If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Просто е грехота да не участваш. Такива % спад няма никъде
Знаеш ли колко такива мнения съм прочел когато софикс беше на 900?! Една Лукова глава даже се кълнеше, че щяло да падне под 700 само на кукуво лято...
Така че, участвай! Само мога да се радвам на такива като теб... Иначе, как ще печеля от банковия си депозит?!
Знам, нали и аз съм ги чел. Пиша отскоро, ама чета отдавна. Трендовете рано или късно се обръщат. Няма човек, който е в състояние да познае дъното. Купува се окло дъно и се продава около връх. А сега е точно "около дъно". Особенно пък за аматьор като мен. Успех ти желая
Да и за лихва остава от печалбите които ми носят парите от кредита...
Това да се чува... Аз не съм лаком. Доволен съм и от лихвата която ми изкарваш... Добра работа. Продължавай все така...
Първоначално изпратено от Хайърсъзов
... (включително и от БФБ) депозитчо...
Е това ако е вярно, аз ще съм един щастлив човек. Ако хората които работят за мен печелят и те самите, какво по-хубаво от това?!
Форекс М,
ти верно си на яка далавера - при нас средния спад е 50% и 10% от лихви=60%!
Ама докога мислиш, че ще си с 60% горница?
едва ли ще е все така ...
Ден след ден, седмица след седмица, месец след месец... Как е? Чакате ли ракетата да литне?
А аз всеки ден прибирам тлъста лихва от банковия ми депозит!
Ама ако гръмне банката ти, няма да се възстановят да знаеш
Алонсо, пиле шарено, много по-вероятно е да гръмне компанийката чиито акции си купил отколкото да гръмне банка... Нещо повече, преди да гръмне банката ще гръмне фирмичката чиито акции си купил, защото всички набедени за "сини чипове" фирми на БФБ за затънали до гуша в дългове... Всеки човек със здрав разум ще си даде сметка че ако някоя банка ще гърми, то преди нея ще гръмнат компаниите които са вземали кредити от нея... Анадънмо?!
Долавям нервност, която преди липсваше в мненията ти. Това ми прилича на разколебаване. Наивно е да вярваш, че си по-умен от някои собственици на големи компании. Купил съм за 30% от сумата, която съм определил за игра на борсата АТЕРА, Албена Холдинг, Химимпорт и Синергон. На бас, че никое от тях няма да фалира. А на борсата ще участвам с 10% от капитала си, който и да загубя, ще ми остане обеца Просто е грехота да не участваш. Такива % спад няма никъде
Алонсо, пиле шарено, много по-вероятно е да гръмне компанийката чиито акции си купил отколкото да гръмне банка... Нещо повече, преди да гръмне банката ще гръмне фирмичката чиито акции си купил, защото всички набедени за "сини чипове" фирми на БФБ за затънали до гуша в дългове... Всеки човек със здрав разум ще си даде сметка че ако някоя банка ще гърми, то преди нея ще гръмнат компаниите които са вземали кредити от нея... Анадънмо?!
Kак бе Форекс?Ти не знаеш ли че банките у нас са много зле?Питай колегите ти апокалиптици какъв ужас ни чака?
Те половината фалираха... ама само в този форум и в BgMama ))
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Kак бе Форекс?Ти не знаеш ли че банките у нас са много зле?Питай колегите ти апокалиптици какъв ужас ни чака?
Ден след ден, седмица след седмица, месец след месец... Как е? Чакате ли ракетата да литне?
Колко % изкара от началото на годинатабе,смешник? Два процента. Освен смешен си падаш малко и на тъп в твърденията си. За 2 % аз не си включвам компа бе, Льольо. И при качващ,и при падащ пазар..
Недей обижда човека, как 2%. От петрола направи 70% ама с минус и то за няколко дена. Познавал Артър Кларк и той така го подучил Хората -70% ги правят за години, а той само за месец. Мастър не ами МАСТЪР
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Набирай, набирай. Ще ти трябва за да купуваш акции преди върха. Както всички знаем си майстора на такива операции Така както направи с петрола. А някой ден ще разправяте на децата си, че е имало такива моменти. Акции на 10% от счетоводната си стойност. Дружества за 60 милиона с 60 милиона в касата и земя за 100 милиона. И децата ви ще ви се чудят на акъла, как така сте си държали парите в банката. Мастър не се ли притесняваш от състоянието на банковата система? Ако си купя акции и паднат, после ще възстановят. Ама ако гръмне банката ти, няма да се възстановят да знаеш
Всеки има право да прави каквото си иска!!!Само малка препоръка!!!Не се занимавай с болни мозъци!!!
Колко % изкара от началото на годинатабе,смешник? Два процента. Освен смешен си падаш малко и на тъп в твърденията си. За 2 % аз не си включвам компа бе, Льольо. И при качващ,и при падащ пазар..
Коментар