IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tampa10
    Първоначално изпратено от kefala
    Някой може ли да ми каже,каква е логиката да продадеш 200 акции по 0,60лв.!!!
    Логиката е много проста - за да не ги продаваш след няколко дни на 0.30лв. ;-)
    Дали има още много такива като тебе!!!Май не сте за тук!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

в Дебнещия от известно време забелязвам една голяма разлика да секунда даже си помислих, че е заформил портфейлче на около 500-600 но това си е негова работа
      но ми харесва, че е сменил тона и пише конструктивно
      Според мен вие сте дошли на моя акъл...винаги съм си писал по един и същи начин А не съм заформил нищо на този етап...може би бих, но ви казах кое ме притеснява - прекалено дългия период на застой (едни 5 години), който се очертава след срива...липсата на доверие в БФБ + евентуална криза в държавата...Просто народа последнте 3-4 години се беше позамогнал и някои заделиха парици и за коли и за имоти и за борса...а сега...сякаш следва да зачеркнем всичко и да се строи пак отначало.

Коментар

• Първоначално изпратено от tampa10
        да бе смисъла в това е никакъв. Ако си купил на 2-5лв 200 акции и кво изръсил си 1000лв и ся ги даваш за стотинки та да може SOFIX да рухне с още 10% и смисала е никакъв. Дали ще вземеш от тях 100лв или 0 лв се тая, 100лв щи стигнат за 2-3 дена.
        Аз викам тука сички да почнем както някой спомена вчера да купуваме всички акции дето са 0,10-0,90лв и до няколко месеца поне полвината от нас ще са на печалба ако не и сичките. Да си направим по един портфеил от мизерни акцийки
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala

Коментар

• Разбалончи се значително индекса. А Сега остава да видим и дали ще се прекали с разбалончването.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
              Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
              Първоначално изпратено от ЛЕКС
              Първоначално изпратено от boogie
              Мне, продаваме кърпички.
              Късно е за селл

Не е препоръка

Първоначално изпратено от Hakkinen
              Към "специалистите" по всичко: SELL ли препоръчвате на простосмъртните в момента?
              Мноооого късно, но не прекалено. Давай докато си в позиция да реализираш разлики.
              Май и някои закъсали мажоритари се включват. Някой има ли повече инфо?
              Бе кой знае - то реално излиза, че и на 500 не е било късно. Примерно, ако тогава си продал, сега щеше да спестиш едни 30% загуба да речем...а после да ги реализираш - евентуално. Защото ще дойде ден и да се върнат нивата по-нагоре...Лошото е, че не го виждам в обозримо бъдеще. Тия пущиняци съсипаха розовата илюзия на хората, наречена БФБ и сега никой няма да иска да им повярва отново една камара време. Жалко, за развиващата се икономика, за която борсата е жизненоважна...ама с нашите мажоритари - мисля, че е все тая с борса или без...Само ще им намалеят премиите.
              Дебнещия,и ти ли почна да се притесняваш???Ай стига бе!!!
              в Дебнещия от известно време забелязвам една голяма разлика да секунда даже си помислих, че е заформил портфейлче на около 500-600 но това си е негова работа
              но ми харесва, че е сменил тона и пише конструктивно
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• софиксът пак предизвика земетръс

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                  Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                  Мне, продаваме кърпички.
                  Късно е за селл

Не е препоръка

Към "специалистите" по всичко: SELL ли препоръчвате на простосмъртните в момента?
                  Мноооого късно, но не прекалено. Давай докато си в позиция да реализираш разлики.
                  Бе кой знае - то реално излиза, че и на 500 не е било късно. Примерно, ако тогава си продал, сега щеше да спестиш едни 30% загуба да речем...а после да ги реализираш - евентуално. Защото ще дойде ден и да се върнат нивата по-нагоре...Лошото е, че не го виждам в обозримо бъдеще. Тия пущиняци съсипаха розовата илюзия на хората, наречена БФБ и сега никой няма да иска да им повярва отново една камара време. Жалко, за развиващата се икономика, за която борсата е жизненоважна...ама с нашите мажоритари - мисля, че е все тая с борса или без...Само ще им намалеят премиите.
                  Човек ... какви мажоритари, какви пари ... ти сещаш ли се, че нашата борса е най падналата борса в света ? И никой не е виновен, сещаш ли се ? И утре ще изпълзят като гущери пак и мастити шефове на борси, и на комисии, и на посредници и ще ни обесняват какво и как ...
                  Майната им на всичко !
                  Ми кой да е виновен, като цялата организация и провеждане на нещата са направени супер-смешно...Сякаш когато се захващаш с БФБ още от самото начало трябва да знаеш, че е абсолютен та*ак.

Коментар

• short sell and long term treasury bonds
                    if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie
                      Дойде сметката от сервиза :-)
                      Нали го продадоха сервиза и парите са на БФБ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                        Мне, продаваме кърпички.
                        Късно е за селл

Не е препоръка

Човек ... какви мажоритари, какви пари ... ти сещаш ли се, че нашата борса е най падналата борса в света ? И никой не е виновен, сещаш ли се ? И утре ще изпълзят като гущери пак и мастити шефове на борси, и на комисии, и на посредници и ще ни обесняват какво и как ...
                        Майната им на всичко !

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                          Мне, продаваме кърпички.
                          Късно е за селл

Не е препоръка

Дебнещия,и ти ли почна да се притесняваш???Ай стига бе!!!

Коментар

• ???

„Мапа Чингиз” готова да наеме български подизпълнител за АМ „Люлин”
                            Lev - 18 Ноември 10:03
                            Турската „Мапа Чингиз”, която строи автомагистрала „Люлин“, е готова да наеме български подизпълнител като част от плана за ускоряване на работата по трасето. Това съобщиха от Национална агенция „Пътна инфраструктура“.
                            Предвижда се още увеличаване на заетите работници до 1000 през пролетта, ускоряване чрез наемане на допълнителни екипи на работата по тунелите, инсталация на асфалтова база.

Коментар

• Re: Дебнем на замаушка

Първоначално изпратено от supertrader
                              Ти си бил голям оптимист - не била способна да предизвести. Да ти имам оптимизма вече тревогата не е борсата.Трябва да се мисли за качеството на обществото и ценностната система на хората която толкова е деградирала че не знам как ще живеем в това което предстои..а ще трябва да се оцелява.Борсата ще възтанови но това няма да е повод за радост.Борсата е най лесна , другото - болните да не останат без лекарства в един момент то е голямата тревога.
                              Спомням си че през зимата на 90-91- ва,тъст ми ставаше в 5 часа сутринта за да се нареди на опашка за мляко за сина ми който беше на 5-6 месеца.После пък 96-97-ма се редяхме на опашка за хляб с часове, ако сега ни предстои нещо такова,никога няма да си простя, че бях наивник и не емигрирах в онези години.

Коментар

• Дойде сметката от сервиза :-)

Коментар

Working...
                                X