари от закуска, ще може да си удвои портфейла от акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                Някой може ли да сложи онази графика с етапите на развитие на пазара, плс?
                                Тя важи за нормалните пазари,а не за БФБ...

Коментар

Working...
                                X