If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи дори и да купува Спаска това не значи че той купува , той даже може да и е казал сакън в никакъв случай да не купува обаче тя да се е нахвърлила на гнили круши.И правилно щото той фактически е на демо - нито купува нито продава и няма да спечели със сигурност.
Здравейте, Спаска ми показа форума.Благодаря ви за интереса към мен ) Вече не съм в EBF, поради промяна в моите професионални планове. В момента съм икономически журналист в тв2. Ще продължавам да следя форума, тъй като икономическите теми, които се разискват ме интересуват )
И не забравяй, че аз първи те открих за форума
Греъм, не знам защо, но ми се струва, че някой си прави майтап.
Иначе право думаш!
Mи майтапи се много ясно Ама аз така за всеки случай Да ме забележи Викито
Здравейте, Спаска ми показа форума.Благодаря ви за интереса към мен ) Вече не съм в EBF, поради промяна в моите професионални планове. В момента съм икономически журналист в тв2. Ще продължавам да следя форума, тъй като икономическите теми, които се разискват ме интересуват )
Иначе право думаш!
Mи майтапи се много ясно Ама аз така за всеки случай Да ме забележи Викито
Пешка Пешка каква хиена си ти !!!! Плещиш глупости всеки ден а се оказва че от доста време стъбилно си пазаруваш.
Ще бъдеш ли така любезен да ме осветлиш какво точно пазарувам,че това е загадка и за мен?
Не приятелю няма да те осветля защото ти сам си знаеш през кои фирми и какво си купувал.
1во - не сме приятели
2ро - сестрати е курва , а ти сега доказвай, че нямаш сестра - точно така звучиш !
На помията мястото и е в канала................>..............>............ ...>
По 2 точка може и да е така може и да не е, незнам а и ти няма никога да разбереш. Дебеличък си за сестра ми.
За помията право думаш ама си объркал представките "мястото и е по канала в смисъл по икономика тв "
Иначе право думаш!
Коментар