Старият Dow ще счупи стрелката............!:-))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Citigroup излеза на печалба за първите два месеца на 2009 г.
10 Март 2009 14:18
Citigroup Inc. регистрира печалба през януари и февруари на 2009 г. Изпълнителният директор на компанията, Викрам Пандит, обяви, че това са най-добрите й резултати от третото тримесечие на 2007 г. насам.
Приходите на Citigroup за първите два месеца на тази годи възлизат на 19 млрд. долара, като не включват отписаните приходи.
През третото тримесечие на 2007 г. компанията регистрира печалба в размер на 2.1 млрд. долара. От тогава досега Citigroup регистрира загуба за пет поредни тримесичия, която възлиза на над 37.5 млрд. долара.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Forex 'Master' не мога да разбера закво висиш тук? Няма ли форуми за депозити да си пишеш там по цял ден и да си изчислявате лихви и доходност. ... имам депозити, но не мисля , че това е повод да претендирам какъв професионалист съм. .....
Коментар
-
Forex 'Master' не мога да разбера закво висиш тук? Няма ли форуми за депозити да си пишеш там по цял ден и да си изчислявате лихви и доходност. И ти като ПК,който няма една акция от БФБ - сте седнали тук да ни дразните с колегите. И аз имам депозити, но не мисля , че това е повод да претендирам какъв професионалист съм. Кой ти каза,че БФБ ще прави по-сериозен ръст чак след 2-3 години... или го изчисли с калкулаторчето. Прави впечатление, че не си позитивна личност. В България (и не само) е много разпространено да се кефим на чуждите неволи, а не на собствените успехи. Каквото и да правим не можем да си гледаме собствената паница (в случая с теб - депозитите).
Не важно Я да съм добре - важно е Вуте да е зле - За някой хора тук това е смисъла на живота. Ще си променя мнението за теб, след като започнеш да пишеш без злорадство и тотален негативизъм.
От депозити не се забогатява това си е доказано в годините. Кризи като настоящата винаги предоставят възможности за правене на сериозни печалби, НЕ за всички обаче.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от AlonsoА сега е точно "около дъно".
Знаеш ли колко такива мнения съм прочел когато софикс беше на 900?! Една Лукова глава даже се кълнеше, че щяло да падне под 700 само на кукуво лято...
Както вече споменах, моято инвестиция ми носи дивиденти всеки ден... Нито съм изнервен, нито има някаква причина да съм нервен. Както вече споменах, моято инвестиция ми носи дивиденти всеки ден... Докато ловците на дъна се ослушват всеки ден дали ракетата няма да литне... :lol: Успокойте се. Няма да литне. Не и през следващите 2-3 години...
Мога само да пожелая успех на онези които работят за да ми изкарват дивидента... Успех момчета и момичета. Продължавайте все така! Напънете се още малко. Всичко до което се доберете го заложете пред банката за да вземете още някой кредит. Дано издържите по-дълго време...
- Кога чиновниците станахте професионалисти и бизнесмени?
- По банков път ли си захранваш занулените акаунти на форекс-комара?
- Защо обеща че няма да пишеш повече във форума а продължаваш да досаждаш?
Понеже няма да отговориш, ето ги и верните отговори:
- Не сте и няма да станете защото се изискват качествата: инициативност,образование и предприемчивост
- Не защото всичко е отдавна изиграно и сега цъкаш на демо
- Защото си лъжец
Приятно прекарване във виртуалния си свят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от AlonsoА сега е точно "около дъно".
Знаеш ли колко такива мнения съм прочел когато софикс беше на 900?! Една Лукова глава даже се кълнеше, че щяло да падне под 700 само на кукуво лято...
Както вече споменах, моято инвестиция ми носи дивиденти всеки ден... Нито съм изнервен, нито има някаква причина да съм нервен. Както вече споменах, моято инвестиция ми носи дивиденти всеки ден... Докато ловците на дъна се ослушват всеки ден дали ракетата няма да литне... :lol: Успокойте се. Няма да литне. Не и през следващите 2-3 години...
Мога само да пожелая успех на онези които работят за да ми изкарват дивидента... Успех момчета и момичета. Продължавайте все така! Напънете се още малко. Всичко до което се доберете го заложете пред банката за да вземете още някой кредит. Дано издържите по-дълго време...
Коментар
-
Мога само да пожелая успех на онези които работят за да ми изкарват дивидента... Успех момчета и момичета. Продължавайте все така! Напънете се още малко. Всичко до което се доберете го заложете пред банката за да вземете още някой кредит. Дано издържите по-дълго време...Не се вживявам много. Професионалистите затова са професионалисти, за да работят и да постигат по-добра доходност от аматьорите
За мен е важно само едно. Да не фалират компаниите от които купувам. Или ако фалират да е само една. Пак ме устройва.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AlonsoА сега е точно "около дъно".
Мога само да пожелая успех на онези които работят за да ми изкарват дивидента... Успех момчета и момичета. Продължавайте все така! Напънете се още малко. Всичко до което се доберете го заложете пред банката за да вземете още някой кредит. Дано издържите по-дълго време...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от AlonsoПросто е грехота да не участваш. Такива % спад няма никъде
Така че, участвай! Само мога да се радвам на такива като теб... Иначе, как ще печеля от банковия си депозит?!
Коментар
Коментар