IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от e$trade
    Айдееееее, кризата свърши..............хехее
    Само да не забравиш да ни информираш, когато свърши, че и ние да знаем! хахахахахахахахахахаха :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ЕС подкрепя удвояване на ресурсите на МВФ
      10 Март 2009 16:17

Министрите на финансите на държавите членки на ЕС подкрепиха призив от Международния валутен фонд (МВФ) за удвояване на фондовете му за борба с кризата на 500 милиарда долара преди срещата на финансовите министри на държавите от Г-20 този уикенд, съобщи европейски дипломат, цитиран от Ройтерс.

Държавите членки на ЕС подкрепят удвояване на средствата за МВФ и са готови да допринесат за временно увеличаване, ако е необходимо, заяви дипломатът.

Трябва да бъдат осигурени допълнителни ресурси на първо място чрез разширяване на NAB (Новите споразумения за заем) на основата на справедливо разпределение на тежестите, най-вече чрез стимулиране на страните, които през последните години са натрупали значителни чуждестранни ресурси, да участват, се казва в документа.

Важно е МВФ да има подходящи финансови средства да помага на страните, които са особено силно засегнати от настоящата криза, се казва още в него.

Коментар

• Айдееееее, кризата свърши..............хехее

Коментар

• Американската борса се изстреля нагоре
          10.03.2009 16:43

Американските индекси скочиха рязко нагоре в началото на днешната сесия. Едва в рамките на час водещите борсови показатели добавиха по над 4 на сто, водени от представителите на финансовия сектор.

Особено позитивно на пазарните настроения подейства новината, че през последните три месеца до февруари Citigroup е постигнала оперативна печалба от цели 8,3 млрд. долара. Това е най-доброто тримесечно представяне на финансовата институция от третото тримесечие на 2007 година досега.

Изпълнителният директор на банката Викрам Пандит e разпространил писмо до акционерите на Citigroup, в което се казва, че е постигната добра оперативна печалба, но не се посочват загубите от кредити и други еднократни ефекти. Въпреки това новината се отрази изключително благоприятно на финансовия сектор на САЩ.

Повод за оптимизъм за бъдещето на финансовия сектор даде и изказване на председателя на Федералния резерв Бен Бернанке, който твърдо заяви, че нито една голяма банка в САЩ няма да бъде оставена да фалира.

Едва за един час търговия индексът на сините чипове на борсата в Ню Йорк скочи с 3,8 на сто до 6 700 пункта. Пазарната капитализация на Citigroup се повишава с 24 на сто до цена на акция от 1,30 долара, като това е най-силно поскъпващата позиция в индекса. Следват книжата на Bank of America, които напредват с с 23 на сто до 4,60 долара за брой, и JPMorgan с 16 на сто до 18,45 долара.

Друга водеща банка – Wells Fargo, също се радва на особен интерес и акциите й повишават цената си с 22 на сто до 4,57 на сто.

Широкият индекс S&P 500 напредна с 4,2 на сто до 705 пункта. От всички 500 дружества едва 12 понижават пазарната си оценка, като лидер по ръст са Office Depot и Lincoln Natiobnal, акциите на които поскъпват съответно с 37 и 32 на сто.

Индексът на сините чипове Nasdaq Composite скочи с 4,7 на сто до 1 328 пункта.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
            Сега искам КАРАДЕБИЛОВ да се появи и да разкаже, как снощи "купува" дълъг ДАУ 12 мин. след края на сесията.........да се посмея от сърце..
            ХАХАХАХАХАХ
            Що да не е купил ти мисиш, че няма как да купи след затваряне ли.

А относно CITI не бързай да се радваш още, ако си купил, което силно ме съмнява.

Това си е shortsqueeze.

Не казвай точна бройка.Кажи например: над хиляда, за да се ориентирамеq колко ще спечелиш или загубиш. По скоро загубиш.

Коментар

Сега искам КАРАДЕБИЛОВ да се появи и да разкаже, как снощи "купува" дълъг ДАУ 12 мин. след края на сесията.........да се посмея от сърце..
              ХАХАХАХАХАХ
              Може да се купува не е проблем....поне на мойта платформа никакъв проблем

Коментар

ХАХАХАХАХАХ
                Той е на поклонение при св.Нагъзаки.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Сега искам КАРАДЕБИЛОВ да се появи и да разкаже, как снощи "купува" дълъг ДАУ 12 мин. след края на сесията.........да се посмея от сърце..
                  ХАХАХАХАХАХ

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho
                    Първоначално изпратено от don emilio
                    Ще ми продават "СИТИГРУП" под долар преди 2 дни !!!!!Айде издухаха супето...

CITIGROUP INC 1.28 +21.90%
                    Ти колко акции на CITI купи?
                    И на каква цена?
                    Ти от ДАНС ли си ???

Коментар

Ще ми продават "СИТИГРУП" под долар преди 2 дни !!!!!Айде издухаха супето...

Ти колко акции на CITI купи?
                      И на каква цена?

Коментар

• Ще ми продават "СИТИГРУП" под долар преди 2 дни !!!!!Айде издухаха супето...

Коментар

• bertram

не може да не ги сърбят пръстите да си купят някакви, на бфб-то има няколко доста перспективни компании. Не им вярвам че нямат......
                          if u don't know...now u know

Коментар

• плаща се на ПК, а сбирката е в имението на ФМ (купено с дохода от лихви)
                            bertram , нямам нищо против Фактс и Петър Караиванов , но за да разбереш възможностите им в депозитите , се обърни към Анон в съседната тема....там са по специалисти на тази тема.

Коментар

• На руснаците им е лесно - имат си два космодрума...кога си искат летят. кога не могат падат...с трясък.
                              При нас серията е добричка, ама оборотеца слабичък..Надеждата е от колегите с пИчелившите депозити...Там са резервите на БФБ.
                              Ако утре сме пак на зелено, предстартовото броене започва, според мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Forex 'Master' не мога да разбера закво висиш тук? Няма ли форуми за депозити да си пишеш там по цял ден и да си изчислявате лихви и доходност. ... имам депозити, но не мисля , че това е повод да претендирам какъв професионалист съм. .....
                                bertram , ще ми е интересно да ми обясните какъв е професионализма при влагане в депозити ...... защото си мислех ,че една бабичка от квартала е по запозната с тия работи..... ама и щом и форум ще има за образоване. Дале ще е платен и къде ще е сбирката...
                                плаща се на ПК, а сбирката е в имението на ФМ (купено с дохода от лихви)

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X